Prof. Pilmane!!!

Aizsāka spoks 

spoks
Prof. Pilmane!!!
19.12.2004 20:22


Tauta, palîdziet ar informâciju!!!Kurð ir licis pie viòas histoloìiju un vai to vispâr ir iespçjams izdarît? Sagaidîjâm, ka viòas dçï aiziet mûsu pasniedzçja Sauka un tagad - tieði pirms ekða - bums - profesore Pilmane!
Vai kâds viòu nevar biku pozitîvâk paraksturot, citâdi kapeòu stâstiòi vien gar ausîm svilpj!
Es
Re: Prof. Pilmane!!!
19.12.2004 20:45
Esmu pie viòas mâcijies un licis neskaitâmas ieskaites. Tâ persona slimo ar kaut kâdu psihisku kaiti - nemiil sliòíus un visus kas itkâ izskatâs kâ sliòíi (puiði). Ja jau kaut ko zini - eksâmenâ ârâ nemetîs!

Mâcies draugs - vienîgâ zâle kas tev palîdzçs....
Re: Prof. Pilmane!!!
19.12.2004 21:19
ja kaut ko zini, noliksi. es liku pirms gadiem 15, normâla tante.
Spoks2
Re: Prof. Pilmane!!!
19.12.2004 23:21
Jaa, man ar bail no vinjas!Bet par Sauku nezinaaju!Kaa vinja vairs nav? Tieshaam aizgaajusi deelj vinjas? Vinjas deelj tachu aizgaaja Daalmane, Krivicka, Koroljova, utt. bet veel nav miers!
Laikam maacamies vienaa kursaa - man ar jaaliek eksis janvaarii, bet bail, ka nu tik! Apjoms ar taads neliels....: ) Kaut kaadas EX biljetes nav zinaamas?Spikot jau laikam nereaali..
Re: Prof. Pilmane!!!
19.12.2004 23:54
kaut kur bçniòos ir no 1982 gada, tajâ laikâ bija arî mikroskops un viss eksâmenu stikliòu komplekts :)
Lai veicas !!!
fui
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 00:15
neshpikojiet gan, toposhie dakteriishi !!! :(((((((((( grrrrrrrrrrr
lai nu kursh, ne juus! nnestudee mediciinu, ja nav sirdslieta!!!!!!!!!
un veelaak briinamies, kur strulbi aarsti rodas, un mocamies!!!!!!!!!!!
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 02:50



Es arii liku pie prof. Pilmanes pirms kaada laika (biku jau paagaajis ir), arii triiceeja rocinjas un kaajinjas... :)
Bet visumaa gaaja labi, bija baigi labveeliigi noskanjota pret mani, laikam jau taapeec, ka patieshaam biju maaciijusies, lai gan bija lietas, kas negaaja iisti kaa vajag.

Un tad bija arii embriologijas eksis pie prof., maaciija arii visu semestri vinja. Rezhiims kaa armijaa, met araa, ja kaut ko nezini. Vinjai ir fantastiskas speejas atrast katra studenta vaajo vietu, un, kad tas ir dariits, vinja tirpina tik ilgi, kameer galu galaa biezhi arii izmet...

Taa kaa.... Vieniigais noveeleejums - maaciities, maaciities un veelreiz maaciities. :)
B.
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 13:09
Nav tik traki, var nolikt, ja kaut cik zin un var sevi parâdît kâ daudzmaz domâjoðu cilvçku. Varu izstâstît diezgan pozitîvu atgadîjumu iz dzîves. Tajâ paðâ dienâ, kad es liku, viòa pieòçma exi kursa biedrenei, kas bija ðausmîgi sastresojusies, visu nakti vçl kaut ko lasîjusi, un atnâkusi uz to eksâmenu ne savâ ìîmî. Kaut ko zinâja, kaut ko nç. Bet beigâs Pîlmane, protams, ielika pilnîgi apmierinoðu atzîmi, un pajautâja - kolçìi, nu sakiet atklâti, jûs esat kâdus medikamentus lietojusi? Nu nav viòa nezvçrs, reizçm jau ir arî ïoti cilvçcîga.
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 14:43
Nu, paldies draugi, mâcîðos kâ zvçrs, bet nelâgi vien ir tas, ka mâca viens, bet eksi pieòems otrs, pietam ïoti neproznogçjama pasniedzçja, par ðpikoðanu vispâr nav runas, kâ zinâms eksâmens jau nu nav tas îsteno zinâðanu râdîtâjs, ja neiepatiksies frizûra vai acis novietotas par tuvu viena otrai - vari izlidot ar visu savu zinâðanu bagâþu.
Spociòam2 - varbût ka esam ar vienâ kursâ, ja vien tie bijât jûs, kas ceturtdien to visu trâdirîdi uzsâka, bez vainas vainîgie, jo kuram gan var ienâkt prâtâ, ka pabîdot lekciju uz augðu, ne tikai vajag dekanâta, bet arî cien. profesores atïauju!
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 14:47
Nesapratu, tâ taèu normâla parâdîba , ka mâca viens eksâmenu pieòem cits, tikai tâ arî vajadzçtu bût.
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 15:27
:))))
tâ, kolçìis!!!!!... Prof. Pilmane ir CILVÇKS, kâ es, kâ Jûs, kâ visi... pie viòas pilnîgi normâli likt eksâmenus. galvenais zinât, kas ir makrofâgs (miïâkâ ðûna), ko nozîme novirze pa kreisi (viltîgs jautâjums) un mitozi/mejozi (ar visâm profâzem):)))
ja tikat lîdz sesijai, gan jau kaut ko zinat, tâtad eksâmenu noliksiet!
P.S. preparâtus gan labi jâzin.
P.P.S. es mâcîjos pie prof. histoloìiju un arî embrioloìiju... mçs, taèu esam ârsti... ...
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 15:31
Ne vienmeer! Svariigi, lai eksamineetaajs negribeetu, lai students citee vinja murgainaas idejas!:)

Vislabaakie rezultaati ir (maaciities- tas ir defoltaa), bet atbildee iepiit taadu teikumu: "un, a.god. pasniedzeej" ziimiigi paskatiities uz vinju un ietureet elegantu pauziiti, "kaa rakstiits Juusu graamataa ar nosaukumu "bla, bla u.c. marasmi", ka ......" un seko PRECZIIZS citaats!
Un ja to var izveikt nesajaucot vaardus un saglabaajot attieciigo nopietniibu sejaa, tad visam vajadzeetu buut vislabaakajaa kaartiibaa!;)

Veelu veiksmi!
Spoks2
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 16:10
Spocinj!
Vai vari pastaastiit kas tad ceturtdien atgadiijaas? Kaut ko dzirdeju pa ausu galam, bet taa arii nesapratu! Vai tad deelj taa, ka nesaskanoja ar vinju nodarbiibas paarbiidi atlada Sauku? Un Zirdzinja atlauja nedereeja?
jete
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 17:37
Man prieks,ka ir tadi pasniedzeji,kas izdraazh savus med.studentus,citadi shpikotaji un slinkji muus veelaak aarstees..Dievs,nedod..
jetei
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 17:40
"Izdraashanai" ir mazs sakars ar labu iemaaciishanu, taadu, lai sapratsu, nevis tikai zinaatu. Histologjijas katedra no laika gala bijusi slavenaakaa ar savstarpeejaam intrigaam un citaam negaacijaam. Liidz taadam absurdam, ka eksaamenaa atbildot iespeejami 2 "pareizie"atbilzhu varianti- vienam pasniedzeejam "pareizaa" ir atbilde, kas rakstiit ahistologjijas graamataa, otram- taa, ko lasiija "lekcijaa". Jaapiebilst tik, ka abas atbildes gana atshkjiraas peec jeegas un satura. Taa kaa veel nevar zinaat, kaa tur sanaaks ar to aarsteeshanas kvaliaati shitaa maacoties.
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 18:11
Spociò 2!
Tur jau tâ sâls, ka dekanâts atïâva, bet, kad grupa ieradâs uz lekciju, profesore to nosauca par iekðçjâs kârtîbas pârkâpumu, lika gaidît lîdz lekcijas paredzçtajam laikam, pie tam vçl tajâ piedaloties - pazemoja Sauku, katrâ vârda galâ piebilstot - jûs, docent, izteicâties nekorekti - tâdâ veidâ parâdot sevi ne no tâs labâkâs, bet gan pilnîgi ðizoîdâs puses.
Oto, neesi nu nûìis, tavâ laikâ tâ bija, bet tagad es to pieredzu pirmoreiz, ja ir laiks un patikðana, padalies savos studenta piedzîvojumos - vismaz tik daudz, kâda tad îsti bij ekðu likðanas kârtîba?
Es
Re: Prof. Pilmane!!!
20.12.2004 18:30
Nu gan - NEVIENU BEZ IEMESLA GALA EKSÂMENÂ ÂRÂ NEMET! Biedziet vâkt klaèas - moð te arî prof. Pilmane iegrieþas - tad nu gan jûs dabûsiet mizâ...
Eksâmenu kârtîba ir kâ visos eksâmenos. Nekas jauns tur nav un nebûs. Tas ka cits ir lasîjis lekciju - par to jûs ârâ nemetîs - ja arî izmet - sasauks komisiju un izrunâs ðo lietu - un vinçtâji bûsiet jûs.

Vçl Pilmanei paðai ir kaut kâda ðizofrçniska kaite, tas jau ir sen zinâms, bet tâ kâ viòa ir liels speciâlists savâ specialitâtç - kaut kâ viòu piecieð.

Âíis - mîl tçmas par kurâm pati ir " lielais speèuks" - plauðu, zarnu un citu audu endokrinoloìija - tâdas lietas ka kinîni, Y peptîds, P substance utt - jazin!!!!
Re: Prof. Pilmane!!!
15.04.2009 00:32
Katra zinja - Mara ir jaa.. interesants cilveks... Mna pie vinjas vnm dzivojot pa vasaram ciemos ir brutali bail katru dien.. bljauj nelabaja.. un ja atteikshos ciemos, ar njems par ljaunu un ieriebs vel :D traka krustmate. Man jau ari ir doma, ka ir kkada sizofrenike, bet nu gudra gan pec velna un labak but smaidigam un laipnam pret vinju, tad vinja ar laipni naks preti ;) vinja riktigi iespaidojusies no sava teva ir.. ari tads visnotalj interesants bij. bet lai vai ka - ir ir jauks cilveks un jaa - tik jaamaacas un jaabuut topaa, tad buus viss zbis.
Lily-->Pilmanim
Re: Prof. Pilmane!!!
13.06.2010 18:44
Tev nu gan ir paveicies ar krustmaati!!! Nopietni! Maara ir Superiiga pasniedzeeja, tik interesanti visu izstaasta! Un nepamatoti arii nevienu eksaamenaa neizmet!
Re: Prof. Pilmane!!!
20.03.2015 17:51
Ja šai kundzei darīsiet pa prātam un glaudīsiet pa spalvai-Dzīvosiet! Es iebildu un nu-uzskatu nesakritības pēc, ienaidnieki! Saprotu, kad šeit ir ambīcijas un Vara! Zeme ir apaļa. Iesaku padomāt par attieksmi pret apkārtējiem. Tagad gan jau pats esmu ārsts, taču nevarēju neizteikt viedokli. Daudz no viņas iemācījos, bet daudz piedzīvoju smagus brīžus. Biju liecinieks arī vairākiem darbinieku pazemošanas skatiem. Baisi! Ceru, kādreiz kritīs no Ambīciju troņa. Tad atliek jautājums, cik personu, kolēģu, draugu novērsīsies no viņas? Raksturs patiešām nav spožākais. Pa 10.gadiem tas palicis vēl slimāks.
Re: Prof. Pilmane!!!
16.04.2015 18:29
viņa mums tagad māca embrioloģiju
Vēl var parunāt par pasniedzēju Žagari! Arī viena no tām, no kā iespaidoties (pozitīvā nozīmē). :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 21?
Ziņa: