Bakalaura darba aptauja

Aizsāka Elīna K. 

Labdien!
Esmu psiholoģijas 3.kursa studente un rakstu bakalaura darbu. Tādēļ es būšu ļoti priecīga un pateicīga, ja veltīsiet savu laiku un aizpildīsiet aptauju. Jūsu ieguldījums ir nenovērtējams!
Neizsakāmi lielais paldies tiem, kuri būs atsaucīgi un aizpildīsiet!

Aptauja ir anonīma, rezulttāti tiks skatīti tikai apkopotā veidā.

Šeit ir links uz aptauju: https://docs.google.com/forms/d/1TxYRRS8bbUY8h97CpiwD_ncb7nhapSLxTHmw56NaOIg/viewform?pli=1&edit_requested=true

Paldies!
Re: Bakalaura darba aptauja
04.03.2014 21:33
Diemžēl aptauja ir orientēta uz vienu respondentu grupu - domājams skolniekiem, tāpēc nevaru to korekti aizpildīt :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Paldies par vēlmi aizpildīt aptauju!
Es zinu, par kuriem 2 jautājumiem Jūs domājat, bet patiesībā šai aptaujai nav limitēts vecums, kas nozīmē, ka mācības var notiks arī dažādos vecumu posms (augstskolas, kursi utt).
Re: Bakalaura darba aptauja
04.03.2014 23:31
Es arī domāju, ka ar šo ir jāiet uz jauniešu auditorijām.

Tur ir vēl citas problēmas, jo man, piemēram, e-pasts ir darba sastāvdaļa, man nav tāda privātā e-pasta. To vienmēr pārbaudīt ir pilnīga norma, lai gan man visu laiku meilklients stāv vaļā un nekas nav diži jāver un speciāli jāskatās.

Internets arī, jo man daudz jāmeklē visādas lietas dažādos informācijas avotos. Ok, es saprotu, ko nozīmē vienkārši vazāties pa internetu, bet vienalga pie kaut kāda jautājuma ir jāapstājas.

Tuvinieki arī nekā nevar pateikt, jo darbs gandrīz visu laiku pie datora gan viņiem, gan man: visi strādājam mājās. Un, ja nu es kaut kur ielienu un aizsēžos par ilgu, to neviens nezina :D
Re: Bakalaura darba aptauja
05.03.2014 11:51
Nu jā, es arī padomāju par to e-pastu un vispār mans darbs lielā mērā ir balstīts uz interneta izmantošanu un situācija ir līdzīga.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Bakalaura darba aptauja
05.03.2014 11:56
A, un vēl ievēroju, ka tur ir ļoti daudz jautājumu. Pareizāk sakot par daudz jautājumu. Daļa jautājumu ir faktiski par vienu un to pašu tikai "no otra gala". Vai tā ir pārbaude uz loģiku? :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Aptaujas konstruējusi neesmu es. Tās ir konstruējuši ārzemju pētnieki par attiecīgo tematiku, Latvijā šīs aptaujas ir adaptētas. Līdz ar to, kāda ir jautājumu forma, struktūra, daudzums- to es nevaru mainīt. Tādēļ arī apjoms ir tāds kā ir. Ku, kontroljautājumi aptaujās tiek ietverti tādēļ, lai pārbaudītu, vai cilvēks ir tiešām iedziļinājies aptaujā un to aizpildījis no tīras sirdsapziņas vai arī vienkārši cilvēks uz dullo, pat neizlasot jautājumus, ieklikšķina lodziņos. Kad veikšu datu apstrādi, tad pārbaudīšu kontroljautājumus un ja būs pretējas atbildes par vienu jautājumu, tad šī respondenta atbildes netiks ņemtas vērā. Tādēļ arī ir tā.

Paldies tiem, kuri aizpildīja! Un paldies tiem, kuri vēl aizpildīts! :)
Re: Bakalaura darba aptauja
05.03.2014 15:52
Kontroljautājumi ir visos testos, tas ir normāli.

Ja izdosies kaut kas sakarīgs, par ko pašai smiekli nenāk, mēģināšu "submitēt" :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 8?
Ziņa: