Dāmas - vēlos Jūsu viedokli par šo :)

Aizsāka Mateus 

Dāmas - vēlos Jūsu viedokli par šo :)
31.07.2014 10:55
http://www.valyaeva.ru/ot-kakoj-zheny-nikto-i-nikogda-ne-ujdet/

P.S.
un lūdzu bez vaimanāšanas, ka nez kādam tad jābūt vīrietim, jo vēdiskā kultūra pret vīrieti un ta pienākumiem ir daudz daudz prasīgāka ;) Mani vairak interesē, statistikai, sapratnei - kā Jūs uztverat šo rakstu un ka redzat to kas tajā pasniegts.
Re: Dāmas - vēlos Jūsu viedokli par šo :)
03.08.2014 09:55
Smuki uzrakstīts un teorētiski tas noteikti darbojas. Bet vai es ar savām īpašībām var ko tādu prasīt no sievietes? Lielākā daļa mūsdienu sieviešu tādas pašas prasības vēlas uzstādīt vīrietim un tad parasti viss beidzas vēl nesācies.

Domāju, ka svarīgāk ir nevis lai sieviete atbilstu tam rakstam bet gan lai atbilstu konkrētajam vīrietim.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Dāmas - vēlos Jūsu viedokli par šo :)
04.08.2014 10:40
tā arī neesmu precējusies, bet turpinu turēties pie gudrības,ka laimīgs tas,kas precējies un laimīgs tas, kas neprecējies .
Es nespētu būt tāda sieva,kāda ir aprakstīta vēdu gudrībās. Gatavot to ,kas garšo vīrietim - un ko tad es? Skatīšos kā otrs ēd , vai gatavošu sev atsevišķi?
Ja es reiz precēšos, tad man vajag vienkāršāk - lai man ar vīrieti sakrīt vertikāle un horizontāle. Bet lai paliek telpa arī atšķirīgajam - ar otru savu es - diez vai būtu ļoti interesanti.
Ja tas nav, tad precēties nevajag.Ir 21.gs. - ir iespējama pilnvērtīga dzīve bez laulībām, vismaz lielpilsētā noteikti. Mazās komūnās, kur vīrus rausta un dala vairākas - tur sarežģītāk, bet lielā pilsētā? Nea.
Jā un vēl man ļoti patīk tas teiciens,ka kaisle un gods pa vienu ceļu neiet. Es teiktu - nemēdz iet ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 16?
Ziņa: