Pēc potītes lūzuma

Aizsāka bamslakaaja 

Pēc potītes lūzuma
04.02.2014 14:48
Labdien visiem.
Novembra vidū salauzu potīti krītot no augstuma.
Rentgens uzradija kreisas fibulas luuzums sidesmozes liimenii ar peedas lociitavas subluksaasiju. Tibio fibulaaraas sindesmozes bojaajums.
Operacija ar plaaksni un6 skruuveem, viena no taam poziicijas skruuve.

Pedejo reizi biju pie arsta divas nedelas pec poziicijas skruves iznemsanas. Man tika noradita fizioterapija un itka jasaak staigaat, tika apskatits arii pedejais rentgens, viss ir sadzijis, ped divam nedeljam staigaashu utt.

Taatad kops pirmas operaacijas ir jau pagajusas vairaak nekaa 11 nedeeljas, bet es veljoprojam nevaru paiet bez krukjiem.
Peec fizioterapijas vingrinajumiem pagajushonedeelj un staigaashanas megjinajumiem potiite nezheeliigi sapampa, naktii saapeeja. Ko dariit? Vai tas ir normaali? Kur griezties peec padoma? Kadam ir bijusi lidziga pieredze?
Triis dienas neesmu slogojis, pampums nedaudz ir samazibaajies, bet potite luuzuma pusee uz aci izskataas sapampusi, zilgana.

Jebkads padoms noderees. Paldies
Re: Pēc potītes lūzuma
05.02.2014 17:09
Tiesaam nevienam nav bijusi pieredze? :(
Sodien nedaudz pastaigaju ar krukiem. Potiite atkal ir uzpampusi kaa kartupelis, protams arii saap. Kalendaariitis saka ka pec operacijas ir pagajusas 12 nedelas.
Kā redzams..allahs no tevis ir novērsies.. Varbūt pamēģini tautas līdzekļus pēdas pampuma noņemšanai, man palīdzeja. Tātad, ielej grāpīti nedaudz galda (7% laikam) etiķi, pieber kumelīšu tēju un to visu uz mazas (!) uguns uzkarsē līdz etiķis iekrāsojas, bet pilnībā vēl nav iztvaikojis. šai virumā izmērcē zeķīti, izgriez to un pēc tam uzmauc piepampušajā kājā, virsū uzmauc celofāna maisiņu un virs tā vēl silto (vilnas) zeķīti, to visu noturi vismaz pāris stundas - var uz gulētiešanu. Otrā rītā dzīvei jāšķiet labakai! Lai veicas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 16?
Ziņa: