Dianētika

Aizsāka normālis 

Dianētika
09.02.2015 16:33
Kāds te ir ar tādu joku saskāries ?
Netīšām nonāca rokās grāmata par to, palasiju... un pat nezinu ko domāt. Cerēju, ka palasīšu par filozofiju, bet beigās izrādas tā esot ''inženierzinātne''... tad kā tur ir, klasisks šarlatānisms ?
akni.
Re: Dianētika
16.02.2015 15:04
grāmata patika, traumu nospiedumi psihē un kā ar to tikt galā....bet tur tā lieta, to nevis veic pats, bet nodod sevi speciālista rokās, līdz ar to es saku nē.
Gvido
Re: Dianētika
17.02.2015 08:38
Dianētika ir saentoloģija (scientology), sekta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenu
"Xenu (/ˈziːnuː/),[1][2][3] also called "Xemu", was, according to Scientology founder L. Ron Hubbard, the dictator of the "Galactic Confederacy" who 75 million years ago brought billions[4][5] of his people to Earth (then known as "Teegeeack") in a DC-8-like spacecraft, stacked them around volcanoes, and killed them with hydrogen bombs. Official Scientology scriptures hold that the thetans (immortal spirits) of these aliens adhere to humans, causing spiritual harm.[1][6]"

Ja to var saukt par filozofiju vai "inženierzinātni"...

http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_Scientology

Pilns internets ar video, kā Saentologi savus bijušos biedrus terorizē un draud. Bet šīs sektas radītājs L. Ron Hubbard bija zinātniskās fantastikas autors:
http://en.wikipedia.org/wiki/L._Ron_Hubbard
akni.
Re: Dianētika
17.02.2015 10:20
Gvido, pieņemu, ka to, ko tu uzrakstīji, visi zina. Bet ko pats domā? kāpēc Travolta ir saentoloģijas piekritējs? vai normālu līdzsvarotu parastu cilvēciņu var ievilkt sektā? kam sektas ir bīstamas? un kas ir labi un kas ir slikti? manuprāt, katoļi ir ļoti liela sekta, luterāņi, pareizticīgie utt....kur beidzas fantāzijas, un kur sākas absolūtā patiesība? vai Dormeo matrača izplatītāji ir jauna reliģija vai sekta? vai multikatla pārdevējs nav bīstamāks par saentologu?
Re: Dianētika
17.02.2015 10:55
Nodot citu rokās, nozīmē pārdot sevi verdzībā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 13?
Ziņa: