Eiropas ģimenes politika

Aizsāka ku! 

Re: Eiropas ģimenes politika
26.06.2014 22:47
Nestrīdēšos. Palasi vēlreiz manus komentus. Tas genderisms ir tik nevainīgs,pat smieklīgs. Vēl jau ir veselais saprāts un ģimene.Neveido skolas un bērnu dārziņi personības. Tā ir mākslīgi uzpūsta problēma. Jautājums, kam ir izdevīgi šo neesošo problēmu tā uzpūst. Es neredzu tajā nekādas briesmas
.Kleitiņas, lelītes nevienu puiku par geju nav pārvērtušas. Tā ir vecā Staļinisma ,psihiatru skola. Staļins ticēja un visai partijai pavēlēja,ka audzināšana veido cilvēku. Komunisma cēlāju. Heteroseksuāli un citas muļķības.Ja tu ģenētiski esi gejs,tad nekāds psihiatrs,Makarenko skola tevi par heteroseksuāli nepāraudzinās un otrādi.
Lisenko tika iecelts par akadēmiķi. Totie ģenētikas pamatlicējs Krievijā Vavilovs tika spīdzināts un nošauts.Palasi par to. Varbūt tad sapratīsi no kurienes nāk tie kliedzēji.
Re: Eiropas ģimenes politika
26.06.2014 23:14
Mazdakteri, varētu jau ar Tevi pastrīdēties, izvirzīt 1001 argumentu, tik tas nekā neuzlabo manu tagadējo situāciju. Tad tas būtu "mediķis ar kultūras vēstures skolotāju strīdējās par civilizācijas attīstību". Vienu no studiju darbiem es rakstīju par budisma un kristietības salīdzināšanu, cits bija par hinduismu. Manuprāt, mācīt bērniem pielūgt kādu simtroci dievu ar 3galvām varētu būt tikpat jocīgi, kā krustā sistu onku, kurš mūs kkad glābšot- katram cilvēkam savs skats uz pasauli. Mani personīgi nesaista neviena no reliģijām- tām visām ir savi trūkumi.
Kultūras teorijas pasniedzējs- pārliecināts katolis, bij makan norūpējies par manu paklīdušo dvēseli, kad es par budisma meditācijām interesējos. Es esot ieklīdusi sektā, kas mani nelaidīšot vaļā :D
Runājot par genderismu, man arī vienalga, vai puisim ir rozā,vai zils krekliņš (kas ir tikai ārējie atribūti). Mani vairāk uztrauc, kā šādi vidējās dzimtes audzināti cilvēki domās un uzvedīsies sabiedrībā pēc 15-20 gadiem. Arī tas, par kādu cilvēku izaugs mans mazais Zviedrijas radinieks, kuram tagad ir 1.5g.
Re: Eiropas ģimenes politika
26.06.2014 23:49
Attīstība un progress bija lietas, kam ticēja cilvēki 19.gs. un Tavā jaunībā, kad reliģijas būt nedrīkstēja, bet Darvina teorija- drīkstēja būt taisnība.
Medicīnas zinātnes attīstība mūsdienās ļauj dzemdībās izdzīvot daudz lielākam skaitam slimu jaundzimušo, tikai- es atvainojos- kā un kur lai tie kropļi pēc tam izdzīvo?
Ķīmijas zinātnes attīstības sekas ir arī milzīgs nepārstrādājamu sadzīves atkritumu pieaugums un ekoloģiskās katastrofas, Černobiļas, u.c.
Izglības attīstība- ir tūkstošiem cilvēku, kas prot izlasīt "Privāto dzīvi" par Freda meitas kāzām, bet nemāk izlasīt Darba likumā par savām tiesībām uz atvaļinājumu, vai nespēj saprast ārsta paskaidrojumu.
Datortehnikas progress radīs fiziski tizlāko cilvēces paaudzi, kam turklāt obligāti būs jāzin tikai viens vārds- GOOGLE!
Un kas to zina, pie kāda "progresa" planēta Zeme nonāks ap 3500 gadu- pēc Tevis minētajiem 1500 gadiem?
Lab-es beidzu! Aizrāvos.
Re: Eiropas ģimenes politika
27.06.2014 11:40
Es arī esmu interesējies par Budismu. Pat pašmācībā un lekcijās studējis hinduismu 8 gadus.Protams brīvā laikā. Darvina teorijai ticu vairāk par Kreacionisma teoriju. Pēdējā ir vistīrākās muļķības. Sevišķi tiem kas lasa tikai modes žurnālus un Privāto dzīvi.
Dažu komentētāju nelaime ir visu redzēt caur depresijas un šizoīdās trauksmes "palielināmo stiklu".Cilvēki dalās šizoīdajos un epileptoīdajos tipos.Tas bez sangvīniķa,melanholiķa, flegmātiķa ,holēriķa tipa.Nevajag visu skatīt caur depresijas plīvuru.
Nedrīkst ieslīgt kristīgās liekulības purvā.Miljoniem cilvēku lielas ticības nosaukt par sektām... Tas vien pierāda kristīgo tēvu savtību. Tā ir klaja propogandas klišeju lietošana.
Vispār, mēs aizejam no medicīniski -zinātniskā apcerējuma uz propogandas un melu pļāpāšanu.
Es beidzu :)



Edited 2 time(s). Last edit at 28.06.2014 16:59 by Mazdakteris1.
Re: Eiropas ģimenes politika
28.06.2014 12:09
Reliģijas jau tie paši cilvēku zemapziņas meklējumi vien ir. Protams, ka es arī tur redzēšu trūkumus, jo neba viņi iet to ceļu, ko es. Reliģijas mūsdienās daudziem kļūst par muzeju, ko var pētīt, ja grib, un tas ir pat interesanti, bet ir cilvēki, kas nespēj dzīvot bez kaut kādas reliģijas. Es to varu pieņemt, ja vien viņi nebrien iekšā manā teritorijā ar savu "dzīvesziņu". Tas man jau vairs nepatīk.

Bet, ja runa par evolūciju, tad, pētot bioloģiju, redzu šo evolūciju ap mums visu laiku, katrā cilvēkā, visos kopā.

Ja runa par homosekuāļiem un transpersonām, tad veselīgs un par sevi pārliecināts patriarhāts dotu tam kādu savu vietu ar konkrētām robežām, neveselīgais matriarhāts nojauc robežas un cenšas uztaisīt visus vienādus. Bet mums diemžēl, vismaz Latvijā, nav veselīga patriarhāta arīdzan, ir gļēvuļi, mammas dēliņi, kas iet visa šī feminisma pavadā un ir vēl agresīvāki feministi par sievietēm, vai tie, kam bijis no mātes valdonības krietni par daudz – mother fuckers, kam vajag kontrolēt sievieti līdz pēdējam. Ļaunākajā gadījumā viņi ir seriālie sieviešu slepkavas.

Bet Eiropā un arī ASV ir ļoti stipra Mātes vienvaldība (karojošs feminisms), zināmā mērā daudzu karu laikā izvaroto sieviešu dēļ, zināmā mērā tāpēc, ka daudzviet pasaulē ir pedofilija bērnu laulību dēļ, ir izvarošanas ģimenē, ir smagi miesassodi sievietēm par pilnīgām muļķībām, ir kategoriski aizliegti aborti, ir "klusā" pedofilija, kad tēvs, radinieks vai cits ģimenei tuvs vīrietis izmanto bērnus. Protams, ka tādā kontekstā vēl līdz galam nesabradātās sievietes sacelsies un, kā izskatās, tagad grasās aiziet stipri par tālu: izliet ūdeni ar visu bērnu. Visu to "izbaudījušo" sieviešu pēcteces joprojām dzīvo tai pašā traumā un nojauc robežas, bet bērniem tas ir ļoti kaitīgi, ja ņem vērā laiku, ko viņi pavada skolā.

Saprāta robežās mātišķums un atšķirīgo aizstāvēšana pret dumju cilvēku izsmieklu arī ir vajadzīgs.

Pašlaik mums ļoti trūkst līdzsvara.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.06.2014 12:14 by Runcene.
Re: Eiropas ģimenes politika
28.06.2014 17:02
Labāk pateikt nevar! Paldies.
Re: Eiropas ģimenes politika
29.06.2014 10:58
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Saprāta robežās mātišķums un atšķirīgo
> aizstāvēšana pret dumju cilvēku izsmieklu arī
> ir vajadzīgs.
>
> Pašlaik mums ļoti trūkst līdzsvara.


Jā, tieši tā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ko jūs teiktu par tiem kas slepus ievāc infu un tēlo ka ir tie kas nav lai tikai no upura kautko dabūtu sev? Žēl ka upuris jau sen zin par teātri.
Re: Eiropas ģimenes politika
24.08.2014 20:21
es teiktu - Aripiprazols
Cīnītājs
Re: Eiropas ģimenes politika
12.10.2014 12:57
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es arī esmu interesējies par Budismu. Pat
> pašmācībā un lekcijās studējis hinduismu 8
> gadus.Protams brīvā laikā. Darvina teorijai
> ticu vairāk par Kreacionisma teoriju. Pēdējā
> ir vistīrākās muļķības.
-------------------------------------------------------------------
Budisms nav reliģija? http://www.youtube.com/user/DarkMatter2525/videos
Re: Eiropas ģimenes politika
12.10.2014 15:28
Ja budisms nav reliģija, tad to pašu var teikt par kristietību un citām reliģijām.Jo Dalailama ir pārdzimis Dievs cilvēka veidolā.Dievs ir sinonīms ticībai= reliģijai.
Nesen budisma svēto priekšmetu izstādē tika ieraudzīts attēlojums priekšmetam, kas bija ļoti līdzīgs latviešu mūžīgajam kalendārām. Tas ir pierādījums, ka indieši druīdi ir ienākuši Latvijā. Protams tas bija tik sen,ka šādi artefakti ir minimāli.Kristietība budismu un hinduismu vienkārši iznīcināja.
Re: Eiropas ģimenes politika
12.10.2014 17:37
Un kā tad ir ar tiem musulmaņiem? Man pēdējā laikā viņi sāk interesēt vairāk. Lasu ziņās, kā varētu būt kādas 70 franču ģimenes aizbraukušas pie "Islama valsts"...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
24.10.2014 13:13
http://www.delfi.lv/news/national/politics/saks-plasu-kampanu-pret-viendzimuma-attiecibu-popularizesanu-latvija-vesta-laikraksts.d?id=45138114

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Nu ja mazliet pielieto iztēli, tad genderisms jau arī ir fašisms.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2090169/Sasha-Laxton-Gender-neutral-childs-reaction-mothers-questions-sex.html
Re: Eiropas ģimenes politika
19.11.2014 17:04
Raimonds1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu ja mazliet pielieto iztēli, tad genderisms jau
> arī ir fašisms.
>
> http://www.dailymail.co.uk/news/article-2090169/Sa
> sha-Laxton-Gender-neutral-childs-reaction-mothers-
> questions-sex.html
****************************
Pārsmējos!!!!
Re: Eiropas ģimenes politika
17.12.2014 18:13
Interesanti, vai tagad drīkst audzināt bērnu neiecietīgu pret netaisnību?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
18.12.2014 20:12
Atceros,ka bērnībā man bija lokaini, zeltaini mati. Bērnu dārziņa audzinātājas ,joka pēc vilka man mugurā baltas kleitiņas.Jaunajā gadā.Tēloju sniegbaltīti,ja nemaldos.Audzinātājas bija tikai sievietes.
Pēc pret genderisma cīnītāju loģikas,man vajadzēja kļūt par geju.Vēl jo vairāk, ka neticēju Dievam un man nemācīja Bībeles šausmīgos sodus.
Man ir vairāki bērni un mazbērni. Uz sexu ar vīriešiem nevelk.
Pateicoties iekšējai dziņai esmu lasījis ļoti daudz grāmatas abās valodās. Var teikt,ka daļu manā domāšanā ir ielikuši cilvēces dižākie rakstnieki, komponisti, tēlnieki un domātāji.Sākot no sengrieķu,Romas laikiem,viduslaikiem un protams mūsdienu fantastiem.
Tieši tāpēc neieredzu ļaunumu jebkādā veidā, staļinismu,inkvizīciju,nacismu.Iegūtās zināšanas ļauj man saprast,ka eksistē psihopātu,reliģisko fanātiķu un mietpilsoņu uzbrukums homoseksuālistiem.Tas manā izpratnē ir homo-nacisms.Tāpat kā verdzība,inkvizīcija, fašisms, nacisms un antisemītisms.
Re: Eiropas ģimenes politika
19.12.2014 13:33
Katrā ziņā es ceru, ka Latvija būs viena no tām zemēm kur pederastija netiks pacelta valstiskā līmenī.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
20.12.2014 23:19
Tematiska anekdote:

-Бэримор,что это за шум на улице?
-Гей-парад, сэр.
-А зачем он?
-Требуют однополой любви,сэр.
-А им запрещают?
-Нет,сэр.
-Тогда почему они шумят?
-Пидарасы,сэр.
Re: Eiropas ģimenes politika
22.12.2014 18:45
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Katrā ziņā es ceru, ka Latvija būs viena no
> tām zemēm kur pederastija netiks pacelta
> valstiskā līmenī.
---------------------------------------------------
Nevar un nedrīkst jaukt divas lietas. Kā cietumnieki.
Homoseksuālisms ir dabiska atšķirība, ko cilvēks neizvēlas. To zina visa Eiropa un civilizētās valstis (ASV,Kanāda u.c.)Pat tādas valstis, kā Polija, Itālija, Portugāle, kur katolicisms ir pamat ticība.
Pedofilija ir krimināli sodāma un nepieļaujama lieta.
Jautājums. Kāpēc tiek celta histērija apkārt homoseksuāliem, jautājumiem.
Toties,kad runa iet par pedofiliem,tad visi "cīnītāji" apklust. Tajā skaitā baznīcas pārstāvji.
Atbilde uzprasās pati par sevi.
Nav šis jautājums apspriežams ar tādu degsmi. Kādam vajag novērst uzmanību no pedofilijas, tautas laupīšanas un citām lietām.
Re: Eiropas ģimenes politika
28.12.2014 22:12
Pictu drīz būs karš un dr.lv vairs nebūs. Adios Amigos un viss :)
Re: Eiropas ģimenes politika
28.12.2014 23:31
Mazdakteri, šis jautājums ir jau gana pētīts. Protams ir neliela daļa cilvju kurus par katru cenu velk uz pederastiju vai lesbismu. Bet ir liela daļa tādu kas tur nonāk ietekmējoties no malas kamēr viņu psihe vēl nav nobriedusi. Tie tad arī it tie kas būtu no tā praida un tamlīdzīgām aktivitātēm pasargājami.
Re: Eiropas ģimenes politika
29.12.2014 13:52
Praids nevienu par homo nepadarīs (es pat nezinu, kur un kad tāds praids ir vai būs). Vismaz meitenes bieži izmēģina visādus sakarus, tas ir sevis izprašanas laiks. Pēc tam apprecas ar vīrieti, un viss notiek. Ku!, Tu tiešām neesi bijis sieviešu burziņos? :)

Bet veselīgā, par sevi pārliecinātā patriarhātā ir vieta visādiem cilvēkiem, protams, visam nosakot kaut kādas loģiskas robežas, kas +/- apmierina arī pārējos.

Pašlaik domāju, ka mūsu sabiedrības vidējais vīrietis ir pārāk izmammots un bērnišķīgs kā dēls, un līdz veselīgam ciltstēvam pārnestā nozīmē mums vēl jānoiet zināms posms. Vīrietis pie mums nav spējīgs palikt ģimenē, kad sievietei uznāk histērija. Viņš viņu nemāk savaldīt, tā viņai palīdzot, jo bail no viņas, un viņa dēls izaug pie mammas. Tas ir daudz trakāk nekā praids. Viss homo ir nogatavojies jau līdz 18 mēnešu vecumam.
Re: Eiropas ģimenes politika
29.12.2014 14:14
Praids būs ietekmējošs tikai tādā ziņā, ka no skapja iznāks kāds puisis vai meitene, kas līdz tam visu laiku jau būs metuši acis uz citiem puišiem/meitenēm, un jo labāk priekš viņiem. Tad ir cerība, ka viņi neizdarīs pašnāvību vai nekļūs par šizofrēnijas pacientiem, jo būs apspieduši savas seksuālās vajadzības. Uz savu dzimumu seksuāli tendēti cilvēki nav nekādi psihopāti vai jukušie, bet pat ļoti talantīgi, labi pelnoši (labi nodokļi tātad) un visādi citādi tikpat dīvaini kā jebkurš cits no mums.

Vārds "pidars" man drīzāk asociējas ar nenobriedušu smerdeli, kam visu laiku jāvaino citi (tipisks piemērs ir maskačkas urla trenūzenēs), un mazliet arī ar bioloģiski pieaugušu (bet ne emocionāli) vīrieti, kurš dzīvo pie mammas un bez maksas regulāri apmeklē psihiatri, gribēdams precēties tikai un vienīgi ar viņu. Bet tas jau atkal ir stāsts par to, kur bija/ir viņu tēvs.
Re: Eiropas ģimenes politika
29.12.2014 19:22
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Praids nevienu par homo nepadarīs (es pat nezinu,
> kur un kad tāds praids ir vai būs). Vismaz
> meitenes bieži izmēģina visādus sakarus, tas
> ir sevis izprašanas laiks. Pēc tam apprecas ar
> vīrieti, un viss notiek. Ku!, Tu tiešām neesi
> bijis sieviešu burziņos? :)
>
> Bet veselīgā, par sevi pārliecinātā
> patriarhātā ir vieta visādiem cilvēkiem,
> protams, visam nosakot kaut kādas loģiskas
> robežas, kas +/- apmierina arī pārējos.
>
> Pašlaik domāju, ka mūsu sabiedrības vidējais
> vīrietis ir pārāk izmammots un bērnišķīgs
> kā dēls, un līdz veselīgam ciltstēvam
> pārnestā nozīmē mums vēl jānoiet zināms
> posms. Vīrietis pie mums nav spējīgs palikt
> ģimenē, kad sievietei uznāk histērija. Viņš
> viņu nemāk savaldīt, tā viņai palīdzot, jo
> bail no viņas, un viņa dēls izaug pie mammas.
> Tas ir daudz trakāk nekā praids. Viss homo ir
> nogatavojies jau līdz 18 mēnešu vecumam.
_______________________________________________
Nezināju, ka pie mums ir tik augsti un plaši izglītoti cilvēki. Jo lai saprastu šo jautājumu, pat ārstiem nav dotas pilnīgas zināšanas.
Te jāzina pārāk daudz lietas lai rastos pārliecība,ka tā ir iedzimta nevis dzīves laikā iegūta diezgan reta seksuālās orientācijas atšķirība. Tā bieži priekš šiem cilvēkiem ir ļoti liela traģēdija .Man sen atpakaļ uz īsu laiku priekšnieks bija militārais ārsts. Nekad nevarēju saprast viņa skumjo ,spriedzes pilno skatienu. Tikai vēlāk uzzināju,ka šis gudrais un talantīgais speciālists izdarīja pašnāvību. Viņš esot bijis homoseksuāli orientēts. Es to personīgi nezināju. Kaut gan tanī vecumā es biju jauns,sprogains un diezgan simpātisks puisis.
Kā jau teicu lai saprastu šo jautājumu ir jāzina pilnībā Antropoģenēzes evolūcijas teorija. To apstiprinošie fakti- Bioģenētiskais likums un vesela rindu citu faktu,kas apstiprina iepriekš minētās lietas.Es pats esmu turējis rokās pirms laicīgās dzemdībās dzimušu bērniņu ar pilnu anacefālijas sindromu. Antropoģenētisko evolūcijas teoriju apstiprina pārāk daudz faktu lai to apšaubītu. Jāzina, ka veģetatīvā nervu sistēma,kuras galvenais komandpunkts ir hipotalāms nepakļaujas cilvēka gribai.Karot pret homoseksuālistu ir tas pats,kas organizēt 'raganu medības pret kreiļiem, sarkanmatainiem, nēģeriem, ebrejiem vai cilvēkiem ar citu sociālo stāvokli. Tieši tāpēc es "cīnītājus " pret homoseksuālistiem uzskatu par nacistiem, rasistiem , inkvizitoriem, Marksistiem un citiem pasaules briesmoņiem. Ir zinātne, medicīna ,antropoloģija, ihtioloģija, entomoloģija ,bioloģija u.c. zinātnes nozares. Un mietpilsonim nav jātic fašistiem un citiem tumsoņām. Viņam ir jātic Eiropas valstu zinātnei un progresam.
Ne jau reliģiskai tumsonībai , komunistu un nacistu sekotājiem.
Re: Eiropas ģimenes politika
09.02.2015 22:15
Izskatās, ka pie tēmas ir jāatgriežas. Šoreiz nedaudz citādākā aspektā bet saikne ir saskatāma:

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/547099-profesors_grozot_likumu_bernu_nami_bus_veikali_kas_pardod_bernus

http://www.delfi.lv/news/national/politics/sabiedriba-pazistami-cilveki-asi-iebilst-pret-planotajam-izmainam-aizbildniba.d?id=45557216

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Cīnītājs
Re: Eiropas ģimenes politika
26.02.2015 12:04
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Pictu drīz būs karš un dr.lv vairs nebūs.
> Adios Amigos un viss :)
-------------------------------------------------------
Kas pret ko karos?
Re: Eiropas ģimenes politika
26.02.2015 14:32
Hmm? Karš ļoti iespējams, ka būs bet kāpēc lai nebūtu dr.lv? Vai tad internets nebūs? Kā tad bez interneta mūsdienās var karot? Kā karavīri selfijus sūtīs? Un ka žurnālisti par kara šausmām stāstīs, katrā frontes pusē pa savam? Ja nebūs interneta, tad jau nav jēgas karam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Eiropas ģimenes politika
26.02.2015 21:10
Izskatās,ka Putlers ir galīgi nojūdzies.Kamēr vēl Ukraina karo, mums ir cerības.Nākošie varot būt mēs vai Moldava.
Re: Eiropas ģimenes politika
26.02.2015 21:45
Nez vai tā būs, ka nojūdzies. Gan jau viņš zin ko grib. Un šķiet, ka pagaidām viņam pa lielākai daļai sanāk. Mani tikai pārsteidz eiropas tuvredzība.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 10?
Ziņa: