vitamīni pusaudzei sportistei

Aizsāka marrutks 

vitamīni pusaudzei sportistei
29.03.2016 16:07
Kādus kompleksos vitamīnus enerģijai un spēkam varētu ieteikt meitenei ( 15 gadi), kura aktīvi nodarbojas ar vieglatlētiku ( 5 x nedeļā) un drīz dosies uz treniņnometni, kur būs paaugstināta fiziskā slodze. Pašlaik lietojam omegu 3, magniju, D vit. un Ca. Kā arī sekojam līdzi daudzveidīgam uzturam. Viņas treneris iesaka šos vitamīnus: https://www.gigants.lv/lv/produkti/product.php?cid=33959&id=234692. Bet apskatot devas, man šķiet , ka pusaugu meitenei ar ne pārāk lielu svaru ( 50 kg), tas ir pārāk nopietns preperāts.
Simple
Re: vitamīni pusaudzei sportistei
29.03.2016 22:08
Nevieni vitamīni neko daudz nedos enerģijai un spēkam. Visvairāk dos pareizs un pilnvērtīgs uzturs! Ja gribi nopirkt drošības sajūtu, "kastītes ar tabletēm" formā, tad pērciet multivitamīnus... kurus mums tik ļoti grib pārdot to ražotāji.
omega 3, magnijs, D vit. un Ca jau, manuprāt, ir pietiekoši, bet varētu vēl vitamīnu C papildus, jo būs fiziskas pārslodzes.
Re: vitamīni pusaudzei sportistei
28.04.2016 10:13
Pievienojos Simple.
Šajā vecumā jābūt ļoti uzmanīgam ar slodzēm. Piecas dienas nedēļā noteikti nav labi. Nav normāli.Organiskas izmaiņas kaulos(mugurkaulā) un mugurkaula starpliku skrimšļos atjaunot nevar. Procesus var apstādināt bet formu atjaunot nevar vairs nekad. Nav pieļaujamas lielas, sistemātiska triecien slodzes uz mugurkaulu. Nedabiski lielas locīšanās vingrinājumi arī var sabeigt locītavu skrimšļus.
Jāskatās senču veselības problēmās.Sevišķi sievišķās līnijas. Tie var pateikt priekšā ,kādas problēmas var būt pie nepareizām slodzēm.
Lai saprāts un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 25?
Ziņa: