Peles

Aizsāka gunga 

Peles
25.11.2013 09:00
Kāds var padalīties ar pieredzi par elektriskiem peļu baidītājiem? Tos var nopikt Depo,ielik kontaktā un tad peles nenākot! Man dzīvoklī gribētos, indi bail likt jo mazi bērni mājā!Slazdā neķeras bet pa nakti kaut kur graužas!!!
Re: Peles
25.11.2013 11:29
Domāju , ka elektromagnētiskais vai kāds tur cits starojums var būt kaitīgs gan pelēm, gan cilvēkam. Sevišķi bērnam.
Peles ir tur kur ir ēdiens. Sistemātiska caurumu aiztaisīšana. Ēdienu un pārtikas atkritumu nepieejamība pelēm. Līp slazdu izvietošana. Lēnas iedarbības indes ieliktas alā, kas tiek aizcementētas . Cementa smilšu maisījumu 50 :50 izmanto ģipsi, kas caurumu aizrauj ciet dažu minūšu laikā. Ir diezgan lēta cementa flīžu līme, kas ir gatava lietošanai. Cementu un ģipsi glabāt absolūti bērnam nepieejamā vietā.Ventilācijas lūkas aiztaisīt ar metāla vairogiem kuros ir caurumi, kas neļauj iekļūt pelēm mājās.Ieskaitot gaisa ventilācijas dzīvokli un vēdināšanas lodziņus pagrabos.Jāaiztaisa arī stāvvadi.Peles ir spējīgas iekļūt mājās pat caur tualetes podu sifoniem.Jālieto podu smagie vāki.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.11.2013 11:31 by Mazdakteris1.
Re: Peles
25.11.2013 13:00
Ierīces var lietot, ja mājās nav citu dzīvnieku jo ultraskaņas troksnis viņiem izraisa ciešanas bet suņus un kaķus var novest līdz agresijai.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 2?
Ziņa: