Ārsta palīgs- ārsts

Aizsāka Absolvents 

Absolvents
Ārsta palīgs- ārsts
05.10.2013 13:02
Sveiki! Man ir radies sekojošs jautājums. Es šogad beigšu ārsta palīgus, un tālāk noteikti gribu iet mācīties par ārstu tad sniedzot dokumentus tālāk vēra ņems to pašu vidusskolas atestātu, vai tomēr koledžas? Mācos RSU koledžā. Varbūt kāds zin atbildi uz šo jautājumu? Paldies!
Re: Ārsta palīgs- ārsts
05.10.2013 16:11
RSU uzņemšana notiek uz centralizēto eksāmenu pamata...

Te Tu tūlīt izdzirdēsi vēl citas lekcijas, ka mācīties par ārsta palīgu ir izšķiests laiks, un es piekrītu (kā bij. ārsta palīgs).

Līdz šim medicīnas koledžas beigušajiem nekādu priekšrocību nebija, diemžēl...
Re: Ārsta palīgs- ārsts
16.11.2013 21:02
Ja skatās no ES konteksta, tad varu pilnīgi droši teikt .ka tā bija liela kļūda. Veselības ministrija,kurā strādā 600 liekēži neko nedara lai Ārsta palīgi aiz Latvijas robežas varētu konkurēt ar citu valstu mediķiem Acīm redzot Ārsta palīgi tiek gatavoti Baltkrievijai un Krievijas telpai.
Cita izskaidrojuma man nav. Domāju, ka centralizētie eksāmeni ir . Bet fakts,ka esi beigusi Medicīnas koledžu tiks ņemts vērā. Tikai nesaprotu,kam bija vajadzīga vidusskola, koledža un tagad vēl 10 gadi RSU. Vienkāršāk šo jautājumu būtu uzdot attiecīgai mācību iestādei.
Lai veiksme.
zinu
Re: Ārsta palīgs- ārsts
06.12.2013 06:43
Kādi vēl 10 gadi? Nevajag visu tik ļoti pārspīlēt!
Mācās 6 gadus, pēc tam ir rezidentūra, bet tās laikā jau tomēr strādā.
Ņems vērā tikai vidusskolas centralizētos eksāmenus!
Nevienu priekšmetu, kas apgūts koledžā, nepielidzinās augstskolas priekšmetiem. Tas nozīmē to, ka būs jāmācās pilnģi visi priekšmeti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: