Kā kļūt par geju?

Aizsāka brīnums 

Kā kļūt par geju?
16.04.2015 01:07
Vēlos atrasties tur, lai vairāk izprastu kamdēļ šie praida gājieni ar sev pievēršanas māniju, ko nereti dēvējam par homo propagandu.
Man ir jākļūst par geju...
Ir varianti :
1) ir jākomunicē pēc iespējas vairāk ar gejiem, jo tā pastāv iespēja "inficēties" ar homoseksuālismu
(domāju, ka šis ir pats galvenais solis, lai saslimtu ar homoseksuālismu)

2) šovasar jāiet eiropraida gājienā un jāskatās uz viņiem

3) Citi varianti. Iesakiet lūdzu, jo daudz kur minēts, ka homoseksuālisms ir slimība un ka ar to aplipina homoseksuālisti praida gājienā vai jelkādīgi citādi un tieši to arī vēlos
Re: Kā kļūt par geju?
16.04.2015 15:56
3) Jāieiet kādā "tematiskajā" interneta vietne un jāieliek sludinājums, ka Tu gribi lai Tevi paņem dibena. Vēl vari piebilst, ka Tev nav pieredze šajā lietā. Tas cels Tavu reitingu. Un kad starp daudziem pretendentiem Tev tīkamais "ņēmējs" būs atrasts, tad jādara tas ko Tu vēlējies sludinājumā. Un tas ir viss. Tu esi viens no viņiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 12:22
Diemžēl, par geju nevar kļūs. Tas vai nu ir vai nav. ANO Pasaules veselības organizācija homoseksuālismu ir svītrojusi no slimību listēm jau sen. Kaut kur 1990 gados. ASV psihiatru biedrība jau agrāk. Latvijas psihiatri atmodās tikai 2012 gadā,kad oficiāli pasludināja, ka homoseksualitāte nav slimība un to neārstē.
Pie spēcīga testosterona daudzuma patiprinās erogēno zonu jūtība. Anālā atvere ,diemžēl arī ietilpst erogēno zonu sarakstā. Bet tas nenozīmē, ka tu esi homoseksuāls.
Cik es saprotu, homoseksualitāte veidojās embrija attīstības laikā. Sāk izpausties no 8-16 gadu vecuma. Pamazām nostiprinās izraisītās patīkamās dzimum tieksmju pazīmes ,refleksi , kuri nav maināmi.Tā sistēma ir tik sarežģīta,ka izskaidrošanā vajadzīgas apjomīgas zināšanas.Te ir darba lauciņš fiziologiem, endokrinologiem, embriologiem, patalogiem, biologiem (zoologiem, entomologiem , ihtiologiem). Kāpēc pēdējiem? Tāpēc , ka dzimum feromoni ir atklāti kukaiņiem, dzīvniekiem un cilvēkiem. Tāpēc, ka vomeronazālais orgāns ir zivīm,dzīvniekiem un cilvēkam. Tāpēc, ka testosterons iedarbojas uz zivīm,dzīvniekiem un cilvēkiem.Vomeronazālais orgāns uztver feromonus.Kāds te sakars ar seksuālo tieksmi? Feromoni orientē ,norāda uz partneri. Testosterons virza,sauc, liek darīt.Jautājums. Kāds sakars zivīm ar cilvēku. Bioģenētiskais likums nosaka,ka embrijs savā attīstības stadījā kopē visas cilvēka evolūcijas attīstības fāzes. . Šūna,bezmugurkaulnieks, hermofrodīts,abinieks,primāts ,cilvēks.Šajā stadijā var noiet šķībi un varam dabūt indivīdu bez CNS (smadzenēm). Esmu tādu būtni personiski turējis rokā.. Ar asti. Dzīvnieka apspalvojumu. Ar hermofrodīta atribūtiem. Šeit vajag acerēties,ka hermofrodītisms var būt dažādās stadijās. Ar abu dzimumu ārējiem
dzimumorgāniem. Arī bez tiem bet tikai ar izmaiņām šūnu ,tātad apziņas līmenī.Ja cilvēkam hipotalāmā nav šūnas kas uztver pretējā dzimuma feromonus, tad viņš agrāk vai vēlāk kļūs par homoseksuālu cilvēku.Viņš uztvers sava seksuālā dzimuma feromonus. Testosterons liks vairoties. Hipotalāms izdalīs apbalvojuma hormonus,kas kopā ar adrenalīnu un testosteronu rada tādu narkotisko kokteili,ka pretošanās ir neiespējama.Te iesaistās arī citi hormoni . Oksitocīns- pieķeršanās vai mīlestības hormons. Tas ir abiem dzimuma parstāvjiem.Bez testosterona vēl ir cits agresijas hormons.
Tas kopā ar testosteronu izsauc pataloģisku greizsirdību,agresiijas neprātu .Tas piemīt tikai tīriem heteroseksuāļiem. Bet tā jau ir cita dziesma.
Secinājums. Par geju nevar kļūt, ja tev hipotalāmā ir pretējā dzimuma feromonu uztvērēj šūnas.Ja tev anālā atvereres rajons nav erogēnā zona.Ja ir pareizās attiecības adrenalīns, testosterons,oksitocīns un vazopresīns.
Te nav nekāda sakara ar psihoterapeitiem (psihiatriem).Jo vairāk psihologiem. Vēlmi pēc pretējā dzimuma nenosaka tikai redze.
Ceru,ka ne pārāk sarežģīti.
testo250
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 12:35
ej strādāt uz ām, tur visi tādi
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 14:12
Mazdakteri1

Es tomēr pastāvu uz viedokli, ka par geju kļūt var. Tās ko Tu raksti par feromoniem u.t.t. ir pareizi, bet tas attiecās uz gadijumu kad prats nav sagrozīts. Bet tagad kā reiz ir tāds laiks, kad ar prāta grozīšanu nodarbojās visi kam nav slinkums.

Un es Tev teikšu vēl vairāk. Es to visu saprotu labak kā daudzi citi. Es sevi tagad pozicioneju kā heteroseksuāli ar nelielu noslieci uz homoseksualitāti. Tobiš esmu mazliet biseksuāls. Bet ļoti nedaudz. Tik nedaudz, ka man tagad praktiski nav nekādu intīmu attiecību ar sava dzimuma pārstāvjiem, bet savās domās es tik un tā esmu nedaudz bi. Taču kādreiz, skolas laikos man bija klases biedrs ar ko dažas reizes esam pavadijuši kopā gultā. Un tas viss man ļoti labi patika. Nē, mēs bijām jauni puikas un neko īpašu mēs tur nedarijām. Kopīga masturbēšana, neķītras domas, dzimumorgānu aizskaršana. Līdz īstam analam seksam mēs pat netikām. Bet kas svarīgi, mēs abi zinājām, ka tas ir slikti, to nedrīkst un par to var tiesāt. Bet mūsu draudzība panīka. Tikāmies ar viņu retak. Man bija citas intereses (tehniskas) kas mūs nevienoja un tad kad man atkal vajadzēja draudzību, viņš bija kaut kur citur. Un tā pamazām palika iespēja interesēties tikai par meitenēm. Bet kas būtu bijis, ja mūsu draudzība nebūtu panīkusi? Ja būtu tā kā tagad, ar minimālu nosodijumu un pat pamudinājumu darīt...? Kas tad būtu? Es noteikti būtu vismaz riktīgs biseksuālis. Bet varbūt pat homoseksuālis. Tā kā nevajag man stāstīt par to, ka par geju nevar kļūt. Protams, ka Tur apakšā ir lielāka vai mazāka nosliece. Cik zinu tad tas mans draugs kļuva tīri par geju un nezinu vai par meitenēm ir kādreiz interesējies nopietni. Bet fakts kā tāds ir, ka apkārtējie apstākļi nosaka to uz kuru pusi nenobriedušie prati noslieksies. Galu galā tā mūsu nodarbe bija tikai pamēģināšana. Bet izrādijās ļoti patīkama. Un Tu Mazdakteri zini, ka patīkamas lietas iespiežas smadzenēs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 18:09
Nu nez, būtu Tu, ku!, homoseksuāls, būtu tai nišā palicis.

Un tai vecumā neba viens vien izmēģina sakarus ar savu dzimumu. Kad sāku strādāt medicīnā, otrajā darba gadā pagadījās divas jaunas kolēģes feldšerienes, bija tikko no skolas. Nūūū... cik zinu, viņām i tagad nav pārgājis, bet ir emigrējušas. Strādā par paramediķēm ASV un dzīvo kopā, sīkāk gan nezinu. Un vīrieši arī bija izmēģināti, abas strādāja vienas lielas veču rupnīcas medpunktā.

Viens psiholoģijas students Krievijā, kad vēl nebija tik autoritārs režīms, bija ņēmies anonīmi aptaujāt vīriešus, kas bija paņemti priekšā PSRS armijā. Nu neviens nebija kļuvis par geju. Tiesa, man nav datu, to stāstīja viena pazīstama psihoterapeite, esot prezentēts kongresā.
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 18:18
He, nu no "priekšā ņemšanas" armijā, nez vai vispār kāds ir par geju palicis. Un vispār no tāda seksa piespiedu kārtā pat agrā jaunībā nez vai kāds kļūst par geju. Bet ja tas notiek labprātīgi un ar baudu... tad ir pavisam cita lieta.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā kļūt par geju?
20.04.2015 23:29
Ku. Pievienojos Runcenei. Tavs vecuma stāvoklis toreiz apzīmējams ar hiperseksualitāti. Lielākā daļa cilvēces ir biseksuāla ar virzienu uz heteroseksuālitāti.Te ir dažādas gradācijas. Acīm redzot hipotalāmā var būt abu dzimumu feromonu uztvērēj šūnas.Var būt variants, ka vomeronazālais orgāns nav attīstīts.
Es jau teicu, ka tā sistēma ir tā uzslāņota, ka būs nepieciešami daudzi gadi,lai spētu to saprotami izskaidrot.
Seksualitātes veidošanā ir pārāk daudz saliekamo. Gan no evolūcijas viedokļa vomeronazālais orgāns.hipotalāms, dzirde,redze,oža.Gan CNS (smadzeņu sasaiste) ar hipotalāmu. Arī sievietes un vīrieša reakcijas. Nemaz nerunājot par hormonu kokteili. Testosterons, adrenalīns,oksitocīns, vazopresīns, endorfīni (bionarkotikas).
Ir divi spēcīgākie instinkti uz pasaules. Vairošanās un dzīvības saglabāšanas instinkti. Bioloģiski bieži tēviņi tiek ziedoti jaunās paaudzes vārdā. Zirnekļi- Melnā atraitne tēviņu pēc apaugļošanas apēd.Laši pēc ceļojuma uz savām bērnības vietām mirst. Dievlūdzēja mātīte sāk ēst tēviņu jau dzimumakta laikā.
Tas piemēram, par šī instinkta spēku.
Laimīgi ir tie cilvēki, kuri piedzimst ar normālu orientāciju.Vismaz Latvijā jau noteikti. Gejiem es iesaku pamest šo valsti ,(ne zemi). Te vēl ilgi valdīs tumsonība, politiskā nodevība un reliģiskā apmātība.Adodiet savus spēkus, jaunības degsmi, talantu un darbu normālām valstīm. Jo ātrā jūs to sapratīsiet jo labāk priekš jums.
Re: Kā kļūt par geju?
21.04.2015 09:45
Mazdakteri1

Manispēc geji var te palikt un man nav nekas pret to ka viņi veido pārus ar sava dzimuma pārstāvjiem. Ir tikai divi ierobežojumi kurus es uzskatu par pamatotiem. Pirmais, tas ir laulību ierobežojums. Nevajag zaimot vīrieša un sievietes savienību kurai pēc idejas ir cita funkcija. Un otrais, nevajag to popularizēt bērniem.

Un ļoti labi Tu Mazdakteri pateici, ka seksualitātes veidošanās ir ļoti sarežģīta un vēl daudz laika vajadzēs lai mēs to pilnībā izprastu. Piekrītu. Bet tad ir jautājums, kāpēc ar tādu pārliecību tiek apgalvots, ka par geju kļūt nevar? Un man ir loģiska atbilde. Acīm redzot kādam tas ir izdevīgi. Varbūt pat ļoti izdevīgi.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā kļūt par geju?
22.04.2015 10:26
Atsūka un būsi geja pulciņā:) Atvainojos par rupjībām!
Re: Kā kļūt par geju?
25.04.2015 20:08
Brīnums,enfuego pareizi saka,ja gribi vari kļūt par manu vergu - sūkātāju :)...un vispār tas attiecas uz visiem foruma dalībniekiem,ja kāds grib atsūkāt man,tad droši rakstiet privāto ziņu ;)
Re: Kā kļūt par geju?
25.04.2015 20:10
Starp citu,parasti kad esu ārzemēs man nāk cilvēki klāt un piedāvā atsūkāt :)
Re: Kā kļūt par geju?
25.04.2015 20:12
Vispār es te ilgi padomāju,palasīju mūsu Pujātu,Stankēviču, Rīgas dominieku Šmitu, Rībenes kundzi un citus augsti izglītotus politiķus, garīdzniekus un deputātus. Arī dažas mūķenes, kas ir iesaistījušās cīņā pret citādi orientētiem.
Sapratu, ka esmu kļūdījies. Lai kļūtu par geju vajag aiziet uz "Papardes ziedu" un paklausīties viņu lekcijas par masturbācijas ne kaitīgumu. Par prezervatīva lietošanas nepieciešamību. Par STS. Tad jāpiedzers un jāaiziet uz geju klubu. Jāļauj sevi izmīlēt. Protams ar prezervatīvu.
Ja esi noliedzis Dieva aizsardzību, klausījies augstāk minētās lekcijas, tad tu jau gandrīz esi gejs. Tomēr, vēl vajag izlasīt par Kārli un Karlīni grāmatiņu. Vēl jāaiziet un jāpaskatās praids. Tev pielips gejisma bacilis. Ar to tavas pārvērtības būs notikušas. Tu kļūsi gejs. Bet jāatceras,ka atpakaļ ceļa nebūs. Jo novērošanas organizācijas no Liberastu puses ,genderistu ordenis zina, ka zāles pret gejismu nav.
Dari to visu tikai tad ja tiešām gribi kļūt par geju vai lezbieti.
Re: Kā kļūt par geju?
25.04.2015 23:20
Mazdakteris1

Es novērtēju Tavu zobgalību, bet gribu piebilst vienu mazu detaļu. Pār to cīnīšanos pret citādi orientētajiem. Man piemēram nekādas cīņas ar to nav. Un cik zinu, tad vairums mūsdienīgo civilizēto ļaužu arī pret to necīnās. Mēs esam labi saprotoši un zinām cik svarīgi ir būt brīvam. Un nenosodam viņu izvēli. Vienīgā velme, mums kā hetero vairākumam ar savām stabilām un pamatotām ētikas normām, ir lai viņi neākstās, nemāžojas un neķēza mums uz galvas kad to dara. Pareizāk pat būtu teikt nevis viņi paši, bet tie viņu protežē.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā kļūt par geju?
29.04.2015 04:40
ku!, tieshi taa!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 10?
Ziņa: