Parunāsim par Dzīves skolu?

Aizsāka Pasaules pilsonis 

Kāds vēl atceras par terminu KARMA? Izskatās ka reinkarnācija caur karmu dara savu. Bet kāda jēga cilvēkam dot visu laiku pretēju dzīves likteni? Vai tad no tā sabiedrība iegūst? Tas viss ir personīga garīgā evolūcija. Šķiet ka cilvēci kāds apzināti bremzē un gāzē..
Re: Parunāsim par Dzīves skolu?
23.08.2016 17:36
Ja Tu KARMAI tici, tad tā ir. Ja ne- kāds vēl ieguvums vai zaudējums var būt sabiedrībai no kāda sena indiešu filozofa idejām par karmu?
Vai pierādīt vari, ka tāda karma tiešām ir?
Re: Parunāsim par Dzīves skolu?
23.08.2016 17:46
Kad pārdzimsi par odu, ziloni vai Dalailamu, tad arī domāsi par esošo oda, ziloņa vai Dalailamas situāciju.
Stāsts par Karmu daudziem cilvēkiem darbojas kā biedēklis: nedrīkst taču darīt sliktas lietas, jo nāks Karma! Daudziem ir vajadzīgs arī mierinājums- pēc šīs dzīves nekas nebeidzas- būs iespēja pārdzimt par mērkaķi, vai suni, cilvēku, putnu un, darot labus darbus, uzkalpoties atkal garīgā līmenī...

Ir tas, kam Tu tici.
Šoreiz nav runa par to kam cilvēki tic vai netic bet par to kas ir neatkarīgi no ticības. Tam pašam Dievam un Velnam skeptiķi netic līdz brīdim kad notikumi dzīvē uztaisa šīs aplamās ilūzijas par visvarenību vai niecīguma aplauzienu un tad ticība pārtop par zināšanu ka kautkāds neredzams spēks pavada šo pasauli tici vai netici. Dievam jau ticību nevajag bet cilvēkiem.
Man karma nav jāpierāda tāpat kā gravitāte. Tā vnk ir, bet pieļauju ka nedarbojas uz visiem bet tad kautkas cits. Liktenis katram savs. Taču viens ir skaidrs - no mums slēpj detaļas par īsto pasaules kārtību. Aitas vieglāk kontrolēt.
Re: Parunāsim par Dzīves skolu?
31.08.2016 18:44
Pasaules kārtību labi raksturo BhagavatGita un Šrimat Bhagavat. Viena no cilvēces senākām rakstiskajām liecībām.Tās savukārt nodotas šloku (īsrindenes) veidā no paaudzes uz paaudzi daudz senāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 8?
Ziņa: