Ministrs- Pacients Belēvičs..?

Aizsāka kachenite 

Ministrs- Pacients Belēvičs..?
10.06.2016 17:28
http://www.delfi.lv/news/national/politics/belevics-atzist-melus-esmu-bijis-kreisais-pacients.d?id=47551883

http://bb.vesti.lv//news/zatlers-belevica-aiziesanai-ir-cits-iemesls?17736&utm_source=delfi&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Spriežot pēc ministra demisijas runas video, klasisks gadījums no sērijas "Viņam deva un viņš neatteicās...". Ideāls veids, kā kādu uzsēdināt uz grābekļa.
Visvairāk mani interesē jautājums: Kurš Belēviču nostučīja? Kāpēc stučīja? Jo likums par personas datu aizsardzību un likumi, kas aizliedz mediķiem izpaust informāciju par pacientiem nav atcelti arī tad, ja pacients ir ministrs. Nostučīja kāds no slimnīcas vai citi, kas zināja? Neviens nav interesējies, no kura e-pasta un kāda datora IP adreses vēstule Latvijas Avīzei sūtīta? Incanti...

Jo ne Belēvičs ir pirmais, ne pēdējais turīgais pacients, kurš pa tiešo iet pie ārsta "aprunāties". Jo, ja cilvēks ilgi strādā kādā nozarē, viņam laika gaitā izveidojas kontakti ar profesionāļiem citās nodaļās. Ja ievajagas risināt kādu privātu jautājumu, tad cilvēks pa tiešo dodas pēc padoma pie gudrāka kolēģa, apejot oficiālos ceļus. Tā darītu visi. Un neviens nesūdzētos.

Kāds noupurēja Belēviču, lai tauta "nolaistu dusmu tvaiku" par bardaku veselības aprūpes sistēmā? Ne jau Belēvičs radīja bardaku medicīnā- tās jau bija!
Preses konferences beigās Belēvičs kaut ko teica par LOC: "Jo tur ir tāda sistēma...". Bet delfi video "apgrieza" un runas nobeigumu nepublicēja. Ko vēl Belēvičs teica? Vai tas, ko viņš teica, varētu nepatikt/ traucēt dzīvot RAKUS vadībai?

Šonedēļ žurnaļugas- mēslu vaboles uz Belēviča labi nopelnīs ;D

A biezpiengalvas cepas: Aij aij, ministrs bez rindas dzimumzīmi nogrieza! Tak ne jau par bezrindas dzimumzīmi patiesībā ir stāsts? A par ko tad?
Pērn rudenī interesanti bija vērot, kā tika organizēta Laimdotas Straujumas atkāpšanās. Uzreiz, vienā nedēļā, visos Latvijas masu mēdijos parādījās izzobojoši raksti par premjeri. Pat Baiba Sipeniece Radio STAR FM pavieglajā rīta raidījumā ieņirdza par Straujumu. Kad Straujuma atkāpās, tad varēja palaist baumas, ka Solvita Āboltiņa esot sagribējusi premjera krēslu. Rezultātā Vienotība zaudēja reitingus un kļuva par politikas līķi. Ja tā, tad Vienotībai nebija izdevīgi "izēst" Straujumu. Kam tad izdevīgi? Man radās jautājums: kurš tad tā rausta aiz striķīšiem visus Latvijas masu mēdijus? Un, kas te vispār notiek???
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
11.06.2016 04:27
Pēc šī te cirka mana cieņa šai zemē vēl krietni nokritās (un tuvinājās koferu sakrāmēšanas brīdis). Es neesmu sajūsmā par Belēviča darbiem bet pieprasīt ministra demisiju par ārsta apmeklēšanu bez rindas ir galēji stulbi. Un ļoti stulbai tautai ir jābūt lai tam noticētu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
moljers
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
11.06.2016 11:13
Jūs vienkāršoti skataties uz problēmu !!!!

1) ministrs meloja acīs skatoties un draudēja iesūdzēt apmelotājus
2) ministrs ir miljonārs, kuram vispār vajadzētu kaunēties ieiet valsts medicinas iestādē
3) tika operēts, pārkāpjot visu latvijas medicīnas likumdošanu - neviena oficiala papīra !!!!
4) klasika - privāts darbs, iztērējot valsts materiālus - materiali, medikamenti, op zēles laiks, personāls u.t.t.
5) klasika- slimnīcas direktors uzspļauj pārējam personāla, kas un kā samaksāja op. zāles māsām ?
6) valsts slimnīcas resursi tiek tērēti nevis sociāli neaizsargāstiem slāņiem, bet bagātajiem
7) ministrs pārkāpa visu, pret ko cīnās pēdējo 2 gadu laikā un par ko skaļi bļaustās - valsts resursu tērēšana, uzskaite, garās rindas, rindu apiešana, ārsti kukuļņēmēji u.t.t.
8) mafijas darbība- es palīdzu tev (klusi, bez maksas ) ar domu kā kādreiz tu atcerēsies mani

normāli būtu bijis, ka ministrs aiziet pie ģīļa un nogriež to pumpu bez rindas un samaksā kasē, vai arī gīļis naudu neņem, jo tā ir viņam piederoša iestāde, kā gribu tā daru
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
11.06.2016 13:37
moljers

Jā, piekrītu. Vienīgais mans iebildums ir pret to, ka reālais kaitējums no tā slimnīcas apmeklējuma nav būtisks. Lielāka skāde ir no šī ministra ievēlēšanas vispār.

Kaut gan es neatceros, ka pēdējā laikā būtu bijis kāds sakarīgs ministrs. Ir vai nu kaitnieks vai "nekāds"...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
moljers
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
11.06.2016 13:48
kaitējums ir milzīgs !!!!
un galvenais - milzīgo melu turpinājums
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
12.06.2016 16:03
Morālais kaitējums ir milzīgs. Valstij, ārstiem, pacientiem, iedzīvotājiem vispār. Visiem tak skaidrs, ka tie, kas nav atkāpušies no amatiem- tie ir tādi paši āži... Man tāda aizdoma, ka nākošajās vēlēšanās "aiz nav neviena, ko Saeimā ievēlēt" liela daļa balsos par jauno Kaimiņa veidojumu... Tas klauns taču neko nejēdz no ekonomikas, jurisprudences, u.c. lietām, ar ko Saeimā strādā! Mamma mia- tādu ievēlēt!

Incanti, ka RAKUS vadība galveno ārstu Krūmiņu tagad atstādināja no amata- it kā pirms tam RAKUS vadība nezināja, ka tā slimnīcās notiek? :D Nesen RAKUS valdes priekšsēdētājs Viesturs Boka pats atkāpās no amata, jo naudas pārtērētas, it kā būvējot jauno invazīvās radioloģijas centru. Nekur tālu viņš nav aizlidojis- valdes priekšsēdētāja vietnieks vien ir. Visi tādi balti un pūkaini... He, he!

Jūs nezinat- Belēvičs paspēja nomainīt Zāļu Valsts aģentūras vadību? (Pirms kāda laika delfos bija raksts- kādas Liepājas slimnīcas vadītājs sūdzējās, ka Beļēvičs grib sagraut vienīgo sistēmu, kas LV medicīnā normāli strādājot)
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
12.06.2016 16:08
Vēl interesanti, ka traci sāka Latvijas Avīze, kas, tāpat, kā Zemnieku savienība un ZZS, ir Lemberga "pārraudzībā". LA nez vai būtu gājusi pret "savu" partiju, ja vien tur nebūtu kas iepriekš saskaņots. ???
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
12.06.2016 16:09
Aptiekas "pārdevējs"- tas ir Beļēviča laika izgudrojums. Man tagad bail iet uz aptieku un prasīt aptiekas "pārdevējam" ar vidusskolas izglītību, vai divas manas zāles var dzert reizē, vai nē?
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
17.06.2016 13:53
Pievienojos kachenītei.
egle1
Re: Ministrs- Pacients Belēvičs..?
17.06.2016 14:46
Nu nav taisnība par tām aptiekām. Par visām nezinu, bet Mēness aptiekā ir tā, ka pārdevējam ir dzeltens halāts un viņš pārdod bezrecepšu medikamentus un uztura bagātinātājus. Dāmām ar augstāko farmaceitisko ir balti halāti un viņas ņemas ar recepšu zālēm un zina, ko ar ko dzert.
Tas par medikamentiem. Bet citādi aptiekas, protams, ir komercializētas un tā tas ir visā pasaulē. Daļa tiešām ir medikamenti, viss pārējais - kosmētikas industrija (ieskaitot šampūnus un smaržas), zobupastas un tā tālāk. Un kāpēc gan šādu industriju neapkalpotu pārdevējs? Protams, ka apkalpo.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 1?
Ziņa: