Mīlestības sajušana - sapnī - ir reāla?

Aizsāka Alnisss 

Labdien!
Šitāda lieta ar mani notiek varbūt reizes 3 gadā.
Iemiegu un sapnī varu izjust spēcīgas jūtas pret kādu no sievietēm.
Pagājušo reizi tā bija man nepazīstama dāma, bet iepriekšējā naktī tā bija meitene kuru varētu nosaukt par pirmo mīlu no pamatskolas, vienā klasē mācijāmies, gadus 10 neesmu viņu redzējis un kontaktējuši arī neesam. :)
Interesanti ir tas, ka šajos sapņos es varu izjust pilnīgi kosmisku eiforiju un mīlestību, ko dzīvē man vēl nav sanācis izjust, dēļ tā, ka pats esmu diezgan vēss pret sievietēm un neatveros.
Pamostos un uznāk liela vilšanās, jo saprotu, ka tas bija tikai sapnis.
Viens gan priecē, tagad stabili zinu, ka tāda mīlestība pastāv, vienīgi atkal esmu vīlies tajā, ka dzīvē tik spēcīgas sajūtas neprotu sajust.
Jautājums - mīlēt sapnī pēc Jūsu domām ir reāli? Vai Jums ir bijuši līdzīgi sapņi?
p.s slims ar galvu it kā neesmu ne ar ko un alkoholu ar narkotikām arī nebiju lietojis :)
Re: Mīlestības sajušana - sapnī - ir reāla?
04.07.2016 16:33
Jā, tāda lieta ir. Kā to sajūtu iegūt realitātē, nezinu. Neesmu iemācijies. Jāpakonsultējas ar narkomāniem... Sliktā ziņa ir tāda, ka pēc gadu 40...50 vecuma tā mīlestības sajūta vispār paliek tāda... gandrīz nekāda... Viscaur tikai kaut kādi praktiski apsvērumi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Neviena narkotika nespēj replicēt mīlestības sajūtu, tuvākais laikam ir MDMA un opiāti. Unikālu mīlestības sajūtu var izjust arī zem psihodēliskajām vielām, tomēr tas var beigties arī ne tik labi. Un vispār labāk neko vairāk par zāli nelietot, pat ne alkoholu.
Re: Mīlestības sajušana - sapnī - ir reāla?
05.07.2016 10:33
Daudz kas atkarīgs no personas vecuma,iztēles spējām,seksualitātes pakāpes.Arī no šizoīdā vai epileptoīdā tipa, kas nav psihiska saslimšana.
Lai veicas.
Re: Mīlestības sajušana - sapnī - ir reāla?
05.07.2016 22:04
He, kādas nu tur iztēles spējas... Man iztēles spējas ir diezgan varenas (laikam šizoīdais tips) bet bauda realitātē diezgan vāja. Toties draudzenei orgasmi tādi kā trīsstāvu māja. Reizēm baidos, ka no baudas nenomirst... Laikam epileptoīdais tips...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Šonakt atkal tas pats. Bet šoreiz tā bija man nepazīstama meitene. Tas jau sāk notikt pa biežu, bet tas bija fantastiski.
Re: Mīlestības sajušana - sapnī - ir reāla?
19.07.2016 21:18
Fantastiski un par biežu kaut kā neiet kopā... :/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 15?
Ziņa: