Rīgas 1. medicīnas koledža.

Aizsāka ewa 

Rīgas 1. medicīnas koledža.
07.05.2015 23:42
Labvakar!

Šogad plānoju mēģināt iestāties Rīgas 1. medicīnas koledžā. Protams, visus sev interesējošos jautājumus uzdošu skolas vadībai, interesējoties zvanot vai apmeklējot skolu klātienē, taču šeit vēršos ar dažiem jautājumiem tāpēc, ka būtu interesanti un noderīgi uzzināt ko vairāk tieši no cilvēkiem, kuri šajā skolā mācījušies vai vēl mācās.
Kādi ir iestājeksāmeni? Gribu mācīties par zobārsta asistentu. Uzzināju, ka vērtē latviešu valodas zināšanas un kopējo atzīmi sekmju izrakstā. Lai gan latviešu valodā esmu ļoti spējīga, eksāmenā ieguvu vien C līmeni un arī kopējā atzīme nav diez ko spīdoša, jo manas vājās zināšanas eksaktajās zinātnēs atzīmes pavilka uz leju. Varbūt jau uzreiz noskaņoties uz to, ka mani var nepieņemt?
Un vēl viens jautājums ir par kopmītnēm. Tas gadījumam, ja izdodas un tieku iekšā. Kādas ir šīs skolas kopmītnes? Kāds vispār valdošais noskaņojums skolēnu vidū? Vienmēr esmu dzīvojusi viena, tāpēc tā būtu pirmā pieredze dzīvojot kopā ar pilnīgiem svešiniekiem. Varbūt izdevīgāk īrēt istabu kādā dzīvoklī?
Paldies jau iepriekš par atbildēm, ieteikumiem, komentāriem.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
08.05.2015 14:55
Skolai ir spēcīgas tradīcijas. Pabeigt to skaitās prestiži,jo ir (bija) ārkārtīgi stingras prasības. Galvenais vēlme un griba cīnīties. Es tur iestājos esot galīgi stulbs. No 38 pabeidz 18 cilvēki. Kopmītnes jaunas (nosacīti).
Ieteikt vai neietekt grūti. Jo tas bija tik sen....:))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 5?
Ziņa: