Sāp kāja pie ikra un priekšēja kaula.

Aizsāka Hapijs 

Sveiki!

Jau kādu laiku (diezgan ilgu) esmu saskāries ar problēmu, ka man sāp kreisā kāja (būtība tikai viena), kad lecu ar lecamauklu vai pēc futbola spēles (esmu labrocis, situ pa bumbu ar labo kāju, un atbalstos ar kreiso kāju - sāp arī kreisā kāja).
Sāpes ir no priekšas, kur ir tas taisnas kauls un ikrs. Links uz bildi: http://failiem.lv/g/zofynhl#i1 (ar bultu norādīts, kurā vietā sāp, bet sāpes ir ne tikai precīzi vienā punktā, bet gan nedaudz uz augšu un uz apakšu, vārdu sakot kādi 20cm sāp).
Esmu nodarbojies diezgan nopietni ar lielo tenisu 6 gadus, nekādu problēmu nav bijis, vienīgais, kā jau es arī teicu, sāp no lekšanas ar lecamauklu, vai tad, kad sitot pa bumbu futbola, sanāk, ka atbalsots stipri uz kreisās kājas. Vecums 17 gadi.
Kāpēc varētu sāpēt un kā to novērst?
Paldies :)
Esmu noskaidrojis, ka ir "kaula plēves iekaisums". Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu izskaidrot, kas un kā. Cik noprotu, tad kaula plēve iekaist un rodas tūska, jo ir lielas slodzes pie kā ķermenis, precīzāk, kauls nav pieradis? Gribētu noskaidrot vai es pareizi domāju. Paldies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: