Sporta farma

Aizsāka edgars23234 

Sporta farma
28.10.2013 14:23
Ir pienacis tas bridis ka nu jau ka sen esmu sasniedzis savu genikas maksimumu un velos sakt lietot farmu. Bet lieta tada ka ieprieks pirms 4 gadiem bija saslimsana ar audzeju. Tika lietota kimij terapija. Tagad viss ok...


Vai butu velams vispar sakt kaut ko lietot ja ir bijusi tada veida slimiba???
tests250
Re: Sporta farma
29.10.2013 12:18
pie šādas situācijas kautko lietot - vienkārši neprāts. pirmkārt, neviens nezin 100% kā konkrētā ķīmija ietekmēs konkrētā cilvēka organismu - ir cilvēki kas gadiem močī n-tos gramus un viņiem viss ir ok, pat bērnus taisa. bet ir tādi, kas apēd paku metāna un jau vaid par sāpošām aknām, gino, spiedienu, nestāvēšanu un ko tur vēl.
otrkārt, neviens nezin 100% kas šobrīd notiek tavā organismā un kas notiks, piemēram, rīt vai parīt. un kas ko var ietekmēt.
rakstu to ne tā pat vien - pašam ģimenē bija līdzīga situācija.
tapēc, labāk samaksā zālē trenerim - gan jau ka pat tuvu vēl neesi ticis savam "genikas maksimumam", vienkārši ir iestājusies rutīna. ar normālu treneri tiksi tam pāri mun progresēsi tālāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 13?
Ziņa: