Lūk, šāda medicīnas rakstu lapa!

Aizsāka kachenite 

Lūk, šāda medicīnas rakstu lapa!
30.09.2017 20:59
Mana paziņa no facebook plašumiem publicēja saiti uz šo lapu:

http://www.greenmedinfo.com/
Tagad man jau pāris mēnešus nāk e-pastā viņu saites.

Dažas tēmas, par ko tur raksta:
Vakcīnas ir kaitīgas. Tām ir sliktas sekas. Ārsti par to nestāsta!
Vēzi var izārstēt arī bez ķīmijterapijas un staru terapijas.
36 veselības eksperti stāsta par dabīgu vēža ārstēšanu.
Farmācija ir ļauns bizness
Mammogrāfijas slēptās briesmas
30 gadi krūšu skrīninga programmā: 1.3 miljoni nepareizi ārstētu sieviešu

Te saite uz rakstu sarakstu par reimatoīdā artrīta ārstēšanu: http://www.greenmedinfo.com/disease/rheumatoid-arthritis

Ko domājat par tur publicēto informāciju? Cik tādām ziņām var uzticēties?
Re: Lūk, šāda medicīnas rakstu lapa!
03.10.2017 11:58
Nezin kāpēc ir muļķi , kas uz to uzraujas.
Pie tam skaudīgie kolēģi neizvirza šo" izgudrotājus" Nobeļa prēmijai.
Es domāju, ka izlasīt ir vērts. Piemēram, mana ģimenes ārste neiesaka skraidīt uz mammogrammu katru gadu un tā arī saka, ka tas nav nekaitīgs izmeklējums. Ja var atļauties, labāka ir magnētiskā rezonanse. Tur nav saspiešanas un apstarošanas. Par vakcīnām nezinu, bet mana ģimenes ārste neiesaka pretgripas vakcīnas. Un ja tā padomā, tad jau vajadzētu grūst to pretgripas vakcīnu gadus 60 (ja cilvēks izdomā vakcinēties no kādiem 10 gadiem).
Par audzējiem nezinu, taču starošana un ķīmija ir ļoti 'smaga', nevisn nezina, vai tas cilvēks no tā ziārstējās vai viņam organisms tāds, ka uzveica vēzi un izturēja ķīmiju.
Latviski šī info pārsvarā ir Ko ārsti tev nestāsta žurnālā un jā, mūsu medicīna ir tendēta tikai uz zālēm, neskatot ne to, cik finanšu līdzekļus izgrūž cilvēki pie nepareizām diagnozēm, reklāmām, ārstu atklātām lobēšanām utt. Jā, es uzskatu, ka medicīna ir bizness un ļoti nežēlīgs bizness.

Es izlasu, cik man pieejams, aģitēt nevienu netaisos, bet savas dažas kaites izārstēju tikai ar ēšanas paradumu maiņu. Nemainītu ēšanas paradumus, man būtu jādzer katru dienu Omeprazols, no kura jēgas nebija nekādas.
Un vēl - Nobeļa prēmija nenozīmē, ka prēmija ir kaut kas tāds, par ko vēlāk mainās domas. Piem., savulaik NP saņēma par C vitamīna megadevu ieteikšanu, tas ārstējot. Tagad vairs nav tāds uzskats. Tagad arī mainās domas par to pašu helikobaktēriju, pavisam nesen tikko pacientam atklāja, tā uzreiz antibiotikas, paldies Dievam - paārstēsim pacientu, viņam tak HB, tagad atklāja, ka HB ir praktiski visiem un ja netraucē, to nenīdē.
scAvenger
Re: Lūk, šāda medicīnas rakstu lapa!
05.10.2017 22:34
Lainuss Polings, C vitamīna megadevu ieteicējs, savu pirmo Nobela prēmiju nebūt nesaņēma par to, bet gan par ķīmisko saišu dabas pētījumiem (otrā prēmija viņam bija Miera prēmija par darbošanos kodolizmēģinājumu aizliegšanas jomā). Vēlāk nopietni dubultaklie klīniskie pētījumi liecināja, ka C vitamīns nebūt nav tāda panaceja. Tādi paši nopietni pētījumi liecina arī par vakcīnu un ķīmijterapijas efektivitāti. Protams, ja par galveno informācijas avotu uzskatām "Ko ārsti tev nestāsta" ar viņu tendenciozi atlasītajām atsaucēm — tad cita lieta...
Vispār daudz kas tā arī ir, ar L. Polingu tam maz sakara bet virsraksti saka patiesību gandrīz visos jautājumos.
Par to uzticēšanos- es nesapratu kam tieši uzticēties?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 12?
Ziņa: