Ikdienas trenuha?

Aizsāka Itoldyouimnotfreak 

Kā vel var pakačāties neeejot uz trenuhu vai speciāli? Izvēloties kādu profesiju kurā nākas kačāties?
Treniņi paši par sevi nav slikti - it īpaši, ja ir treneris vai instruktors. Es ieteiktu boksu, kas tomēr prasīs piespiešanos aiziet uz treniņu vai boksa zāli, tomēr pati treniņu pieredze nešķiet tik ļoti darbs kā iespēja atbrīvoties no negācijām, padarbināt ķermeni, un beigās pametīsi zāli kā jauns cilvēks. Šeit atradu rakstu, kas stāsta par to, kādas ķermeņa daļas tiek nodarbinātas boksa treniņu laikā: http://www.livestrong.com/article/543934-what-parts-of-the-body-does-boxing-work/. Vairāk nekā var iedomāties.
Runājot par ekipējumu, http://budopunkt.lv/sporta-veidi/bokss.html, viņiem ir diezgan labs piedāvājums gan pro, gan iesācējiem. Varbūt ir vērts iečekot.
Lai veicas ar piemēroto aktivitāšu atrašanu!
Re: Ikdienas trenuha?
12.01.2015 20:34
Domāju, ka boks drīz tiks aizliegts tā traumatisma dēļ. Tad jau labāk kāds no cīņas veidiem. Piemēram džudo. Tas vairāk atbilst dzīves situācijai. I slodzes, ir adrenalīns. Protams tur jābūt ļoti nopietniem treneriem,kas nemeklē slavu kropļojot cilvēkus.
pārdomām
Re: Ikdienas trenuha?
22.01.2015 11:17
Boksa treniņos izārstēju visas traumas, kuras savulaik ieguvu svaru zālē.

Bokss ir labākais sporta veids kas var būt. Tu iegūsi stipru ķermeni, izturību, norūdīsi raksturu, iegūsi atslodzi no dienas problēmām. Šis sporta veids aizrauj ar treniņu metodiku un vingrinājumu dažādību. Galvas atsišanas stereotipu pārņemtie drīkst paklusēt. Normālā zālē treneris nevienu iesācēju nelaiž uz sparingu ar pieredzējušiem bokseriem.Protams, sparingiem jāizmanto ekipējums- kape, ķivere, saites un normāla izmēra cimdi, 14 unces vai lielāki. Pa desmit gadiem vienīgās traumas- pāris reizes izlaisti sitieni pa ribām stāvot pārī ar smagsvariem. Pārsistas lūpas un deguni neskaitās. Ir bijis atkal svaru zālē kas pastiepts vai sadzīvē pamežģīts, to atkal boksa treniņā lēnā garā sadziedē.
p.s. Ja tiešām dzīvē gadās kāda liela problēma, tad vismaz to brīdi kamēr esi ringā, prāts būs aizņemts ar treniņa procesu un neglušīs Tevi ar to problēmu. Iznāksi no zāles atpūties un sāksi domāt, ka viss nemaz nav tik traki.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 21?
Ziņa: