mekleju darbu

Aizsāka anoniims 

mekleju darbu
01.05.2014 07:20
man 20, ir 9.klases, macijos prof tehnikuma 2 g par pavaru plus viduskola un vakarskola NEPABEIGTA....atrodos riga , ir lielas problemas, steidzami nepieciesams darbs, BET JA IR IESPEJA AR IESPEJAM NAKSHNOT DARBA...jo naw savas dzivesvietas...ir anglu val zinashanas , saprotu bet shvaki runaju krieviski, rakstit un lasit krieviski arii varu...

no berna kajas esmu audzinajusi mazus bernus, man pasai ir mazaka masa un bralitis, ja vajag varu pieskatit bernus wsmz ne patstavigi bet pa reizei,
saprotu elektroniku datorus -diplomu nekadu naw....sertifikatu ari naw...


taa esmu naktsputns, esmu pieradusi dariit kas jadara naktiis, pa dienam parsvara sanak gulet bet ja darbs ir tad protu pielagoties ...


luudzu uztvert mani nopietni un piedavat sapratigu darbinu..par cenu var vienoties, man naw tik svarigi lai maksa daudz bet galvenais lai sanak izdzivot...
velams ja maksa katru nedelu ,...

ar cienu=)
paldies
Re: mekleju darbu
01.05.2014 07:21
nemaku raxtit CV bet ceru ka cilveki bus saprotoshi un spes kko piedavat=)
Re: mekleju darbu
01.05.2014 13:54
Es teiktu, ka iespējas tagad atrast darbu ar tādiem datiem ir ļoti minimālas. Praktiski tikai caur pazīšanos. Bet mani ieintereseja tas ko Tu saproti elektronikā. Tīri intereses pēc. Es esmu profesionāls elektroniķis un mani vienkārši interesē ko jaunatne mūsdienās saprot ar "saprotu elektroniku"...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mekleju darbu
01.05.2014 15:12
ku! Netālā pagātnē arī likās ka saprast elektroniku un to lietot ir sinonīmi bet tā jau visiem jaunībā liekas. =]
Re: mekleju darbu
01.05.2014 15:46
kaa savadak teikt, visu muzu ar tevu dzivoju, pluukaajam vadus likam kopaa sleedzaam rozetees:D zinu kas ir + un -
saprotu savienot vairakus datorus piem ar televizoru vai parinstelet datoru, saprotu kautko no automasinam....wiisada taada keepa:D
maku no 2 velmashinas riga motoriem uztaisit RIPZAGI:D
nemaku taa izskaidrot bet ja jadara varu ...pa nagienm naw bail dabut,
plus tas ka esmu meitene, sapnoju no agras bernibas nodarboties kas saistits ar auto, elektribu vai IT
Re: mekleju darbu
01.05.2014 16:48
Mja, neparasti un interesanti... Bet ja godīgi, tad es nevisai ticu tam ko Tu raksti. Daudz visādi dīvaini cilvēki ir šeit jau pabijuši un ko tik visu nav rakstijuši.

Taču vari uzrakstīt man privāti. Varētu gadīties kāds darbiņš.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mekleju darbu
01.05.2014 17:12
Autorei

Es varu Tev palīdzēt pēc svētkiem sarunāt kādu krīzes konsultantu, tas nav ļoti daudz, bet vismaz sākumam, domāju, ka krīzes centru arī varēs.

Ja piekrīti, piereģistrējies un uzraksti man privāti, bet man nebūs laika nodarboties ar pierunāšanu, tas tiešām nav nekas bīstams; Tavas vecās sliktās pieredzes ir jāatstāj pagātnei. Neesmu psiholoģe vai sociālā darbiniece, bet mazliet zinu, kā šīs lietas kārtojamas. Tev, manuprāt, savas problēmas, kas tagad ir izkaisītas pa visu forumu, jāņem kopā kā viena un jārisina vienlaicīgi un pakāpeniski.

Gan darbs, gan izglītība, gan visa veida ārstēšanās un arī darbs ar psihologu.

Tava situācija ir tāda, ka tā tagad prasa momentānu un ātru rīcību, jo tā var kļūt vēl piņķerīgāka un Tava veselība var pasliktināties.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.05.2014 17:20 by Runcene.
Re: mekleju darbu
01.05.2014 21:36
Mņjāaaa.... bēdīgi... es pat teiktu, ka bezcerīgi...
Cik nu man reizēm sanāk meklēt cilvēkus kaut kādiem darbiem/projektiem... par formālo izglītību nekad neesmu interesējies, bet nu...te ir galīgi bēdīgi... sanāk, ka neproti neko, nezini neko... piedod, bet tas ir seāli skumji...

es laikam ieteiktu sākt ar pašizglītošanos. Bet to savukārt veikt tādā jomā, kura pašai reāli interesē. Jo lai arī kā dzīvē iet... darbu vajag tādu, lai patīk to darīt. Ja Tu esi balta lapa - sāc to pildīt ar to infu, kura Tev tīk. Un ar laiku viss būs. Galvenais gribēt zināt un izzināt.

P.S.
Nepateici, kurā pilsētā esi.
Re: mekleju darbu
01.05.2014 23:52
varetu tew piekrist:)
paldies
Re: mekleju darbu
01.05.2014 23:54
man patiik tehnologijas...pat nesudzos ...man tas ir hobijs pinkereties ar elektroniku
Re: mekleju darbu
02.05.2014 00:00
kur tiec pie datora?

Vai pie drauga nevar palikt?
Re: mekleju darbu
02.05.2014 02:01
esmu no laukiem bet tagad atrodos riga=(
Re: mekleju darbu
02.05.2014 02:02
zb ludzu ja nav garlaicigi tad izlasi zinju sadalja psihologija, tur ir teema APNICIS..
tur uzzinasi kas un kaa...
=)
Re: mekleju darbu
02.05.2014 02:04
drauga-ha musdienas puishi negrib lai meitenes uz kakla sezh...un neviens negrib uznemties ne atbildibu ne palidzet slimam cilvekam:( bedigi.draugam naw sava dzivoklja, dzivo vinsh darba dzivokli naw tur vietas man starp vairakiem vechiem:(
Re: mekleju darbu
02.05.2014 11:55
Paklau... 1. beidz rakstīt kā pokemons!!! Ja man kāds nedod dievs, epastā uzrakstītu burtu W tā vietā, kur jābūt V ...es to adresi uzreiz spamlistē ieliktu.

Draugam nav saka dzīvokļa... tas ir kāds rādītājs? Man arī nav. Īrēju. I neplānoju pirkt tuvākā laikā. Un savs dzīvoklis, manās acīs ir neesošs īpašums, jo tur nepieder nekas, izņemot telpu. Tas ir nosacīts īpašums. Māja jā, bet dzīvoklis... un vispār. Manta ir mainīga vērtība. Vienu dienu ir manta, otrā nav nekā.

Meitenes uz kakla... mūsdienās? Grib un kā vēl. Tikai meitenēm nepielec, ka pieminot laikus, kad sievietes tika 100% uzturētas, viņas klusēja lupatiņās un bučoja kājas vīriešiem. Tas ko teica vīrietis - likums. Viss. Gribi tā dzīvot? Daudz vēl mūsdienās valstis, kur šādi tikumi.

Ko nozīmē patīk tehnoloģijas... patīk pinķerēties ap elektroniku? Tu pārzini PHP/MySQL? Varbūt AJAX? Varbūt Tu kodē Arduino/Raspbery?

Un nesūti cilvēkus uz citām tēmām. Pati netaisi entās tēmas tad vnk.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 12:36
Mateus, neesi snobs, es arī "saule" mēdzu rakstīt ar "w" :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: mekleju darbu
02.05.2014 12:43
Tev arī ir problēmas atrast darbu? Tu arī es bezdarbnieks ar 0 zināšanām? Tev arī jādomā ka kaut kur tikt?

Brensons, var atļauties vazāties pa lētiem bāriem, pārģērbies sieviešu drēbēs un samālējies kā prostitūta un tāds pat aiziet arī uz biznesa tikšanos. Viņam nekas no tā nenotiks... bet aizej Tu tāds uz darba pārrunām kaut kur ;) Ceru ka analoģiju saprati.

Ja cilvēks nesāks sevi mainīt sīkumos, tad arī pa lielam nespēs to izdarīt. Un nākamais solis ir meklēt vainīgos, kapēc dzīvē neiet.

Un 20 gados... VISUS V burtus aizvietot ar W ta ir pataloģija. Autore to nelieto reizēm... viņa to dara, kā izskatās, jau reflektīvi.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:00
Mateus, pareizi ir "patoloģija"...

Uzmanies, ka pats neiekrīti kāda nīgra redaktora nagos :D

No Tevis tik "ploskogubci" (pareizi latviski runājot) paliktu pāri ;)
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:06
Es ļoti labi apzinos, savas gramatikas prasmes. Tur kur man vajag korektu teksti, es tik tiešām dodu tekstu rediģēt :)
Bet izmantos tekstā burtus, kādi neeksistē mūsu alfabetā, tas man šķiet zemiski attiecībā pret mūsu valodu, kura jau tāpat ir piedrazota.

Lai gan te nu ir tas moments, ka reizi mēnesī, cenšos iemācīties kaut ko noderīgu. Respektīvi vienu dienu veltu mācībām, kuras nav saistītas ar manu darbu. Tā pati gramatika, matemātika utm. Savulaik, nezināju kas ir divdabju teiciens un ko ar to darīt :D Un arī tagad vēl ir jāmācās daudz un dikti. Nekaunos no tā - mācos.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:14
Tā parasti raksta pusaudži. Ko gan citu var teikt: Tavs vīrišķi skarbais pārmetums autorei būs pārdomu vērts, jo CV var uzrakstīt tikai tad, ja ir cieņa pret savu valodu. Turklāt tas ir arī zināms rādītājs par personas briedumu.

Vai gan visos vienkāršajos darbos ir vajadzīga vidusskolas izglītība? Nez kāpēc šaubos.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:21
Vienkāršajos?
Man ir vairāki turīgi paziņas. Ļoti turīgi. Brauc ar jauniem un ļoti dārgiem auto. Dzīvo kas lepnā mājā kas milzīga dzīvoklī. Protas, viņi arī nestrādā algotu darbu, bet es viņu prātus apbrīnoju un cienu.

Smadzenes vai nu ir vai nu nav... Jo es pazīstu arī ekonomikas maģistru, kurš strādā par oficiantu lēta kafejnīcā.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:27
Tas vairāk ir pašcieņas jautājums.

Un to var atgūt.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:31
Aizmirsu piminēt, ka tos turīgos paziņas pieminēju, jo 1 nav pat 9 klašu izglītība, kas gan viņam netraucē atpūsties uz sava kutera, bet 2 ir bez vidējās izglītības. To noteikti (!) nav jauztver kā propogandu pret izglītību. Tas ir tikai neliels piemērs, ka ne vienmēr tas ir galvenais
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:34
Ja meklē darbu ar CV, tad ir viens stāsts.

Ja cep augšā kaut ko savu, tad nevienam nevajag Tavus papīrus, bet tikai to, ko Tu vari dabūt gatavu un pats esi iemācījies.

Bet, lai uzdrošinātos uz kaut ko tādu, nevajag smadzenes, ok :), vajag jau, protams, bet tas tiešām vairāk ir pašapziņas jautājums.

Tavs piemērs par maģistru to tikai apstiprina: mehāniskas spējas mācīties ir, bet pašapziņas un pašcieņas nav.

Zinu matemātikas skolotāju, kas strādā par sētnieci... Kļuvusi bailīga, kautrīga. Arvien vairāk nolaižas, nemazgāti mati utt.

Bet labi matemātikas skolotāji ir ļoti pieprasīti. Viņa bija laba, bet bailīga.

Un šis ir aspekts, kur psihologs vai uzticības persona var palīdzēt; es nenorakstītu cilvēkus uz mūžu šī vienīgā iemesla dēļ. Tikai ir jābūt gatavam mainīt savu attieksmi vispirms jau pret sevi.



Edited 1 time(s). Last edit at 02.05.2014 13:35 by Runcene.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 13:35
Tad mēs runājam par vienu un to pašu, bet citādiem vārdiem.
Jo es uzskatu, ka attieksme pret to pašu, savu valodu, ir daļa no attieksmes pret sevi.
Re: mekleju darbu
02.05.2014 23:23
Mateus, ja esi gudrs, apstājies. Te sākās riņķa deja.Vampīrisms. Man kādreiz te pat teica. Nenolaidies līdz viņa līmenim.
Lai saprāts.
rsu med.studente
Re: mekleju darbu
05.05.2014 10:04
man 20, ir 9.klases, macijos prof tehnikuma 2 g par pavaru plus viduskola un vakarskola NEPABEIGTA..../c/

Kāpēc nevari atgriezties un pabeigt skolu? Būtu vismaz vidējā izglītība un profesija. Citādi visu mūžu varēsi strādāt par slotas operatoru.
Re: mekleju darbu
05.05.2014 11:21
Ko Tu tur cērt... rsu studente...
Viens no cilvēkiem, par ko es augstāk minēju... bez izglītības... tiešām ir slotas...atvainojos - vairāku simtu slotu operators, jo bīda palielu uzkopšanas pakalpojumu kompāniju.

Nav jēga cilvēkam izskalot galvu, ka nu ja būs izglītība, būs baigais guru. Cilēkam ir jāiemācās cieņa pret sevi, pret valsti, pret valodu... tb jāiemācās cieņa... un tad jau viss nāks pats.
Re: mekleju darbu
05.05.2014 13:09
Ja pagaidām pretendē tikai uz darba ņēmēja statusu, tad izglītībai ir nozīme, to skatās gandrīz visur.

Bet, lai sāktu kaut ko savu, vajag lielu krampi.

Daudzi, kam nav sevišķi augsta izglītība, bet ir veiksmīgs bizness, manuprāt, ir cilvēki, kam vienkārši mūsu izglītības sistēma neder, tā viņiem šķiet ļoti vienveidīga, trula, neinteresanta, nomācoša un bez radošuma. Viņiem ir diezgan liels krampis mācīties pašiem tikai to, ko tiešām vajag. Es arī tādus zinu un tikai atbalstu. BET!!! Tādu cilvēku nav ļoti daudz.

Zinu vienu otru, kas augstskolā iet pret straumi ar savu oriģinālo domu. Tas ir ļoti grūti, jo visu laiku ir pretestība, tiek prasīts ievērot kaut kādus mācībspēku izdomātus standartus.

Sievietes biežāk ir gatavas nest formālās izglītības nastu un vismaz no sākuma būt darba ņēmējas, bet viņas var daudz mācīties no vīriešiem, kuri savukārt ir vairāk gatavi riskēt. Sieviete tā ir veidota, jo viņai ir mātes instinkts, un darba ņēmēja statuss nodrošina naudu jau pēc mēneša, kaut arī tā var būt neliela, bet bērnam vismaz būs ēdiens.

Bet tāpat ir svarīgi saprast, kas kuram konkrētajā brīdī vislabāk der, kāda tipa cilvēks esi utt.

Ja man nebūtu pilnīgi nekā, grūti iedomāties, ko es domātu. Es arī droši vien gribētu darbu ar tādu algu, lai varu noīrēt kaut mazu, bet savu mitekli. Pēc tam varētu domāt tālāk, jo cilvēkam ir jāēd katru dienu. Kamēr ej skolā, par to taču neviens naudu nedod.
Re: mekleju darbu
07.05.2014 20:02
Ja būs kaut nelieli pastāvīgi ienākumi, mitekli var atrast studentu kojās. Saģērbies smuki, aizej pie komendantes un saki,ka Tu esi no laukiem un atradusi darbu Rīgā. Skatoties no apstākļiem, kojās vietu ir iespējams gan oficiāli,gan neoficiāli sarunāt. Pirms gada gultasvieta maksāja ap 40Ls. Komplektā ar gultasvietu iegūsi daudzus gados tikpat jaunus paziņas un varbūt, pat draugus :) Māte ar tur Tev klāt netiks- caurlaide priekšā.
Lai iemācītos pareizi un smuki uzrakstīt CV, var palūgt palīgā karjeras konsultantu Valsts Nodarbinātības aģentūrā Jēzusbaznīcas ielā 11. Tas ir bezmaksas un Tev nav obligāti jābūt bezdarbniekam. (p.s. Oficiāli reģistrētiem bezdarbniekiem tur piedāvā dažādus kursus un pat stipendijas!)
Darbs: sākumam var paskatīties www.prisma.lv, rimi.lv, maxima.lv... Tas nav daudz, bet sākumam vismaz kaut kas. Ja būs kāds pamats zem kājām, varēsi domāt,ko darīt tālāk.
Un Mateusam taisnība: ja gribi dabūt darbu, kur Tevi ciena, raksti tā, lai Tevi ciena. Oficiālā stilā un bez visādiem w. Savādāk Tu dabūsi "indieti un šampinjonus".
Darba sludinājumi jālasa nevis te, bet www.ss.lv



Edited 2 time(s). Last edit at 07.05.2014 20:25 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 16?
Ziņa: