Kā strādāt 24 stundas no vietas?

Aizsāka kachenite 

Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 15:15
Rīt pēcpusdienā man jānodod bakalaura darbs, kuram vēl pietrūkst ~20-30lpp, vēl arī pareizrakstība, virsraksti, fonti jāpārbauda, anotācija latv. ang. val., darbs jāiesien un kas tur vēl jāizdara...
Normālā režīmā to nav iespējams izturēt. Turklāt, man jau tāpat vislaik gulēt gribas (maz gulēts pēdējā nedēļā, vai?). Vēl- dumāku un slābanāku, nekā parasti, mani padara karstais laiks.

No manas pieredzes:
Kola ir laba uz pusstundu, tad vai nu atkal jāiedzer kola, vai gulēt gribas...Kola tukšā dūšā- grauž kuņģi. Tāpēc vislaik kkas jāēd klāt...
Ar kafiju ir mazliet līdzīgi.
Melnā tēja mani padara filozofiski- meditatīvi apcerīgu- tas šobrīd neder.
No enerģijas dzērieniem;
Red Bull- zinu, ka rīt jutīšos depresīvi- kā no nēģera d... izlīdusi, bet man rīt arī jābūt labā formā.
Dinamit- efekta īpaši nejutu, sliktuma arī nekāda.

Ir jums kādi zināms līdzekļi un paņēmieni no medicīnas teorijas, vai no savas/citu pieredzes, kā var norukāt 24 stundas no vietas?

Darbā man jābūt tikai parīt pēcpusdienā- pēcāk paspēšu izgulēties!



Edited 2 time(s). Last edit at 26.05.2014 15:18 by kachenite.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 15:25
Ar pašnāvniekiem un šizofrēnijas kandidātiem nerunāju. Miegs dod visu. Enerģiju,domu skaidrību un nesabojātu psihi.Kam būs vajadzīgs šizofrēniķis-bakalaurs?
Paprasīt atlikt uz dažām dienām. Paņemt slimības lapu. Mācīties plānot. Ja es būtu priekšnieks, nekd nepieņemtu darbā sarauj,sarauj (avrāla) taisītājus.
Lai saprāts un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.05.2014 09:56 by Mazdakteris1.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 16:09
Tas nelīdzēs, Mazdakteri.
Manā specialitātē šis ir priekšpēdējais izlaidums. Pēdējais būs 2016.gadā- ja tie daži sliktie studenti, kas tagad mācās 2.kursā, vispār tiks līdz izlaiduma stadijai...

Slim. lapu vairāk ņemt nevaru- mana doka man šogad jau 3 lapas ir iedevusi. Zinot manu nestandarta stāstu, kā es studēju- arī tāpēc es nevaru vairāk pagarināt studijas.

Ir vēl vairāki iemesli, kāpēc NAV CITU VARIANTU.

gan jau izgulēsies kapā.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 16:39
Paprovē Nealgin / Saridon tabletes. Kādreiz esmu ar viņām daudz eksperimentējis. Viņas ir dafiga kofeīna un vēl kaut kas kas dod tādu dīvainu razslabonu kas ļauj labi koncentrēties uz darāmo.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 16:51
Tās pārdod bez receptes, ku?
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 20:02
Bez... tas ir pretsāpju, pretdrudža un pretsaaukstēšanās preparāts. Vispār daudzi pretsaaukstēšanās preparāti (pareizāk sakot saaukstēšanās simptomus mazinošie) ir ar viegli eiforizējošu iedarbību. It īpaši Teraflu... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
26.05.2014 21:55
Man tieši zobels sāp- būs jāpamaina IBUmetīns pret šito. Kaut gan-jūtu,ka šobrīd iekšas vairs "nevelk". :(
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
27.05.2014 10:00
Ir tāda doma. Daba pati ieslēdz iznīcināšanas mehānismu pret muļķiem.Domāju,ka tu neesi muļķe mācīšanās ziņā. Paaudzei, kas neklausa pieredzējušos( vecākus,skolotājus,trenerus) ir jāiet bojā. Tāds ir dabas likums. Lai saprāts.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
27.05.2014 11:16
Ar manu intelektu ir OK
Ar maniem "nerviem" šādā situācijā varētu būt labāk...

Klausīju Tevi, Mazdakteri- pagulēju kādas 5 stundas- priekš manis vasarā tas ir normāli.
Man bieži ir vajadzējis savienot 2 darbus- gadās, ka no diennakts dežūras, kurā ir bijis iespējams pasnaust, es pa taisno dodos uz otru darbu- vēl 16-17 stundas ar cilvēkiem.
Zinu, ka varu atļauties kādas 3 nakti vien pa 4 stundām gulēt- pēc tam gan ir jāizguļas!
Ārstu ieteiktās 8 stundas katru nakti- tad jūtos pārgulējusies.

Atradu laikam vēl vienu papildus iespēju pagarināt termiņus par 2 dienām- redzēs, kas sanāks.

Lab, nav ko te taga pļāpāt- jāmācās!
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
06.06.2014 16:44
Nepaspēju... Vēl 15 lpp. anotācija un prezentācija pietrūka... ;(
Šizofrēniķis no manis nesanāca, bakalaurs arī ne. Tas, ka daudzu savu paziņu acīs tagad būšu lohs- tas gan...
4 dzīves gadi, 2500Ls un ne tikai tas vien- aiziet "pa trubu"

http://www.youtube.com/watch?v=EuUgRy-T06M
Laba dziesma!
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
06.06.2014 19:12
kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nepaspēju... Vēl 15 lpp. anotācija un
> prezentācija pietrūka... ;(
> Šizofrēniķis no manis nesanāca, bakalaurs arī
> ne. Tas, ka daudzu savu paziņu acīs tagad būšu
> lohs- tas gan...
> 4 dzīves gadi, 2500Ls un ne tikai tas vien-
> aiziet "pa trubu"
>
> http://www.youtube.com/watch?v=EuUgRy-T06M
> Laba dziesma!
__________________________
Par visu jādomā laikus.Diemžēl. Neticu,ka nevar visu nokārtot. Paņemt akadēmisko,slimības lapu u.t.t.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
06.06.2014 20:50
Man pēc plāna vajadzēja aizstāvēties jau 2013.g. janvārī. Diemžēl, tas doks, kurš mani operēja 2012.g. decembrī, man neko par pēcoperācijas periodu nestāstīja- kāja varēja arī pagaidīt. Jā, un man bija slimības lapa, bet tas neko nelīdz- mani atskaitīja par mācību saistību neizpildīšanu, t.i., diplomdarba nenodošanu.

Nākošā iespēja aiztāvēties bija 2013.g. jūnijā, bet februārī es paliku bez darba. Pirmais bezdarbniekpabalsts bija 60Ls- uz visu mēnesi. Parādu pāri galvai, un tas- tieši tad, kad beidzas īres līgums un ir jāsamaksā par aizstāvēšanos. Sākās sezona un haltūras- par dzīvokli es samaksāju, par universitāti- ne.

Strādāju es šobrīd viekalā... par kasieri. Es varētu atrast labāku darbu (šis ir zemākais punkts manā karjerā!), bet ja es tagad rakstītu cv un motivācijas vēstules, tad es nevarētu vienlaikus rakstīt diplomdarbu. Vienlaikus, kamēr es sēžu kasē, man nav laika mācīties. Un maksā tai veikalā tik maz, ka es esmu parādos līdz ausēm. Banka man pat neiedeva kredītu 500Eur, ko samaksāt par aizstāvēšanos.
Paldies dievam, maniem pasniedzējiem radās iedeja, ka varētu man trīskārt samazināt studiju maksu- uz īpašiem noteikumiem. Paldies dievam, sākās sezona- man parādījās "haltūras"un es 3 dienās nopelnīju tik, cik vajag, lai aizstāvētos. Bet parādos par komunāliem es esmu tik un tā. Sociālā palīdzība man nepienākas, jo es zemi mantoju...

Kad 2010.g. atsāku studijas, man bija 1000Ls= 2 semestru samaksa. Atlikušos 1500Ls es piepelnīju ar haltūrām un radi aizdeva. Visus šos 4 gadus es esmu dzīvojusi kā "uz diētas". Un jau kādu gadu šī "diēta" man "nāk pa acīm ārā". Brīžiem es neieredzu savas studijas, jo viņu dēļ man dzīves nav jau 3 gadus. Bet pamest nevar...

Tagad- 2014.g., slimības lapu es varēju paņemt, bet nākošā aizstāvēšanās komisija tik un tā sanāks tad, kad būs vismaz 3 studenti, kas gatavi aizstāvēties, t.i., labākajā gadījumā 2016.gadā.

Un nevar tagad paņemt akadēmisko atvaļinājumu students, kurš piereģistrējies tikai tāpēc, lai aizstāvētu diplomdarbu.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
06.06.2014 21:04
Lai būt interesantāk:
Studijas šajā fakultātē es iesāku... kaut kad 90.gados. Es nostudēju 1 semestri, man un maniem radiem nebija nekādas jēgas, ar ko studijas no vidusskolas atšķiras. Tēva uzņēmums bankrotēja, mums nebija ko ēst, studijas es mēģināju savienot ar darbu- tas nesanāca. Bija vēl daži apstākļi... Pēc 1 semestra es paņēmu akadēmisko. Pēc akadēmiskā es pamocījos un nolēmu to visu pārtraukt. Darba nav, naudas nav, draugu nav, ēst nav ko, mugurā vilkt nav ko. Vecāki- paši šokā no visām 90.gadu pārmaiņām un bankrota.
Paveicās- atradu darbu par bērnudārzā par skolotāju. Mācīju bērneļiem līmēt un zīmēt :). Alga tāda, ka Gerkenā var kurpju pāri nopirkt, tad vēl mēnešbiļetei palika pāri. :) Toties viens gudrs ieraksts iekš CV...

Pēc 2 gadiem noliku eksāmenus un iestājos tajā pašā specialitātē otrreiz- man vajadzēja budžetā tikt un man tas izdevās. Nostudēju normāli 3 gadus (vidējā atzīme bija 7.4).
6.semestra beigās paņēmu akadēmisko- gan ģimenes apstākļu dēļ, gan tādēļ, ka sapratu, kkas dzīvē jāmaina. Pēc akadēmiskā nemācēju saplānot laiku un pametu studijas.

Lab, jābeidz- biblioteka slēdzas ciet!
Pabeigšu, kad varēšu- ja mājās nebūs internets nogriezts dēl parādiem...
Kachenite, vienīgais, ko šobrīd var darīt, ir ar vēsu prātu darboties lēnām tālāk, par pagātni vairs nedomāt.
Iedomājies, ka tagad pēc vakardienas neaizstāvētā darba ir sākusies pavisam jauna lapa tavā dzīvē. Viss balts. Kā krāsosi tā būs. Vai melna, vai krāsaina un spoža.
Labi, tagad strādā par kasieri, izdomā, ko darba jomā Tu gribētu mainīt! Kas ir tas, ko gribētu darīt! Ko priekš sevis Tu vari darīt tajās dienās, kad nestrādā. Kasieriem tak maiņas darbs, ja?
Otrs, ej uz universitāti klātienē paprasi, kad, kur un cikos vari aizstāvēt savu darbu, kad pabeigsi rakstīt. Ja ne šogad, tad lēnām turpini piebiegt darbu līdz nākamajam termiņam.
Jā, cik pēc sevis varu spriest, tad laika plānošana ir viena lieta, kas jāapgūst perfekti. Nav studiju, darbu bez izcilām laika plānošanas prasmēm. Lai varētu visu nodot laikus, neko nekavētu, lai paliktu brīvais laiks gulēšanai un atpūtai. Tas ir labi, ka vari izturēt n-stundas negulēt un produktīvi strādāt, bet cik ilgi? Līdz pirmam lūzienam, gan morāli, gan fiziski! Kā tas ir noticis šobrīd!
Tagad ieteiktu vienkārši normāli atpūsties, par univ. nedomāt vismaz vasaras periodā, darīt savas haltūras, meklēt jaunu darbu, apgūt laika plānošanas prasmes. Varbūt kāds var palīdzēt arī šajā jomā Tev? Draugi, psihologs, vai pati univ. nepiedāvā šādas opcijas saviem studentiem?
Tad kad pāriet dulums un pats beidzu psihot par sīkumiem, tad ar skaidru galvu varu izdomāt pie kā ķerties klāt, kas vēl jāatrisina, tad kaut pa bišķītim, bet tomēr sanāk! Arī Tev viss sanāks, tikai mieru un uz priekšu!
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
12.06.2014 02:44
Ja jau pabeigt stāstu, tad pabeigt:
Pa šiem daudziem gadiem esmu vismaz 10 reizes dzirdējusi, ka man ir "vidējā izglītība" un tāpēc man kāds darbs nepienākas. Dažreiz ir tā, ka darba pieredze, viss cits ir OK, varētu strādāt- bet man nav diploma un nedrīkst mani pieņemt darbā.
Tad nu 2009.gadā saņēmos, aizbraucu uz fakultāti. Pasniedzēji paskaitīja manus kredītpunktus- sanāca, ka es varu lekt iekšā uzreiz pēdējā semestrī un pusgada laikā pabeigt augstskolu. Padomāju, nauda arī bija, nokārtoju visus papīrus un atjaunojos.
Tad izrādījās, ka pa šiem gadiem augstskolā viss ir tik ļoti mainījies- reģistrācija studijām- nevis pie lietvedes, bet universitātes elektroniskajā sistēmā, saziņa ar pasniedzējiem- e-pastā, grāmatas bibliotēkā jāatrod un jāpasūta elektroniski, nevis papīra katalogā skapītī, referāti jāraksta ar datoru- un tas viss jāapgūst viena semestra laikā. Izrādījās, ka man arī praksē tajā semestrī jāiet un praksei jāgatavojas, bet pēc tās- atskaites jāraksta...Un vēl diplomdarbs jāuzraksta, kaut visi speciālie termini sen jau manu prātu atstājuši :) Praksē sapratu, ka tā specialitāte mani neinteresē itin nemaz un prakse ir mokas.
Pametu.
Gadu padomāju un 2010.g. biju atkal atpakaļ.Es ļoti ilgi stāvēju gaitenī un domāju, pirms gāju kabinetā rakstīt iesniegumu, jo 4.reizi atsākt studijas- vai nu es esmu klauns, vai nu...
Nomainīju specialitāti uz "kaimiņiem" blakus gaitenī- tagad sanāca, ka visi B daļas (daļēji brīvās izvēles kursi) ir tie, ar kuru zināšanām es jau gadiem pelnu naudu savās "haltūrās". Mani paņēma 5.semestrī. Pirmais mājasdarbs, ko manai grupai uzdeva, bija kursadarbs 10-15lpp. WORDā+ prezentācija POWER POINTā. Pirms tam es Wordā vairāk par CV nebiju uzrakstījusi, bet kas ir Power Point, es nezināju vispār... Par laika plānošanu- es biju pārliecināta, ka tas nav priekš manis...Ka man tas nedarbojas...
Sākumā daži pasniedzēji man tiešā tekstā teica: "Ko tu te atnāci?" Lietvedei nekad "nebija laika" savest kārtībā manus papīrus- laikam domāja, ka es pazudīšu, tāpat, ka daudzi citi vecie studenti. Un es tiešām nesaprotu, kā es brīžiem to visu paspēju- valsts darbs+ "haltūru" sezona pašā plaukumā+ mācību prakse+ viens lielāks privāts pasūtījums un vēl mācības. Turklāt pa starpu man bija jānokārto arī 15 tādi kursi, ko mani kursabiedri bija mācījušies 1.un 2.gadā. Pilna programma ir 9.semestri. Esmu tikusi pāri 101 "es nezinu, nemāku, man nesanāks, tas nav iespējams", arī trūkstošā nauda studiju maksai uzradās. Tikai 15 lapaspuses pietrūkst līdz diplomam.
Un nenožēloju studiju programmas maiņu, kaut arī tas ir bijis "dārgāk un ilgāk"
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
13.06.2014 13:48
Njā... vot nezinu, smieties vai raudāt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu redz, no vienas puses Tu esi paspējusi gana daudz! No otras puses nemācēšana lietot datoru + LU lietvedes, pasniedzēju, studentu attieksme radīja vēl kaut kādas šaubas par sevi.
Ja biji tikusi 101 lietai pāri, tad kāda velna pēc nevarēji uzcept 15 lpp.? Kur bija problēma?
Piem. man neinteresē kāds bijis studiju process (jā, tas bijis grūts un gandrīz neiespējami, bet Tu to paveici), bet kas tieši traucēja pabeigt darbu? Vai vairs negribēji, nebija motivācijas, kasiera darbs patraucēja? Un ko domā darīt tagad? Kāds ir rīcības plāns, lai tiktu pāri tām 15 lpp.?
Nevienmēr vajag visur augstāko izgl., ja gribas, protams, strādāt kaut kādās valsts iestādēs, tad, jā. Bet domāju, ir vēl citi lieliski veidi, kā sevi attīstīt bez lieka papīra uz nagliņas tualetē. Bet visādi citādi, iziet cauri šitādam studiju murgam jebkurš katrs tā nevarētu... saņemies, norij to krupi un dari darbu, lai nākamreiz nav jādomā par 15lpp. nebūšanu.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
13.07.2014 23:13
kad vajag maukt bez miega... no legālajām lietām: kofeīns (es dzeru Monster dzērienus) nu vai ripas. Smadzenēm pirms tam jau kādu laiku iepriekš jāsāk lietot nootropos kaut kādus peptīdveidīgos.. tie ir spēks :)

Mazdakteris lai ar saviem aizspriedumiem atpūšās... medicīna cilvēkiem pēdējo 100 gadu laikā ir tikai paildzinājusi dzīvi. Un ta arī turpināsies.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
29.07.2014 09:30
Paldies, Mateus! Tik 2 mēnešus par vēlu... Ko Tu domāji ar ripām un kas ir peptīdveidīgie?
Ja es sekotu Mazdaktera padomam- vienmēr izgulētos un ievērotu dienas režīmu, man daudz kā dzīvē nebūtu, kas man tagad ir. Daudziem daudz kas šai pasaulē ir nācis "čerez ņemogu".
Kas attiecas uz darbu kasē, tad izrādās, tas ir darbs ar milzīgu informācijas apjomu, kas prasa nepārtrauktu koncentrēšanos. Gribu es to vai negribu, man visu dienu jāseko līdzi 1000 un 1 precei, to veidiem, svītrkodiem, atlaidēm, cenām, to izmaiņām, EURO, centiem, saņemtā, izdotā nauda... Iztrūkumu kasē kasieris sedz no savas kabatas. Vēl ir pircējiem jāatbild, jāizskaidro... Pircēji arī visādus podus vāra, daži blēdās. Kad pēc darba atnāk mājās, galva ir pilna ar šo mazsvarīgo info. Ja es pa 2 brīvdienām "ateju" no tā visa, paspēju pat izdomāt, kā un kas man jāraksta (uzrakstīt paspēju labi,ja 3lpp.!), tad pa nākošajām 4 darbdienām veikals ir man visu to izsitis no prāta- jāsāk atkal no sākuma viss domāšanas process.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
29.07.2014 09:45
Milzīgā informācijas apjoma dēļ lielveikala kasieris noteikti nav piemērotākā darba iespēja cilvēkam, kurš grib arī paspēt studēt.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.07.2014 09:48 by kachenite.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
29.07.2014 10:49
Darbs kasē, ja tas ir vienkāršs kasieris, tas ir ļoti.... ĻOTI primitīvu darbību apkopojums un pamatskolas aritmētika.
Ja Tu ar to nespēj tikt galā un žēlojies, tad jau tagad saku, ka man Tevi žēl. Esmu strādājis agrā jaunībā arī kasē. Pēc darba gaterī tas bija kūrorts ;) Un par iztrūkumiem... uzmini, ko ņems pie dziesmas, ja Tev atnāks VIDs kasi pārbaudīt un atklās Tev vienu centu par daudz vai par maz ;)

Nežēlojies. Bet dari.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
29.07.2014 16:07
Nu nez, nez... Skatos uz kasierēm ar apbrīnu, bieži viesojos Rīgas centrā visādos "Rimi", kur ļaužu kā biezs visās dienās visos laikos... Hipermārketos ir 50 bulciņu veidi vien, kādas 6–7 ābolu šķirnes utt., kur nu vēl kaut kas sarežģītāks un smalkāks. Tam ir akcija, tam jau beigusies... Oi... Tak katram sava psihes struktūra. Katram cilvēkam savs, bieži ļauži iet uz tādu darbu, jo to var ātri dabūt, ja vajag ēst. Es censtos izvairīties līdz pēdējam, bet dzīve ir tāds triku taisītājs, kad nekad nezini, kas var notikt.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
30.07.2014 09:13
Mateuss Varenais ieradās :D
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
30.07.2014 11:29
Paldies, ka uzskati mani par varenu.
Noteikti neraustos no mentālām un fiziskām grūtībām, bet ir vēl kur augt. Tiem kas no tā baidās, raustās, vairāk žēlojas nekā dara un ironizē citus, ta vieta lai analizētu savu neveiksmju cēloņus - veiksmi un spēju saņemties! ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
30.07.2014 11:34
Un vēl ir viens aspekts. Ne velti visādi rakstošie un citi radošie jau sen pērk mājas, kaut mazas un knapas, kaut laukos, bet nost no citiem. Tāda darba specifika, ka vajag mazāk traucēkļu.

Tīmeklī ir daudz padomu par šīm rakstīšanas lietām (how to finish dissertation utt.), un nevaru iedomāties, kā šādu rakstīšanu salikt kopā ar maiņu darbu. Tur pat ieteikts iepirkt paiku kādam mēnesim un nevazāties apkārt, lai iepirkšanās "neizsit" no ritma.

30 gadus strādāju ar tekstiem, esmu strādājusi visādās darba attiecībās, puslīdz labi zinu savas vājās un stiprās puses. Man vienmēr vajag gana daudz laika, lai "iebrauktu". Aizbraucu galvaspilsētas apmeklējumā kādu vajadzību dēļ, un čušš – "jāiebrauc" no jauna. Laiks noteikti iz zaudēts. Un tā ir teju visiem, ar kuriem esmu runājusi.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
30.07.2014 15:21
Mateusam- savu kļūdu analīzi es paturēšu pie sevis, nevis publiski izklāšu te. Tu NOTEIKTI neesi mēģinājis apvienot kasiera darbu ar diplomdarba rakstīšanu, kad ir vienā tekstā jāapvieno atziņas no 2 vai 3 zinātņu nozarēm tā, lai galā sanāk vienots teksts, nevis "lego puzle".
Ja Tu vispār esi kasē strādājis? - Tad Tu zinātu, par ko ir stāsts un kāds "kūrorts" tas darbs ir- 8-10 stundas nepārtraukta uzmanības koncentrēšana.
Vispār, man nav nevienam citam ne par ko jāatskaitās- es pati vislabāk zinu, kas ir kas. Galīgā atskaite ikvienam no mums būs Finālā, kad mums nāks pakaļ Tas. Viss.
Vēl, kačoka kungs, Tu te regulāri ienāc, lai "uzkačātu" savu pašapziņu. Galvenā doma, kas no Taviem tekstiem nāk: "Es neesmu TĀDS, kā tie tur! Es esmu LABĀKS!" Nezin, kāpēc Tev to vajag, ja ar Tevi viss ir kārtībā? Turklāt, bieži vien "uzkačāšanās" notiek uz nelaimīgu cilvēku rēķina, kas konkrētā brīdī ir iekļuvuši ķezā.
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
30.07.2014 20:45
Zaudētāji, savās neveiksmēs vienmēr meklē vainīgos. Tas arī ir iemesls, kādēļ tie ir un paliks zaudētāji. Es arī, bieži vien, kaut kur aplaužos un kaut kur zaudēju. Atšķirība ir tā, ka es un vēl miljoniem citi cilvēki, nevaino tajā kādu citu - vienalga vai tas ir kāds cilvēks, kurš "iedzīvojies veiksmē uz citiem", vai tas ir liktenis, dieva pārbaudījums, valdība, psihologs, vai mamma kura ne to pateikusi bērnībā. Pie katrs savas izgašanās IR vainīgs pats indivīds. Vienīgais ko no ta var būt - analizēt, mācīties, darīt tālāk.

Cik nu rāda redzētais sadzīvē, tad šie cilvēki, kuriem pie visa kas nav sanācis, ir vainīgs kaut kas cits, tikai ne viņš pats - viņi arī pavelkās uz dažādām provokācijām un smadzeņu skalošanām. Un ne velti... ir taču veikti neskaitāmi psiholoģiski pētījumi, kur atklājas, ka nospiedošais vairakums cilvēku, nespēj būt pašpietiekami un nosacīti autonomi. Viņiem ir nepieciešams kaut kāds līderis/vadītajs utt utjp. Kura viedoklim (pēc sava psiholoģiskā komforta izlases) tad nu arī seko... piemēram, kāds norejās, ka bagātie tādi paliek uz nabago rēķina - kādam skauģim kas sēž mājās un kasa kuli dīvāna tas iepatikās un viņš kliedz līdzi.

Tev nav ne mazākās sajēgas ko es esmu darījis un ko neesmu. Tāpat, Tu arī nezini kas es esmu un ko daru tagad, Tu tikai spēj mētāties ar tukšiem aizvainojumiem, kuri uz mani neatstāj ne mazāko iespaidu, jo tie ir neargumentēti un truli :) ...varu argumentēt kādēļ - ja Tu tik ļoti labi mani zini un redzi, tad kā tas nākas, ka neesi pamanījusi - nez cik reizes jau esmu teicis, ka man jau 4 gadus nav laika aktīvam sportam ;) darbs darbs un vēlreiz darbs.

P.S.
Un jā - es neesmu tāds, es esmu es pats ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
01.08.2014 21:33
Runcen- paldies par padomu- "How to finish disertation?" Ieskatīšos kādā brīdī!

Rīt "haltūra"- 4.00 ceļos un 5.30 izbraucu no mājas, visu dienu smaidīšu cilvēkiem. Ja ļauži būs apmierināti, viņi man septembrī vēl pasūtīs darbiņu.
Ja labi veiksies, mājās būšu ap pusnakti, vai varbūt- vēlāk.
Parīt ceļos 6.00 un dodos uz veikalu 8 stundas naudu skaitīt. Tad vēl 4 dienas kasē, tad viena diena brīva.
Nākošsestdien un svētdien atkal "haltūra" un pēc tās 2 dienu darbs veikalā tieši tādā pašā stundu režīmā.

Studiju vairs nav, toties joprojām gadās, ka "haltūras"ir jāplāno- google, daži e-pasti angliski, telefona sarunas, arī vienkārši domāšana un plānošana, kā labāk izdarīt. Šai "haltūrai" tēma jau būs apgūta, bet gadās tādas, kur pāris dienas vai nedēļa paiet, kāmēr visu sagatavo.
Tā man iet. Ja vēl būtu referāti jāraksta- nu nez...?
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
01.08.2014 22:37
Completing your disertation without tears:
http://www.columbia.edu/cu/tat/pdfs/dissertation.pdf
Re: Kā strādāt 24 stundas no vietas?
03.08.2014 23:14
Mājās no "haltūras" biju 2 naktī (21 stundas gara darba diena- gandrīz kā tēmas virsrakstā!). 6 no rīta atkal jāceļas uz darbu- 8 stundas veikalā ar "matemātiskām darbībām pamatskolas līmenī". Ceru,ka pusmiegā nevienam neesmu naudu iedevusi par daudz- savādāk nāksies piemaksāt pašai no savas kabatas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 6?
Ziņa: