Tendenciozi, bet vērā ņemami

Aizsāka ku! 

Tendenciozi, bet vērā ņemami
24.05.2016 20:05
http://www.delfi.lv/bizness/biznesa_vide/mildronata-raditajs-kalvins-nav-slimibu-kuru-arstesanai-nevaretu-radit-medikamentus.d?id=47481387

Bet galvenā doma:

Vaicāts, kāpēc joprojām eksistē nedziedināmas slimības un vai farmācijas nozarei ar to ir kāda saistība, viņš saka, ka šī problēma patiešām ir ierindojama zem tā dēvētajām sazvērestības teorijām, jo "farmaceitiskā firma nav labdarības organizācija, viņas mērķis ir pelnīt naudu". Ja slimnieku skaits ir mazs, "jūs nekad nespēsiet atpelnīt ieguldījumus, pārdodot šo medikamentu, jo tad viņam jāmaksā tādu fantastisku naudu, ko neviens slimnieks samaksāt nespēs," saka zinātnieks.

Es ne visai gribu piekrist tam nedziedināmības jēdziena pielietojumam šajā gadijumā bet ir iemesls domat, ka farmācija nopietni piestrādā pie "stāvokļa stabilizācijas" jo atveseļošanās ir priekš viņiem ļoti neizdevīga.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Tendenciozi, bet vērā ņemami
25.05.2016 16:55
Tur nav nekādu sazvērestību. Vienkārši lielo korporāciju intereses ir diametrāli pretējas indivīda interesēm. Un par cik šobrīd korporācijām ir gandrīz totāla kontrole, mēs esam parasti mājlopi, kurus nodarbināt līdz izsīkumam, izslaukt visu ko var no mums un vēl nopelnīt uz mūsu nāves. Un ieteicams, ka nāve ir pēc iespējas lēnāka- jo tad vairāk var nopelnīt.

Un mūsdienu medicīna vispār nav tendēta uz dzīves kvalitāti- lai tu būtu laimīgs un vesels, bet tā mēra visu tikai ciparos- cik gadus Tu nabags novilki. Jo lielāks cipars, jo labāk. Poheram cik lielu daļu no tā cipara Tu vienkārši eksistēji un bezjēdzīgi mocījies. Tā nav nekāda medicīna.
Re: Tendenciozi, bet vērā ņemami
26.05.2016 14:37
Daudz kas atkarīgs no valsts un likumsargu spējas un vēlmes.
Latvija ,diemžēl ir korumpētākā ES valsts, ja neskaita dažas romu paveida valstiņas, Sicīliju u.c.
Pelnītāji ir visus. Ierēdņos,ārstos,muitā.robežsardzē, tiesās prokuratūrā,ceļu policijā. Kāpēc lai farmācija būtu izņēmums?
Re: Tendenciozi, bet vērā ņemami
28.05.2016 18:42
Globalizācija, neko nepadarīsi. Tas ir dabas spēks. Drīz visa pasaule būsim viena liela, laimīga valsts.
Re: Tendenciozi, bet vērā ņemami
28.05.2016 20:51
Nē. Ceru, ka krievi mūs no tā pasargās.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 8?
Ziņa: