testosterone cypionate

Aizsāka FREEman 

testosterone cypionate
04.04.2013 18:24
Sveiki visi.esmu izgajis pirmo kimijas kursu,pagaidam dodu organismam atputu.pirmajaa kursa biju panemis deku +metans.rezultati bija labi +12 kg muskul masa.(4menesu laikaa)kursa beigas,pedejo menesi lietojot vairs nebija nekads efekts,nedz svars naca klat nedz arii kritas,pedejais menesis bez rezultata..
ar ko tas butu izskaidrojams?ja kads var ludzu palidziet.
tagad sezu uz pauzes,bet pec apmeram pusotra menesa taisos atsakt.ko jus teiktu par sadu kombinaciju?testosterone cypionate+deka.ludzu bez lielas kritikas visa saja esmu iesacejs,uzklausisu jebkadus ieteikumus un arii kritiku..
tests250
Re: testosterone cypionate
05.04.2013 16:19
tam, ka "pedejo menesi lietojot vairs nebija nekads efekts" nav nekāda sakara ar ķīmiju. vajadzēja vienkārši pamainīt treniņu programmu un viss rullētu tālāk - tieši tā pat notiek arī bez ķīmijas, organisms pierod pie konkrētas slodzes un, lai augtu tālāk, slodzi ir jāmaina.
deku (nandrolonu) 2 kursus pēc kārtas nevajadzētu ņemt, var būt nepatīkami pārsteigumi. tad jau labāk uz otro kursu ņemt pliku testu vai testu+metānu. cipu nav vērts, jo maksā dārgi, bet pēc būtības tas ir tas pats enantāts, tikai savādāk saucās (amerikā saucās cip., eiropā - enant.). labāk ņem enantātu (maksā kapeikas) vai aptiekas omnadrenu (drošāk būsi par kvalitāti). vēl, ja bija deka uz kursa, atpūta pusotru mēnesi tev nedos neko - deka ir "garais" preparāts un visu šo laiku vēl turpina strādāt. un arī injekciju vietas vēl nav pārgājušas, tur viss vel izdalās. koncentrācija asinīs, protams, jau ir zema, bet vienalga vēl ir. tā kā, ja nav mērķis atjaunot savu testu, mierīgi vari močīt tālāk. ja mērķis ir pilnībā atjaunoties, tad 3 mēneši minimums pēc dekas. reāli - pusgads.
adidas
Re: testosterone cypionate
11.04.2013 08:39
Masas pieaugums +12kg 4 mēnešu laikā ir labi. Tikai nedomā, ka nākamo 4 mēnešu laikā būs vēl +12. Tā tas nenotiek.
Tas, ka svars nekritās pēdējā mēnesī- Deka vēl darbojās. Ja gribi sēdēt ilgāk uz kursa, tad preparāti jāmaina ik pa 6 nedēļām, lai organismam ir jauns, savādāks grūdiens. Kombinācijas var būt dažādas, atkarībā no mērķiem. Dekas vietā tagad vari paņemt Boldu ar kādu no Testiem. Enantāts būs vairāk masai, bet tagad vasara nāk, tā ka Cips būs labāk, jo tik daudz ūdeni neaiztur. Ieteiktu paņemt vismaz Provironu vienu- divas paciņas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 21?
Ziņa: