Xenical-Ксеникал капсулы

Aizsāka Aptieka 

Ксеникал капсулы 120мг N84 (La-ROCHE - Швейцария). Капсулы для похудения нетребующие рекламы! Оригинал. Цена в аптеке 80-81 лат + нужен рецепт. Продам за 70 лат. Нахожусь в Риге.
Xenical kapsulas 120 mg N 84 (La-Roche - Šveice). Kapsulas priekš notievēšanas, kuram nevajag reklāmu. Originālas! Aptiekas cena 80-81 lats + vajadzīga recepte. Pārdošu par 70 latiem. Atrodos Rīgā. E-pasts: sporta.uzturs7@inbox.lv
"In the United States, the European Union, and Australia, orlistat is available for sale without a prescription."
Tas tā, bet tagad paskaties zales24.lv, šīm zālēm cena aptiekās svārstās no 66-69Ls, nemaz nerunājot par to, ka ir arī citi ražotāji.
Nu tad cena ir 60 lati.
Nu kas attiecas uz citiem razotajiem man tas ir vispar pie vienas vietas.....es tirgoju to kas man ir, un to razotaju kads ir un par kuru esmu parliecinats ka zales ir labas. Nevis nesaprotami visadi drankji ko pasuta no interneta un tamlidzigam vietam un pec tam tirgo.
BEZ RECEPTES PIEEJAMS? Aizej uz tuvako aptieku un uzprasi :DDD Neesi jau berns un zini,ka interneta daudz kas ir rakstits,bet patiesiba ir citada!
Un kur tad tu raksti, ja ne internetā? Turklāt tu jau vienu reizi sadir$i par cenu. Labāk būtu izstāstījis, cik cilvēkus ar savām ripām uz to pasauli jau esi aizsūtījis.
Tevi butu labi bez ripam uz to pasauli aizsutit :DDD
Vēl nav radies tāds cilvēks, kurš mani varētu uz to pasauli aizsūtīt!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: