Īpaši stervozs gadījums

Aizsāka ku! 

Īpaši stervozs gadījums
17.12.2015 03:13
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/210977/pamesta-meita-bernu-tiesibu-specialistei-tiesa-rugti-parmet-pagatni?utm_source=delfi&utm_campaign=portal&utm_medium=newsbox
Re: Īpaši stervozs gadījums
17.12.2015 09:32
Izlasīju. Māte ir maita. Bet tas ir viņas īpašums.Ja nav laulības līgums, neko nevar padarīt. Bērniem ir tiesības līdz 18 gadiem būt savas mājās.
Tā iestāde man nekad nav patikusi. Bija jārisina jautājums .Arī pie viņiem griezos. Palīdzība 0. Augstprātība un likuma burta kalpi.
Re: Īpaši stervozs gadījums
17.12.2015 10:22
Trakākais jau ir tas, kādu amatu tā mamma ieņem. Un boss saka, tas nekas, tā ir viņu privātā darīšana. Ha, hā, un es uzreiz noticēju...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Īpaši stervozs gadījums
17.12.2015 11:05
Kārtējais sisto sieviešu/bērnu kantoris, kur strādā @#$%^&.

Citas varbūt nav tik ļoti klīniski gadījumi, bet pēc dažu forumā ļoti raudošu meiteņu nosūtīšanas pie viņiem u. tml. nekad vairs netuvošos, nodara vairāk ļauna nekā laba, iemāca upura lomu un citas riebeklības.

Kādreiz te Alstere kritiski izteicās par skalbēm.

Pašlaik esmu sākusi turēt to pašu kanti.

Redz, nav runa par gadījumiem, kad jebkura dzimuma cilvēkam vienkārši uzbrūk idiots (tad varmākam pienākas atmaksa), bet par gadījumiem, kad sievietes intensīvi un neatlaidīgi provocē situāciju SAVĀ ĢIMENĒ un izmanto tam kopīgos bērnus.

Bet šeit arī tēvs ir aizdomīgs, turklāt ļoti, jo ir bijis mātes lomā, kas nav dzimumspecifiska.

Tas gan ir tikai aptuvenais skats, cik nu var zināt par gadījumu, kam dots īss apraksts presē.

Bet es domāju, ka profesionāli mācīt citus REIZĒM ir veids, kā nerisināt savas dzīves problēmas.

Tas attiecas arī uz VISU LĪMEŅU psih- speciālistiem. Saprātīga piesardzība nekad nekaitēs.
egle1
Re: Īpaši stervozs gadījums
20.12.2015 17:09
Bet šeit arī tēvs ir aizdomīgs, turklāt ļoti, jo ir bijis mātes lomā, kas nav dzimumspecifiska.
--------------------------------------------------------------------
Es nekā vairs nesaprotu. Ja bērnus atdod mātei, slikti, ja pēc šķiršanās audzina tēvs - atkal aizdomīgi. Kam tad audzināt galu galā. Ne, nu šķiršanās ir slikti pats par sevi, tas skaidrs.
Lasīju, ka tai sievietei ir vēl viens bērns no jau nākamās laulības, kuru viņa audzina. Vai tiesa, nezinu.
Re: Īpaši stervozs gadījums
20.12.2015 17:30
Jā, tēvi arī var nelaist bērnus pie mātes, ja nozog šo mātes lomu pilnībā. Tāpat kā notiek otrādi. Bet varbūt viņam bija pamats, lai gan... jā, tur ir vieta jautājumam.

Bet Tu, egle, visu laiku esi man neizprotamās aizstāvības pozīcijās un visu laiku reaģē uz to, par ko vispār nav stāsts... Jebkurā gadījumā tur bērni ir plēsti uz pusēm, un stipri gudrāk ir tad, ja to nedara.

Psihes sadaļu, kopš te esmu, lielā mērā piepilda daudz "plēsto" bērnu.
Re: Īpaši stervozs gadījums
20.12.2015 18:08
Un es domāju, ka tas tomēr ir divdomīgi, ja sieviete aizstāv svešus bērnus, kaut pati ir izskandalējusies pa Latviju ar savu situāciju.

Var arī izšķirties ar cieņu, un bērnus labāk aizstāvēt vecākām dāmām gados, kam ir lielāka pieredze, turklāt godprātīga.
egle1
Re: Īpaši stervozs gadījums
20.12.2015 18:20
Bet Tu, egle, visu laiku esi man neizprotamās aizstāvības pozīcijās un visu laiku reaģē uz to, par ko vispār nav stāsts
----------------
tu, toties nepārtraukti skaldi mātes par nejēdzībām bērnu audzināšanā, bet tad kad nu beidzot bērnus audzina tēvs, atkal slikti. Tev pašai cik bērni izaudzināti, ja drīkst jautāt? Un TB nekādu bērnus neaizstāv, lasīju viņu bukletu, tur tikai saukļi. Nevienas reālas darbības. Stipri šaubos, ka pie TB kāds griezies ar kādu jautājumu par bērniem, ja nu vienīgi re Mazdakteris.
Re: Īpaši stervozs gadījums
20.12.2015 19:35
Man bija cits gadījums. Pēc tā secināju,ka tur nav ko darīt. Tas kantoris strādā priekš sevis. Ne viņam tiesības ne teikšanas.Kārtējais zibens novadītājs. Ir paralēlas organizācijas ar plašākām tiesībām. Bāriņtiesa. Prokuratūra, Bērnu aizsardzības inspekcija. Labklājības un Veselības ministrijas.
Re: Īpaši stervozs gadījums
21.12.2015 00:40
egle, nevispārini.

Es izsakos par konkrētiem gadījumiem forumā, jo es zinu sekas. Tāpēc negrasos no šīs līnijas atkāpties -- konkrētos apstākļos un situācijās. Man ir vairāki labi draugi bērnu psihiatrijā, tāpēc Tev būs jāpieņem situācija, ka es "skaldīšu".
Re: Īpaši stervozs gadījums
21.12.2015 01:05
Ja vēl jāpiebilst, tad TB tiešām ir populisms, ko arī gribēju uzsvērt. Rezultātu taču nav -- bija tik izstaigājuši vienu otru psihiatrijas slimnieku VSAC un gribēja teju visus noņemt no zālēm.

Egle, dzīve ir sarežģīta, un es neesmu politkorekta, jo te to darīt nebūtu prāta darbs, it sevišķi ņemot vērā situāciju, kāda info ieplūst psihiatrijā no jauniem ļaudīm (maziem bērniem) viņu dzīves sākumā.

Bet Tu, šķiet, to esi visu attiecinājusi uz sevi. Tad parasti cilvēki satrakojas, bet vai bija vērts?

Ir runa par konkrētiem stāstiem, par bērnu dalīšanu uz pusēm, kā šai gadījumā.

Es šeit arī turpmāk nebūšu šai jomā politkorekta, jo incests starp bērnu un vecāku ir ikdiena. Runa ir par intensitāti un kaitējumu., resp., par to vai tāds ir.

Starp citu, jau kādreiz uzsvēru, ka ļoti grūtos apstākļos cilvēki spēj negraut bērna psihi arī tad, ja jāšķiras, jo runā ar viņiem par notikušo un ciena bijušo partneri.

Tai pašā laikā, egle, es vispār nerunāju te par Tevi. Absolūti nemaz. Ja Tu viena audzini bērnus, tad Tu pati zini, kāpēc tas tā ir. Un droši vien, ka Tev taisnība, jo Tu citādi nevarēji.

Mūsu forumā ienāk vienīgi tie gadījumi, kad tas slikti beidzas līdz pakāpei, kad mazam bērnam jau ir psihiskas problēmas (vai vismaz psiholoģiskas), un reizēm tas notiek pat tad, kad ir abi vecāki, bet viņi visu gāž uz bērnu, nevis nokārto savā starpā.



Edited 1 time(s). Last edit at 21.12.2015 10:53 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 20?
Ziņa: