Vilšanās dzīvē

Aizsāka snukers 

Vilšanās dzīvē
16.03.2014 11:39
Nekas jau īpašs nav noticis - sāpīga šķiršānās. Šķiet, ka es joprojām vēl dzīvoju tādās kā ilūzijās un naivumā, jo ceru, ka otrs cilvēks cīnīsies kopā, centīsies ko mainīt, nevis pametīs un meklēs jaunu ''mantiņu'' . Lai arī 24 gadi, tomēr neesmu vēl īsti aptvēris mūsu sabiedrības līmeni, kurā jauniešiem vairs nav tādu konstantu, spēcīgu, pārliecinošu vērtību. Viss ir tik mainīgs, tik šaubīgs, jaunieši ir ļoti nepārliecināti pār sevi. Jaunās dāmas meklē praktiski tikai materiāli stabilu vīrieti, bet neredz viņa potenciālu...

Tad vēl uzzināju šokējošu vēsti - zināms cilvēks, kurš sporto, ēd veselīgi, utt, saslimis pusmūžā ar audzēju.

Tādi pārdzīvojumi vienas nedēļas laikā mani atkal nedaudz izsituši no sliedēm. Kādi padomi? Dzīves gudrības? Alfa tēviņš neesmu, bet sievieti blakus vēlos... stabilu, kura nemeklēs vieglāko ceļu.
Re: Vilšanās dzīvē
16.03.2014 12:21
Man šķiet, ka Tev ir dzīves realitātes apzināšanās sāpes.

Pilnīgi normāla lieta.

Ir sievietes, kas savā būtībā joprojām ir meitas, visbiežāk tās, kam nav bijis tēva: ja Tu dzirdi tekstu "vai tad vīrietim nav jābūt tādam un tādam", tad esi saticis meitu, Latvijā tādu ir daudz; ja Tev ar to ir ok, tad tomēr rēķinies ar sekām, ka tas Tev būs bērns ar visām pretenzijām.

Man kā sievietei tādas nepatīk, jo darbā tā ir nelaime: visiem kaut kas viņas labā jādara, nepārtraukti jāpalīdz un jāglābj.

Varbūt Tu par ātru krīti izmisumā, esi pacietīgs un atslābsti, ja vien vari. Bet mēģini...

Otra lieta gan ir tā, ka sieviete meklē tēviņu, kas spēs viņu apgādāt, kad viņa gaidīs bērnu. Tāda, kas Tavā vecumā to nemeklēs, būs vairāk māte; vai Tu gribi sievieti, kas ir vairāk māte? Viņa būs gatava rūpēties par Tevi un vairāk pelnīt, bet tad būs arī zināmas mammas prasības. Jaunībā tās vēl neapzinās un neprot vadīt, kontrolēt.

Sieviete, kas 24 gadu vecumā jau ir ar sievietes briedumu, Latvijā nez vai būs dabūjama, jo mums kā bērniem nav bijis jāstrādā fabrikā, mēs nobriestam lēnāk.

Tev nudien derēja labs psihoterapeits vīrietis.
Re: Vilšanās dzīvē
16.03.2014 14:07
Nu, neķer kreņķi. Kā saka, nāks lielāki sūdi, šie aizmirsīsies :) Lieta tāda, ka nevajag dzīvē latiņu likt pārāk augst. Tad būs mazāk ablomu. Ir sievietes kuras nemeklē tikai materiālu labumu. Turklāt tādu ir daudz. Varbūt tās nav pašas atraktīvākās un tāpēc nav tik pamanāmas... Bet ja Tavai bijušajai tas viss bija tik savarīgi (es domāju naudu) tad nafigs tādu bābu vajag. Lai iet citur...

Ar sabidrību mums ir sūdīgi un tuvākajā laikā būs vēl sūdīgāk. Tā kā uz to nevajag orientēties. Pārliecība par sevi ir tīri Tevis paša "roku darbs" - kā pēc Ostapa Bendera... Noliec pats savus references punktus, izvēlies mērķus un dodies ceļā, pa dzīvi...

Nu un vēl, ņem vērā, ka mūsu dzīve tikai daļēji ir mūsu pašu rokās... Tāpēc dzīvi vajag pēc iespējas baudīt šodien. Jo rīt var nebūt iespēja...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vilšanās dzīvē
16.03.2014 22:25
nu da..es arī tikko izšķīros, tikai mūsu gadījumā viņa bij tā kurai vienmēŗ ir slikti (tas gan nebij šķiršanās iemesls).
bet nu kā ku! teica..nāks jauni sūdi vecie aizmirsīsies ;)
Re: Vilšanās dzīvē
17.03.2014 14:40
Jā, taisnība vien ir, ka latiņu dažkārt par augstu esmu uzlicis, bet reāli pats tik augstu nemaz neesmu. Tomēr pie sāniem gribās attraktīvu dāmu, piedod ku! :D Bet nu tad protams jārēķinās ar šādiem izgājieniem. Viņām vajag nevis to foršo sajūtu, kura nav pārāk spilgta, bet vairāk to klikšķi, tauriņus, utt. Es turos pie J.Zālīša paustā - ir jāprot atšķirt instinktu emocijas no jūtu emocijām.

Runcene, labprāt ietu, bet tur vajag labu piķi.
Re: Vilšanās dzīvē
17.03.2014 17:10
Mans domā, ka tu sievieti liec augstāk par mērķi. Būs profesija, būs meitenes vairāk nekā vajag. Atraktīviem puišiem ir atraktīvas meitenes. Bet kā teica Ku, viņas nevar kļūt par piesūcekni tev. Meklē praktiskākas piezemētākas būtnes. Tās atraktīvās tikai un vienmēr prsīs,izsūks un pametīs.
Tev ir izveidojusies klišeja. Vai nu par sevi vai par otro pusīti.Kaut ko tu gribi par daudz. Atceries nedaudz arī fizioloģiju un bioloģiju.Feromoni, kas reibina izdalās lielas devās līdz 25 gadu vecumam. Viņu pievilcības spēks vidēji ilgst 3 retāk 6 gadus.Kopdzīvei bez fizioloģijas (feramoniem) vajag arī ko citu. Vienojošo. Ja pretējo pusi aizrauj tikai tērpi,aksesuāri un rotas lietas, tad tas ir taurenītis- viendienietis.Pareizāk skaista dēle,kas sūc tavu dzīvi. Jābūt kam kopējam -grāmatām, filmām hobijiem, sportam, reliģijai.
Iesaku aiziet pie krišnaītiem. Labi izskaidros dzīves jēgu. Noņem vientulību. Ienes dzīves prieku. Tagad no tā esmu aizgājis. Tur ir ļoti skaistas meitenes.Man viņi palīdzēja dzīves visdrūmākajos brīžos.Arī paēst brīžiem varēsi. Nekautrējoties vari ēst no viņu sabiedriskās virtuves,ja kas. Jo depresija var veidoties vairākumā, no pilnvērtīgas pārtikas trūkuma. Jo lai būtu serotanīns,laimes hormoni, bionarkotikas ir jābūt labam uzturam.
.Par to,ka tu neesi alfa tēviņš esmu sapratis. Tīrs vīrietis domā stratēģiski (mērķtiecīgi). Sieviete domā plaši ( taktiskā) domāšana.Tevī ir kas jaukts.Tu pārāk nemīli sevi? Savu ķermeni?



Edited 2 time(s). Last edit at 17.03.2014 17:16 by Mazdakteris1.
Re: Vilšanās dzīvē
17.03.2014 20:32
Hm... ir jāsaprot, ka būs sievietes ar kurām principā ir biznesa attiecības... ir mātes ir meitas ir draugi utt...
JEBKURAI sievietei, būs svarīgi lai Tu spēj nodrošināt ģimeni... sevišķi tuvojoties 30 gadu vecumam. Bet viss ir relatīvi... ja pelni minimālo algu, tad sievietei kura nepelna neko, Tu esi turīgs.

Cepties dēļ tā visa ir normāli. Es arī cepos par līdzīgam tēmām. Par neko citu, praktiski nekad... ja nu vienīgi viss sasumējas līdz totālai žopai... tad jā, bet caurmērā krenķis ir dēļ beibēm ;) Ar laiku ar to iemācas sadzīvot, tas arī viss.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vilšanās dzīvē
18.03.2014 09:57
snukers

Piedodu :) Bet es tak Tev neteicu, ka Tev tagad galīgu zosi vajag sev meklēt. Es uzskatu, ka labākās sievietes ir nevis tās kas "spīd" visu laiku, bet gan tās kas "atplaukst no pieskāriena"...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vilšanās dzīvē
18.03.2014 10:40
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> snukers
>
> Piedodu :) Bet es tak Tev neteicu, ka Tev tagad
> galīgu zosi vajag sev meklēt. Es uzskatu, ka
> labākās sievietes ir nevis tās kas "spīd" visu
> laiku, bet gan tās kas "atplaukst no
> pieskāriena"...
+++++++++++++++++++++++++++++
Mans, Deus! Cik skaisti pateikts!



Edited 1 time(s). Last edit at 19.03.2014 09:23 by Mazdakteris1.
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 09:05
Mazdakteri, jā, ķermenis man ir svarīgs. Viens no dzīves mērķiem iegūt ir atlētisku ķermeni, bet vēlos to ietvert kā daļu no savas personības, kur bez tā vēl ir gudrs prāts, pieklājīgas manieres, dāsna un līdzjūtīga sirds. Pēc sava veida ideāla tiecos. Problēma jau tā, ka tās attiecības mani tā vietā, lai stimulētu kaut ko vairāk, tieši otrādi sāpināja un dzina depresijā. Tur tās problēmas ar mācībām sākās. Un man man nevajag tik daudz to seksu, cik vienkārši to mīļoti sievieti :)

Mateus, tieši tā. Visas manas problēmas ir tikai un vienīgi ap sieviešiem. Ja būtu tāda, kura novērtē mani pilnvērtīgi un redz potenciālu, nevis to, ka pašlaik studēju un nav tās naudas tik daudz, tad būtu cita lieta :D

Ku!, jāatzīst, ka esmu izvēlīgs. Tīri gudru vai tādu apgarotu sievieti neizvēlētos, ja viņai nebūtu seksapīls. Testosterons vēl jaudz manās dzīslās, tā kā tam visam nozīme ir. Būtu ideāli atrast šīs abas lietas kombinācijā... kur, lai atrod Tevis minētās? Teātrī? :D
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 09:24
A nah Tu te sevi žēlo?
Runā par atlētisku ķermeni - a kas tur grūts? 2-3mēneši un gatavs. Protams ja vien mērķis nav 100kg sausa gaļa.
Patiesībā, sievietes mums tiek tādas, kādas esam pelnījuši un paši izvēlējušies. Un vēl ņem vērā, ka cilvēki neapzināti, vnm izvēlas vienu un to pašu psiholoģisko tipu...tapēc arī ir kam visas beibe kuces un visi veči kretīni, bet paralēli kam visas beibes zbis un visi veči mīļi lācīši ;)

Man testosterons ir pārpārēm pat dabīgā ceļā, lai gan fizioloģiski būtu jau jāiet uz mazākuma pusi. Testosterons ir tas kas nosaka pašpārliecinātību, vīrišķību. Es ticu, ka tas arī ir tas kas veido manu aso un ātro domāšanas manieri. Testosterons ir tas kas mani padara par to kas esmu... vari smieties, bet es esmu testosterona fans :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 09:26
Kamēr tu spīdi (feromoni), tev ir vara pār sievietēm.Jāmeklē. Un netiecies pēc konstanta lieluma. Tā nav un nebūs. Dzīve nav pasaka.Triviāli bet fakts.
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 12:52
Mateus, es runāju par fitnesu vairāk kā dzīvesveidu. Skinny 6paku visi var dabūt. Un sevi nežēloju, tik tāds niknums, ka tā gadās.

Mazdakteri, vai tad feromoni nav izteiktāki sievietei? Varbūt zinat kādu labu literatūru par feromonu teoriju?
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 13:03
fitness kā dzīvesveids, ne vnm nozīmē smuku body

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 13:17
Nu Tu piekasies :D Es runāju par skaistu augumu, bez pārmērībam.
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 15:36
Domāju, ka šī Mateus doma ir ļoti būtiska:

"Un vēl ņem vērā, ka cilvēki neapzināti, vnm izvēlas vienu un to pašu psiholoģisko tipu...tapēc arī ir kam visas beibe kuces un visi veči kretīni, bet paralēli kam visas beibes zbis un visi veči mīļi lācīši ;)"

Turklāt sievietes jau ir tās, kas ņem, vīrietis tikai domā, ka viņš prec... īstenībā tikai viņa ņem... bet viņa visu tā uztaisa, lai vīrietis domā, ka viņš ir apņēmis šo sievieti sev par sievu. Nu ok, tas tā no ķēka puses, bet ir jautājums, kāpēc vīrietis ļaujas paņemties, turklāt šajā gadījumā ļaujas, ka viņu paņem tādas, kam vajag to, to un šito.

Varbūt Tu, snuker, gribi tādas glābjamās? Kas ir seksapīls? Katram kaut kas savs.

Tev tīkamās varbūt ir tās nelaimīgās no fon Trīra "Nimfomānes", kuras pēc tam nošauj... Noskaties to filmu, abas daļas.

Tu, man šķiet, arī iekristu.

Nafig to dāsno sirdi, beidz.

Vai sieviete, ko satiec, interesējas par Tevi? Kā Tev iet? Kas patīk? Kas garšo? Kā viņa tiek galā ar dzīves neērtībām? Vai viņa kādu reizi izkāpj no sava ceļa, sava laika, lai Tev palīdzētu? Vai prot taupīt, vai ir gatava to mācīties?

Nav tik svarīgi, vai māja spīd un laistās, to var uzfrizēt un sevi izrādīt, bet būtiskākās ir reālas grūtības un sarežģījumi. No nesaklātas gultas dienas garumā neviens nav miris.

Man kā sievietei ir tāda sajūta, ka vīrietis dara dumji, ja laiž pār slieksni sievieti, ko nav redzējis arī sarežģījumu brīžos.
Re: Vilšanās dzīvē
19.03.2014 17:01
Runcen, nu baigi prātīgas domas Tu te bīdi... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vilšanās dzīvē
20.03.2014 16:48
Feromoni ir abiem dzimumiem. Tikai nervu sistēma un domāšana te ir atšķirīga. Vīrietis mīl ar acīm. Tas ka tev patīk tavs ķermenis arī apstiprina šo teoriju.Tāpēc tev arī ir riebīgi ap dūšu. Kā tādu smuku ,spēcīgu puisi ir pametusi seksīga un skaista meitene? Sievietes mīl ar ausīm. Dziedi viņām mīlas dziesmas no rīta līdz vakaram un tu būsi noaudis mīlas tīklu,kurā kritīs daudz sievietes. Ja šos runas plūdus tu pastāvīgi teiksi meitenei,kuru pieradināsi klausīties klasisko muziku ,tad efekts būs daudz dziļāks un noturīgāks. Atceros vienu draugu,kuram sieva gribēja,lai dzimumakta laikā vīrs čukst mīļus vārdus. Bet iznāca kazus. Vīrietim vajadzēja spoguli lai redzētu draudzenes ķermeni. Sievai spogulis izsauca diskomfortu. Bet runājot viņam zuda erekcija. Iestājās disbalans.
Kāpēc sākumā tā iekvēlina skūpsti? Jo degunā atrodas Vemoronazālais orgāns , kas uztver feromonus.Dzimum feromoni sūta signālus uz smadzenēm, kas nekavējoties izsviež bionarkotikas. Evolūcijas sākumā, kad nebija redze un saprāts tas bija viens no galveniem dzimumdziņas virzītājiem Tagad ir vēl citas lietas. Dzirde jau no dinozauru laikiem. Redze, kas sevišķi bija vajadzīga tēviņiem.Tad vēl hormonu kohteiļi. Adrenalīns, serotanīns, testosterons,oksitocīns, bionarkotikas. Katram dzimumam un indivīdam tie ir nedaudz citās proporcijās.Svarīgs ir arī vecums un bionarkotiku nostiprinātie refleksi vai fetiši.Jāsaprot arī narkotiku galvenie iedarbības faktori. Tolorence,eiforija,abstinence,nepārvarama tieksme.
Re: Vilšanās dzīvē
20.03.2014 18:30
Mazdakteri, es tieši šo jūsu teikto esmu centies darīt - spēlēju nedaudz ģitāru, rakstu dzeju, apburu ar mīlestības vārdiem, utt. Nepalīdz, neder. Kā man teica - ja čalis nav īstais, tad vienalga kā viņš censtos - nebūs. Varbūt tiešām jaunatnei galīgi sačakarēta limbiskā sistēma? Seksuāls briedums pāragri, garīgs briedums vēlu. Drīzāk par iemeslu šīm likstām ir mana nedrošība, nepārliecinātība, kas nav ļoti bieži, bet tomēr šad tad uzpeld. Uzaugot tikai ar māti, to varētu saprast. Dažkārt liekas, ka ar šo atlētiskumu cenšos noslēpt vai kompensēt savu nedrošību. Es jūtu, ka man ir milzīgs potenciāls medicīnā,sportā; bērnība pierāda, ka ari liels gribasspēks, bet tā nedrošība, bailes... tā man bieži aptur. Kā lai ar to tiek galā? Kur, lai smeļas pārliecību? Man vajadzētu atrast sev kādu mentoru, no kā iedvesmoties.
Re: Vilšanās dzīvē
20.03.2014 22:16
Es diemžēl nederu, jo esmu slims un tālu. Vajag psihologu vai hipnozes seansus. Vai arī atrast sievieti,kas tevi dievinās.Jaunāku , pieticīgāku.
Arī zināšanas,zināšanas dos pārliecību.Medicīniskās zināšanas, vēstures, kultūras. Jau teicu,ka jauniešiem ir tieksme šķiest savus vitālos spēkus daudzos virzienos. Tāpēc viņi maz sasniedz. Uz visām pusēm izstiepti" pirksti" viegli salaužami. Savelc roku kulakā! Taupi nervu sistēmu. Izmanto savu jaunību,spēcīgo ķermeni . Galvenais, runas mākslu.Tev ir jāēd labi un pietiekoši. Tev ir jāguļ, lai nesagrautu imūnsistēmu.Miegā un tikai miegā nostiprinās iegūtās zināšanas.Jā, un ieklausies sirmajos, gudrajos. Pieredzi nevar nopirkt vai iemācīties.
Lai veiksme. Gribu ļoti redzēt tevi par labu ārstu. Šaubas, nedrošība māc visus. Katram ir savi skeleti skapī.
Re: Vilšanās dzīvē
21.03.2014 08:06
Pieticīgāka sieviete, iespējams pavilks uz leju... ne visus protams. Ir cilvēki, kuri var paši par sevi... kaut kas no pārcilvēka teorijas piekritējiem... un ir tadi kuriem vajag tieši prasīgu, kasīgu, tādu kas visu laiku baksta un uzmana. Kā arī es uzskatu, ka katrs arī tādu kā vajag sev izvēlas :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vilšanās dzīvē
21.03.2014 22:03
Man nevajag pieticīgu sievieti. Es gribu tādu, ar kuru kopā sasniegt mērķus, sportot kopā, utt. Bet tagad laikam laiks nedaudz savākt spēkus un pabeigt studijas, vairs jau tikai 1,25 gads atlicis :D
Re: Vilšanās dzīvē
21.03.2014 22:37
Ko no sirds vēlam. Ceram uz jūsu padomiem arī šeit. Mūsu laiks beidzas. Sākas jūsu esības posms.
Re: Vilšanās dzīvē
22.03.2014 01:24
Nu tagadējā Latvijā skaistas sievietes ir izvēlīgas, ir nauda stabils darbs, tad sieviete sēž mājās ar bērniem un ir mājsaimniece, tas būtu ideāls variants, bet es uzskatu, ka kurš ir spēcīgāks un var pelnīt vairāk, tad tas ir vadošais, bet ja dzīvo kopā, ir jābūt appusējiem darbiem. Man ļoti nepatīk, kad sievietēm stereotips ir izveidojies, ka vīrietim viss ir jāvēlk, jā tā bija agrāk, bet ne šinī ekonomiskajā situācijā. Es ar laprāt pelnītu šmeli tādu, lai sieva sēž mājās ar sīkajiem, bet manā gadījumā sievai pašai nepatīk sēdēt mājas visu laiku viņai gribās strādāt.
Re: Vilšanās dzīvē
22.03.2014 14:15
nezinu tādas sievietes, kurām tas patiktu ilgtermiņā...mājsaimnieces amats :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
esi
Re: Vilšanās dzīvē
06.06.2014 23:30
Snucker, Tevi gan kādreiz gribētu klātienē satikt, būtu par ko parunāt :)
Re: Vilšanās dzīvē
07.06.2014 09:18
Nu, re. Jau kanti sit klāt mūsu dakterim:) Es jau teicu. Status sievietēm izsaka daudz. Viņām instinkts prasa lai vīrietis būtu nedaudz smukāks par mērkaķi, bet lai viņš būtu stabils un bagāts :) Bet ja ir jauns,naudīgs un stabils, tad tas jau ir briljants akmeņu kaudzē.Kura sieviete nevēlas nēsāt briljantus?



Edited 1 time(s). Last edit at 07.06.2014 09:18 by Mazdakteris1.
Dzīvei nav ne vainas bet cilvēki ar savu provocēšanu gan liek vilties ticot tiem. Nu bāc! Vai tiešām nesaprot ka ir citi(attaisnojoši) iemesli kāpēc cilvēks var vai nevar uzvesties tā vai šitā? Vai tiešām stereotipu smadzeņskalošana dara savu?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 19?
Ziņa: