Palīdzība mugurkaulam

Aizsāka vadims1972 

Palīdzība mugurkaulam
24.01.2015 16:40
Fizioterapeitu centrs - www.fizioterapeitsriga.lv - piedāvā efektīvu mugurkaula ārstēšanas metodi: mugurkaula skriemeļu mobilizāciju jeb artikulāciju.

Artikulārās tehnikas ir efektīvas cilvēkiem, kuriem ir sēdošs, stāvošs vai fizisks darbs. Mobilizācija palīdz pie sāpēm, muskuļu sasprindzinājuma muguras lejasdaļā, savilktiem starplāpstiņu un plecu zonas muskuļiem.

Procedūra ilgst 45 min., tiek izkustinātas visas mugurkaula, roku un kāju locītavas. Uzlabojas locītavu sinovija viskozitāte, mazinās locītavu krakšķēšana, normalizējas ap locītavām esošo muskuļu tonuss.

Salīdzinājumā ar masāžu, locītavu artikulācija ārstnieciskā iedarbība ir daudz spēcīgāka, jo iedarbojas ne tikai uz muskuļiem, bet arī uz receptoriem, kas atrodas locītavas saitēs un kapsulā. Tāpēc vēlamais procedūru skaits ir mazāks kā masāžai. Profilaktiski pilnīgi pietiek 2-3 procedūras.

Sīkāka informācija mājaslapā www.fizioterapeitsriga.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 12?
Ziņa: