tiem, kam VD....

Aizsāka vai var 

vai var
tiem, kam VD....
22.01.2008 14:48
taa kaa dziivi nedaudz apgruutina VD, noleemu uzsaakt sportot, jo tas esot tikai uz labu.... Saaku nodarbiibas, bet jau peec pirmaas reizes sapratu, ka nejuutos vairs labi. Nespeeks, neliels reibonis, pastiprinaata bailju izjuuta un sajuuta, ka ar sidri buus slikti, slikta duusha ;((( kapeec taada reakcija? Vai sports pastiprina VD izpausmes vai tas vareetu buut kas cits? Negribetos atkal saakt staigaat pie aarstiem, bet no otras puses - turpinot sportot, ja taada ir reakcija, arii vairs negribas. Ilgi nebiju neko fiziski darijusi - varbuut uzsaaku pa strauju, lai gan likaas, ka viss bija meereni. Ko ieteiksiet? Varbuut sastresojos, jo saakot spoprtot, visu laiku domaaju, ka tikai nepaliek slikti ar sirdi, tachu taa jau pieder pie distonijas baileem un sevis ietekmeshanas. Vairs nesaprotu, kas un kaa, jo juutos tieshaam sagurusi un ir tads kaa bezspeeks, mazliet slikta duusha utml.
Re: tiem, kam VD....
22.01.2008 15:29
Te teemu jau 500 laikam par shito ;)
Palasiit vecos postus tik ljoti gruuti? :)
jaasporto meereni. JAASOLJO no saakuma, bet peec paaris meen kad ar slodzi apradi jaaskrien. Nevis jaaspritno uzreiz :) Nopeerc pulsometru, iestaadi apakzheeju augsheejo pulsu 120-150 un soljo skrien, vienalga. Ar taadu pulsu neko sev nenodariisi.

Man ir VD... nu vismaz taa aarsti teica :D es treneejos smagatleetikaa ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 4?
Ziņa: