Autotransporta pasažieri! Nestadndarta lietas!

Aizsāka enfuego 

Autotransporta pasažieri! Nestadndarta lietas!
09.01.2015 20:03
Mani pēdējā laikā ir sācis tracināt starpilsētu autobusos pasažieri. Es sagaidot autobusu, iekāpju iekšā un ko? Katrs sēž savā vietā un katram soma ir uzlikta uz blakus sēdekļa, ja es pats neprasīšu nevien nenoņems to savu pekeli lai cilvēkas var apsēsties. Es vienkārši tupa eju uz priekšu un visiem ir kautkādas pekeles, sēdtviena, tad man jālūdz: vai varētu lūdz apsēsties, bet paši vietu neatbrīvos es saprotu, ka negribās lai kāds blakus sēž, bet man jau tas tā zajebala, un tā ir katru darba dienu, un tad kad palūdzu vai var atbrīvot vietu, tad es pilnīgi jūtu cik cilvēks ir neapmierināts, ka kāds sedēs viņam blakus. Doma ir realizēt video klipu ar piepūšamo lelli un kāpt autobusā un samaksāt biļeti pa r lelli lai sēž viņa man blakus jo redz man nepatīk ka kāds sēž blakus.Retais paņem somiņu sev klēpī redzot ka cilvēku pieplūdums. Tas vienkārš ir jau ir sakāpis man galvā.



Edited 4 time(s). Last edit at 22.01.2015 20:19 by enfuego.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 20:27
Ak dies, tas tā ir, kopš eksistē sabtransports. bet es arī negribu, ka man sēž blakus :)

Bet tas ir sīkums. Trakāk ir ar smirdētājiem. Šon biju pa dakteriem, un man blakus apsēdās viena smirdīga tante... man nav ļoti stabila veģetatīvā nervu sistēma, bet tā, ka gandrīz jāvemj, gan nebija nekad noticis. Es pārsēdos un, protams, aiz bailēm blakus noliku savas pekeles, cik nu plaši iespējams, jo katrs otrais nāca iekšā un smirdēja.

Es tāpēc pa valsts dokiem cenšos nestaigāt, bet reizēm nākas. Nezinu, kā viņi nedabū tbc vai utis.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.01.2015 20:28 by Runcene.
egle1
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 20:42
Manuprāt, nevajag būt tik jūtelīgam. Nav brīva beņķa, jāsvempjas vien blakus kādam un bez sirdsapziņas pārmetumiem. Es braucu uz darbu 50 km ar vilcienu, tur vēl grūtāk, sēž arī tev pretī , ne tikai blakus. Par laimi, ne utaini, jo bomži ar vilcieniem nebraukā. Tajā paša laikā ja man blakus vai pretī kāds nenormāli klepo vai kaitinoši tarkš pa telefoni, es pārsēžos. Eju kaut vai uz citu vagonu, bet nepaciešu, ja mani kaut kas kaitina.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 21:15
Es vispār nevaru, sēdēt pretī kādam cilvēkam, jo nav kur skatīties tad es pieceļos un stāvu kājās, vai skatos uz leju. Arī ja ir propkas rīgā , tad es vienkārši no trolejbusa, kāpju ārā un eju ar kājām jo man tracina stāvēt kājās, dažreiz es sēžu un nelaižu tantukam vietu, kura ir apģērbusies kā karaliene un samālējusies, bet principā es vienmēr palaižu vecākus cilvēkus. Rīgas transportos vislabāk izvairīties no propkām ir braukt ar tramvaju. Vilciens man ir no Valmieras uz Rīgu, no rītiem ir pārpildīts, ir speciālais vagons, kas ir jāmaksā dubultīga biļete tur ir WIFI ūdens. Bija situācija, visi cilvēki stāv kājās bet speciālais vagons bija pilnīgi tukš ar vienu konduktori. Pie sevis domāju kāpēc nevaram iet iekšā un tur sēdēt ja tas vagons ir galīgi tukš.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 21:27
EEEm principā nēsmu simulants, un strādāju un arī maksāju nodokļus, tākā tavs dirsiens ir nevietā. Grupu tabūju, loģiski visu mūžu tabļetkas jādzer un kādu dienu nosprāgšu vai sajukšu prātā. Un vispār pirms grupas nokārtošanas man jau šitais viss ir nepaticis un ir tracinājis. Tā kā domā ko runā puika.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.01.2015 21:27 by enfuego.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 21:55
Es tādos gadījumos saku ,piedodiet lūdzu un sāku sēsties. Tā lai paspēj noraut savas pekeles.Cilvēki vienkārši ir bezkaunīgi. Brīžiem pat ļoti.
Man bieži nācās ārstēt slimniekus ar kašķi. To sabiedriskā transportā noķert 90 gados bija viegli. Tāpēc, tagad, ienākot mājās vienmēr cītīgi mazgāju rokas.Vai cenšos nenovilkt cimdus.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 22:21
Man jau ir apnicis to teikt, kas b le nedalec ka cilvēkam nav vietas, tak lai savāc savas pekeles sev uz klēpja, man vēl jālūdz apsēsties, par vietu kura principā ir jābūt brīvai, bez pekelēm, da redz ka cilvēku pilns, ne svučkas nenoņems somu nost kamēr nepalūgsi.
Re: Autobusa pasažieri.
09.01.2015 23:02
blaa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ja sūdus dzersi, tad tiešām nosprāgsi, un par
> vienu uzurpatoram būs mazāk!

Es arī dzeršu. Tu gribi arī varu padalīties.
qpqp
Re: Autobusa pasažieri.
10.01.2015 10:12
Derētu astropsihologa padoms un dziednieka konsultācija.
Re: Autobusa pasažieri.
12.01.2015 09:54
astro ko??? o_O
un pēc tam koraļļu ūdeni arī vajag? :D

Man arī kad sanāk braukt ar sabiedrisko, tracina visi apkartējie. Bet tada ir cena par SABIEDRISKO transportu.

blaa
šis nedaudz prātā dīvainais cilveku nīdējs.. tiešām te ir nepieciešams? (nu es to tur nacistu domaju, zinu ka KU! vinjsh simpatize, bet nu... visam ir savs mērs)



Edited 1 time(s). Last edit at 12.01.2015 09:54 by Mateus.
Re: Autobusa pasažieri.
12.01.2015 10:08
nedaudz offtopic, bet ja redzat tā atsaldeņa postus, vienkārši reportējiet bez domāšanas ir vai nav tur ielikt kāda saprāta dzirksts. Lai tas mistkastnieks savā blogā raksta.

Par topic - ja kāds pavisam smirdīgs iekāpj (piemēram, bomzis) ušakovaņika transportā, tad varot zvanīt pašvaldībniekiem.
Re: Autobusa pasažieri.
16.01.2015 22:05
osisi un admins un šitā izrunājās, domā es nedzīvoju reāljā pasaulē. Domā pats ko raksta ja par vārdiem nevari atbildēt. Te rakstīju jo gribēju redzēt cita viedokli. Jā ganjau pats savu pekeli turi krēslā lai kāds tev nesēdētu blakus. Jo redz smarzīgajam smirdīgie nepatīk, bet sēdvieta ja ir brīva tad tas nevienam nepis smaržo tu vai smirdi.
Re: Autobusa pasažieri.
16.01.2015 22:32
Osis runā par Aivaru Gedroicu.
Re: Autobusa pasažieri.
17.01.2015 15:45
enfuego atkal apdolbījies? :D
Re: Autobusa pasažieri.
17.01.2015 18:26
Man tas dr.lv patīk. Dažreiz tiešām var izsmieties. Vēl pagaidām tā smiešanās ir sāpīga. Tomēr jautri.
Enfuego. Tavu rakstu darba pērles var atšķirt no AG smērējumiem.
Nedusmojies. Lai tev prieks un miers.
Re: Autobusa pasažieri.
17.01.2015 18:48
Gedroics ir galīgi....jucis fašists. Es pat vairs nelasu- galvenās viņa tēmas jau zināmas- psihiatrija, homoseksuālisms nācijas "tīrība" un viņš pats kā īstens laviešu patriots :)
Enfuego: cik Tevi lasu, liekas, ka Tu esi atradis jaunu pamatu savai dzīvei. Malacs!

Un Mazdakterim taisnība: Jūs abi rakstāt pilnīgi atšķirīgā stilā un par dažādām tēmām.
Re: Autobusa pasažieri.
18.01.2015 13:13
Man patīk.
AG ir izteikts medfešists.Mīl nēsāt sieviešu veļu. Pie tam gūst orgasmu no verbālās vardarbības pret sevi.Ienīst vīriešus, jo tie ienīst viņu. Mums uz viņu nedrīkst apvainoties. Maziņš apaļš cilvēciņš bez ģimenes un īstas hetero mīlestības. Ja viņš nebūtu tik ļauns, tad būtu jāžēlo.
Testosterons viņam asinīs ļoti mazās devās. Piedraudot viņam vai nolamājot viņu adrenalīns ceļas. Līdz ar adrenalīnu ceļas testosterona un laimes hormonu līmenis asinīs un pastiprinās orgasma bauda. Lūk, iemesls viņa asumiem.
Lai veiksme viņam adrenalīna "izsišanā".



Edited 1 time(s). Last edit at 19.01.2015 15:18 by Mazdakteris1.
Re: Autobusa pasažieri.
18.01.2015 22:48
Gedroics būtu tas pēc kā jālīdzinās latviešiem... tipa sapņu vīrietis tātad??? .. lai dievs nogrābstas :D ...fuij... man reāli slikti ap dūšu palika :D
Re: Autobusa pasažieri.
19.01.2015 15:17
Mateus Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Gedroics būtu tas pēc kā jālīdzinās
> latviešiem... tipa sapņu vīrietis tātad??? ..
> lai dievs nogrābstas :D ...fuij... man reāli
> slikti ap dūšu palika :D
_________________________________________
Mateus. Nevajag. Tā smējos,ka gandrīz apčurājos. Ir! Ir humors Dr.lv !!!!
Re: Autobusa pasažieri.
19.01.2015 16:28
Daži male to female transvestīti ir ļoti pievilcīgas būtnes. Ir pat bijuši gadījumi, kad vīrieši ir iemīlējušies līdz ausīm.

Bet nu Aivaram līdz tam vēl tālu... Redz, Mateus tā ne visai... viņam vajadzētu kādas stila konsultācijas un, iespējams, "drosmīgās pārvērtības" vai piedalīšanos kādā līdzīgā šovā.
Re: Autotransporta pasažieri!
22.01.2015 20:19
Vēl gribēju piemest klāt, itkā jums neredzētu un nepamanītu lietu (nestandarta). Sēžu autobusā, tramvajā, trolejbusā, pietura vēl nav pienākusi un līdz viņai vēl ir 1 minūte vai vairāk, vai mazāk laiks, cilvēks automātiski pieceļās un stāv jau pie durvīm. Es jau 3 gadus ceļos tikai tad kad jau ir gandrīz vai jākāpj ārā, jo es tā padomāju priekš kam stāvēt, ja vēl nav pietura. Jo pamanīju ka cilvēki to dara automātiski, secinot arī pēc sevis, jā ir piemēram pilns autobus un ir laicīgi jāpieiet tuvāk izejai, bet pārsvarā esmu ievērojis ka cilvēki, to dara ikdienā, automātiski. Vot tāda itkā sīka, bet savāda lieta, kāpēc cilvēki to dara, ja var piecelties un iet laicīgi pie izejas. Ievēroju ka pieturā Jugla, starpilsētu autobuss, pietur, pieturāl, bet cilvēkus pa naudu laiž iekšā, bet kā uzrādu grupu, vai kādas citas atlaides , tā šoferis neņem pretī un visss.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.01.2015 20:21 by enfuego.
Re: Autotransporta pasažieri! Nestadndarta lietas!
22.01.2015 20:36
Kad gribu tad ceļos un eju... i nepievēršu uzmanību, kad citi ceļas un iet... kas man daļas gar citiem?!
Par grupu un neņemšanu autobusā... ko Tu te gribi atrisināt? Raksti autobusa uzņēmumam, piemini autobusa braukšanas laiku, numuru un šoferi un būs kāds rezons. Es piem to izlasu... paraustu plecus un viss... esmu tālu no tā... reāli... Bet Tu to redzi...vari nofilmēt...nofočēt utm.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 8?
Ziņa: