zobârste Zane Bendika A + S

Aizsāka Bei 

Bei
zobârste Zane Bendika A + S
17.08.2006 17:15
Vai kâds/kâda no klâtesoðajiem veduði savus bçrnus pie ðîs zobârstes ? Kâdas atsauksmes ?
Re: zobârste Zane Bendika A + S
17.08.2006 17:20
Vedu meitu kas baigi baidijaas no zobaarsta. Lieliska daktere. Straadaa uzmaniigi un prot apieties ar beerniem.
Re: zobârste Zane Bendika A + S
17.08.2006 17:33
piekriitu ku!
Pifagors
Re: zobârste Zane Bendika A + S
17.08.2006 17:34
Brîniðíîga.
Nu jaa
Re: zobârste Zane Bendika A + S
17.08.2006 17:42
Nu es varu ieteikt, ka beerniem, kuri ljoooooti baidaas no zobuaarsta un tai sakaraa taisa histeerijas utt briinumdakteris ir "Arkâde Dental" zobuaarsts Armands Zîraps, jâ, lçti nav, toties ir kvalitâte un bçrns vairs nebaidâs, un tas ir svarîgi.
Zete
Re: zobârste Zane Bendika A + S
18.08.2006 13:24
Bet man ïoti nepatika :( Pret bçrnu mîïa bija tikai mâsiòa. DR.Zane bija absolûti vienaldzîga, uzdevu 2 ( ! ) jautâjumus, kas saistîjâs ar mana bçrna zobu ârstçðanu un saòçmu atbildes tââââdâ tonî, ka ilgâk uzkavçties un vçl kâdreiz pie viòas vest bçrnu neparko netaisos :( Þçl, ka tâ...
Nu jaa
Re: zobârste Zane Bendika A + S
18.08.2006 14:07
Savukaart manis pieminçtais dakteris Arkade Dental veltiis kaut stundu, lai darbotos ar beernu, runaatos, un visaadi meeginaatu to iedrosinaat. Taapat ja kaut ko pajautaa visu laipni un siiki staasta. Pirmo reizi muuzaa esmu pieredzeejusi TIK iipashu dakteri, liekas veel jauns (ap 30) bet ar gana labu un lielu pieredzi, un SUPER ipashu attieksmi pret berniem, i gramatinjas iedos, i uzlimites iedos, zobupastinju par brivu, nu taads serviss, ka mute paliek valjaa.. Un kaadas skaistas telpas...Ir taa veerts. tiesa, viziite vien maksaa 5 lati, un ja kaut ko dara (labo, tiira) jaareekina, ka viena reize maksaas kaadus 10 latus, bet tas nudien ir taa veerts..
Jasmīna
Re: zobârste Zane Bendika A + S
24.07.2009 15:49
Pilnīgi piekrītu Zetei. Es pat teiktu zemas kultūras cilvēks - nelaipna, nepieklājīga, uz robežas ar rupjību - tā strādā šī daktere. Šķiet, kad vienīgais, kas šo dakteri interesē ir tikai nauda. Bērna vecāku intereses netiek ņemtas vērā. Tādam cilvēkam ar bērniem nevajadzētu strādāt. Ļoti ceru, kad mainoties tirgus situācijai šādam cilvēkam vairs darbs neatradīsies, vismaz ne maksas ārstniecības iestādēs.
Manam puikam LOTI nepatika dr.Z.Bendika. Pirms tam speciāli vedu pie higiēnista, lai nebūtu zobārsta šausmas. Tur viss bija ļoti labi, pats sēdēja, visu darīja. Patika. Higiēniste vēl noteica, ka šim puisim jau nekādu spec. zobārstu nevajag, viss tāpat būs labi.
Tad pierakstījos pie dr.Bendikas. Veda vīrs. Dr. bija likusi vīram palikt ārā, lai puika nāk viens pats. Pēc 5.min. esot bijis nenormāls kliedziens, puika kliedzis kā ārprātā, beigās apvēmās. Rezultātā zobu nevarēja sataisīt, uzlika zāles. Puika visu nakti murgoja, runāja, raudāja miegā.
neizteikšos kas bija pēc tam......Ja pie dr. gāja bez problēmām, tad tagad arī labie, mīļie dr. tika uztverti kā sliktie. Par potēm vispār nerunājot. Ērču pote tika potēta ar nenormālu kliegšanu........Pēc 2.mēn. aizvedu pie dr. Armanda. Dr. mums sataisīja zobiņu ar to līmēšanas metodi, jo dr. teica, ka tagad vēl urbšot viss būšot tikai sliktāk un tad vispar pei zobārsta vairs nedabūs. Un tagad dr.Armands ir mūsu Dievs....reiz sāpēja zobiņš un 3 dienas gaidījām, kad dr. atgriezīsies no ārzemēm.
Tagad ir pagājuši 2 gadi un tikai tagad puika daudzmaz sāk uzticēties atkal ārstiem, kaut arī katru manipulāciju uztver saasināti ar izbīli kas būs, bet nav vairs trakas bļaušanas.
Tāda negatīva pieredze ar dr.Z.Bendiku......
Re: zobârste Zane Bendika A + S
04.08.2009 11:11
nu vai ziniet! manam māsasbērnam ir tikai viens dakteris, pie kura viņš ir ar mieru iet.Un tā ir dr Zane Bendika! Viņš ar nepacietību gaida katru vizīti pie šīs dakteres. Un viņam ir 6 gadi! tikai pozitīva pieredze!
kitana
Re: zobârste Zane Bendika A + S
04.08.2009 17:51
Nu negribu ticēt, ka Zane var būt rupja un nelaipna.
Ļoti labi zinu, kā viņa strādā ar pacientiem, tai skaitā ar bērniem.Man liekas, burvīga daktere.
Tiesa, daļa bērnu ir tik izlutināti un neaudzināti, ka tādus labāk pa tiešo vest uz stomatoloģijas institūtu, lai tur narkozē tiem zobus labo, jo savādāk zobārsta krēslā taisa histērijas un sper un ārdās,pat tad, ja zobārsts nav pieskāries.
Dr.Bendika ir vislabākā zobārste,kas man bijusi! Ņemot vērā,ka man ir 12.gadi un es pirms 2 gadiem vēl nenormāli baidījos no zobārstiem,pēc Dr.Bendikas sapratu ,ka,kad iet pie zobārsta nav ne jākliedz ne jāraud. Un ja kāds PUISĪTIS pie viņas kabinetā nevar nosēdēt,tad viņš noteikti ir izlutināts un neaudzināts bērns.Starpcitu es personīgi pie Dr.Bendikas neesmu ne raudājusi,ne kliegusi un manai mammai gan viņa atļāva iet iekšā telpā kurā man ārstēs zobus....tā kā nevaru saprast kāpēc visi viņai diršas virsū...pilnīgi dusmas nāk !!! Dr.Bendika pat pēc vizītes iedod mazu konfektīti !!! Ta kā nevajag,ja ?
WaffenSS19
Re: zobârste Zane Bendika A + S
14.07.2011 14:58
Nu pēc 12.gadīga bērna teksta neizskatās
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 11?
Ziņa: