riebjas sievietes

Aizsāka RIEBIIGAAA 

riebjas sievietes
11.06.2014 03:53
nezinu kapec ta, man riebjas sievietes, paniski wnk riebjas...wrb tpc ka men bija pretiga berniba un tizla mate un maza masa ir tada biku kukuu...man ir paniskas bailes no sievietem,.neeju pie arstem sievietem , nerunaju ar sievietem par atklatam temam, nevaru viena istaba atrasties ar sievietem.man wisu laiku liekas ka mani sitiis wai aprunas wai kko citu sliktu izdaris..nemot vera to ka ari puishi man darija pari, daudz puishu, nevis 1 nevis 5 bed da***a puishu darija pari...esmu naiva..tpc cereju uz milestibu, puisis lidz sexam ir-pec sexa wairs naw.! ta kka..
nezinu ko man iesakt ar tam bailem no sievietem.
parsvara par dzivi un meitenu lietam runaju ar tewu, wisu muzu dzivoju ar tevu.draugi ir tikai puishi tgd esmu nop att un puisis man wsp aizliedz kontakteties ar puisiem un es spragstu garlaiciba..
nezinu ko iesakt:(
ar sievietem jaunietem parunaties normali nevar, tpc ka winjas melo un apruna aiz muguras, cel nost puishus.WNK CHAKARE DZIVI.!
kompanijas besi ka sievietes runa par virieshu kraniem un meikapiem riebjas tas wiss..:(
besii...man riebjas krasoties un riebjas meitenu lietas, sievietes ir pretigi radijumi manuprat,
nekad lidz shim naw sanacis parunat ar nevienu normalu meiteni sievieti par kko interesantaku, jaunietes uzreiz PAR KRANIEM- a sievietes tada zinja ir loti nopietnas un loti launas:(



Edited 1 time(s). Last edit at 11.06.2014 03:56 by RIEBIIGAAA.
Re: riebjas sievietes
11.06.2014 08:23
hm. ok...
Re: riebjas sievietes
11.06.2014 10:18
Hmm? Pats par sevi fakts, ka kontaktē tikai ar vīriešiem, nav nekāds pārsteigums. Man ir draudzene kas kontaktē galvenokārt tikai ar vīriešiem taču viņa nav teikusi, ka viņai būtu kāds ārkārtīgs riebums pret sievietēm un vajadzības gadijumā kontaktē arī ar viņām. Viņai vienkārši labāk patīk vīrieši. Un vīrs viņai nekā īpaši neaizliedz to darīt. Tev ir psiholoģiskas problēmas kuras vajadzētu sakārtot.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 16?
Ziņa: