viriskiga seja vs puiciska

Aizsāka Andiss 

Labdien! Jautaajums varbuut nedaudz mulkjiigs, bet kaada ir atskiriiba starp viriskigu seju un puicisku? Esmu redzejis, ka 2 gadu laikaa, puisim seja mainaas no puiciskas uz viiriskju. Dabiski domaju, ka taadas parvertibas nevar notikt. Kāā? Trenazieru zaale + steroiidi? Peekšņs testosterona kaapums?
Re: viriskiga seja vs puiciska
13.06.2013 23:05
steroīdi = testosterons
sports = dabīgi celt testosteronu
pēc 25 testosterons leenaam paliek mazaak un mazaak
Re: viriskiga seja vs puiciska
14.06.2013 10:42
Jā testosterons dod vīrišķīgāku seju. Parādās apmatojuma līnija. Seja iegūst kalsnumu.Skatiens meklē mērķi. Arī feromoni (vīrišķie) uzrunā apkārtējos. Parādās spēks muskuļos. Balss kļūst zemāka tembra.Tas viss kopā veido tēlu.
Tikai viens bet. Tam jābūt dabiskam processam.
jautaajums vai dabiigi celjot testosteronu, var maksimaali pacelt vinju, vai tomeer steroiidi vienmeer pacels veel vairaak? Varbuut intensiivi sportojot var dabuut maksimaalo testosterona liimeni kaads mums rakstits genos?
Re: viriskiga seja vs puiciska
19.06.2013 19:59
Es tā saprotu, ka lieta ļoti stipri ir ar gēniem saistīta. Bet jebkurā gadijumā dabiskā ceļā to nekad nevar uzcelt tādos augstumos kā mākslīgi.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: viriskiga seja vs puiciska
19.06.2013 21:33
steroīdi neko nepaceļ. Tie aizvieto.
ir arī tādi steroīdi, kas ar pirmo injekciju uz kādu laiku var (atsevišķiem indivīdiem) izslēgt paša olas uz pāris mēnešiem.

Dēļ sejas lietot steroīdus ir tas pats kas noalgot Stīvenu Spīlbergu lai pasaka Tavai sievas mātei labrīt pirmdienas rītā.

Nopērc Olimp T100, taisi regulāru fizkultūru un viss būs. Ar laiku protams. Ar gadiem. Arī steroīdi cilvēku maina ar gadiem un ĻOTI (!) korektu līdzi sekošanu. Tajā pasaulē nepareizi uzvedoties, var ātri par invalīdu palikt.
nee, nee, es neko negribu pirkt :) Vienkaarshi interesee vai fiziski daudz trenneejoties var dabuut maksimaalo testosterona liimeni
Re: viriskiga seja vs puiciska
19.06.2013 22:00
nē!
daudz trenējoties nē.
Ar fizkultūru jā.
Bet nevis baigi pacelt...vnk nedaudz paaugstināt.
T100 ir dabīgais testo būsters. To nesportisti jūt pamatīgi...to bez bailēm var dzert
kaa saprast, daudz trenneejoties nee? Ar fizkultuuru var labakus rezultatus dabut nekaa kachajoties?
Re: viriskiga seja vs puiciska
19.06.2013 23:34
Aizej uz med bibliotēku un roc: bioķīmija, fizioloģija utt utjp.
Bet vēl var šādi http://bit.ly/1au5OH7 :) un jau pirmajā mirklī viss būs skaidrs ;)
Mateus, izskataas, ka neesi skops ar padomu, taapeec jautaashu veel :)
noteikti taapat kaa proteiinu nav jeegas lietot nekachaajoties/papildus needot paiku, taapat arii testosterona buusterus nav jeega lietot nesportojot? Vai arii taa nav? Un veel jautaajums - Peec cik ilga laika es sajutiishu tos efektus no taa testobuustera un kaaadi tie var buut? Paldies par atbildeem :)
Re: viriskiga seja vs puiciska
20.06.2013 20:55
šoreiz tu šauj pilnīgi garām
proteīnu var un pat vajag lietot papildus, ja Tu nespēj (tur nu gan jābūt sevišķi tizlam) to uzņemt pietiekami ar paiku. Sporta ir citādi, jo atsevišķos sporta veidos, tas ir vajadzīgs salīdzinoši MILZĪGOS daudzumos un tad ar paiku to uzņemt ir baigi smagi.

Testosterona būsteri, sporta dod maz ko, lai gan ir cilveku, kuri tic ka no tiem uzauga muskuļi :P neticu, jo lai gan testo līmenis ceļas, tas paliek normas robežās, bet ar to ir pat maz lai reāli sāktu augt. Bet lūk psiholoģiskais aspekts pamatīgi mainās un libido no atsevišķiem būsteriem labi kāpj, kas arī ir rādītājs, ka tie strādā.

Sajutīsi? Nezinu.
Bet parasti 1-2 nedēļu laikā.
Vienkaršākais un lētakais ir Tribulus. un talāk jau viņi daudz un dažādi. iepriekš minētais Olimp T100 solās būt spēcīgakais no dabīgajiem testo būsteriem. es viņu tagad lietoju... jūtu jā, bet nav baigais kosmoss. Vienīgi es esmu lietojis kadreiz arī daudz steroīdus, tadēļ mani receptori diezvai ir labākais atskaites punkts.
Par to proteiinu nebiji pareizi sapratis :) Es tiesi taa arii biju domaajis, kaa Tu uzrakstiji. Ka nav jeegas pirkt, ja normaali need un netrenneejies. :) Runaajot par testobuusteri.. Man taads mulkjiigs komplekss. Gribas uz sejas apmatojumu, bet atiistaas taa lieta baigi leeni. Ir jau 22, bet vaigi uz 50% apmatojuma, kaa arii biezhi druums noskanjojums un tamlidziigi. Domaaju, ka dabiski man tas testosterons ir zem normas robezhaam. Lasiiju, ka paaugstinaats testosterons izraisa sejas apmatojuma augshanu.. Kaa arii labaaku noskanjojumu, agresivitaati lielaaku, meerkju sasniegshanu un tamliidziigi. Vai taads boosteris man to vareetu sniegt?
Re: viriskiga seja vs puiciska
20.06.2013 21:50
nah Tev to apmatojumu uz sejas? o_O
Man piem vakarā noskujoties, no rīta jau feini rugāji :D Bet es slinkoju un skuju meža veča bārdu 2x nedēļā nost.
mati augs Tev visur no testo. Ne tikai uz sejas.

Un nē... pašpārliecinātību tas kaut kādu sniegs, bet ne mērķtiecību. Un necepies..22 gadi...esi vēl ļoti jauns. Viss ko vēlies ar laiku pats nāks ;) Bet testobūsteri neko ļaunu Tev nenodarīs. Sportot gan vajag... vnk lai būtu tiešām vīrišķīgaks ;)
Paldies par atbildeem! Nee, nu es vnk domaaju,ka piekopshu taadu stilinju, ar 3dienieka rugaajiem.. Vareetu labi izskatiities. + veel gribas vecakam izskatities nedaudz :) Domaaju tik, vai tiesaam tas testobuusteris var dot man taadus redzamus rezultaatus.
Re: viriskiga seja vs puiciska
21.06.2013 10:33
neviens to nezin, kā reaģēs Tavi receptori
Re: viriskiga seja vs puiciska
22.06.2013 13:37
Visam jābūt dabiskam. Savs laiks jaunībai zaļai,kas intriģē sievietes. Savs laiks briedumam.Ja liek uz muskuļiem, zaudē kauli.Tikai uz spēcīgiem,dabiskiem kauliem izzaug spēcīgi muskuļi. Reljefs.Jaunība (pievilcība) paiet ātri.17-25 gadi. Katrs laiks ir skaists.Tas ir galvenais. Mērena slodze. Svaigs gaiss.Jo viens pats testosterons neko nedod. Tas vis iet kopā ar adrenalīnu,oksitocīnu,vazopresīnu. Vīrišķiem feromoniem.
Nevar vieni muskuļi pievilkt,aicināt sievietes. Tas bija akmens laikmetā. Tagad vajag arī smadzenes,runas mākslu,spēku,veiklību.
Vīrieši mīl ar acīm.Tāpēc viņi domā,ka ārējais ir galvenais.Sievietes mīl ar ausīm.Izdari secinājumus.
Re: viriskiga seja vs puiciska
22.06.2013 17:23
Un kadēļ kan tu kaut kādu bulgāru nezāli uzskati par nedabīgu? Argumentē... man ir sportiska interese - kas nedabīgs ir iekš tribulus terrestris!
Un kad sievietei būs jāizvēlas starp diviem runātīgiem un apsviedīgiem večiem, kur viens būs ar riepu un makaronrokām, bet otrs trenētu augumu...ko tad viņa labak izvēlēsies, sevišķi ņemot vērā, ka sievietes ir ļoti tendētas uz to, ka viņai vajag smukāku somiņu neka draudzenei...un kadēļ ne vīrieti? Izdari secinājumus Mazdakteri :)

Mūsdienu sabiedrība atrast partneri ir ļoti vienkārši (ar atsevišķiem izņēmumiem) un konkurence ir pamatīga, tadēļ arī liela daļa beigās ņem to kas palicis, nevis to ko gribētos :D
Re: viriskiga seja vs puiciska
23.06.2013 13:52
Cien.Mateus. Izlasi manis iepriekš teikto pilnībā un vairākas reizes. Nevajag izdalīt vienu teikumu no visa konteksta.Bija teikts. Mērena slodze,svaigs gaiss.Varbūt piebildīšu arī laiks.Jo kaulu struktūru nevar nostiprināt pāris mēnešos un pat gados. Katrā vecumā ir savu kaulu struktūra.
Piekrītu,ka jābūt gudram,proporcionāli veidotam ,spēcīgam. Nekad neesmu cietis gudrus vārguļus.Tāpat,kā spēcīgus ,skaistus tukšpaurus.
Lai svētki un prieks.
Re: viriskiga seja vs puiciska
23.06.2013 14:04
Kādā veidā, kaulu struktūra ietekmē sejas izskatu?
Kaulu forma un/vai izmērs jā, bet tas 22 gados vairs nemainīsies, ja vien nesāks lietot HGH, bet arī tad ne vienmēr kauli atsāks savu augšanu un pat ja, tie būs atsevišķi kauli..piem žoklis.

22 gados, sejas vaibsti mainīsies vairs tikai uz sejas muskuļu un ādas izskata rēķina.

P.S.
Līdz ar pubertāti, noslēdzas kaulu augšana, to māca škiet 7 vai 8 klasē, anatomijā. Kauli savu struktūru, formu utm vēl var mainīt pateicoties dažādām hormonālām fiškām, bet arī tur ne visiem kauliem (šo māca nedaudz vēlāk - vidusskolā ja nejaucu). Pieļauju domu, ka medicīnu studējot to māca daudz dziļāk.

Mainoties sejas muskuļu masai, ādas tvirtumam, parādoties rugājiem utt utjp, mainās arī sejas vaibsti.

Vienīgi jāsaprot to, ka ir cilvēki, kuri kā noskujas, tā izskatās pec jauna puikas :) Visu laiku ar rugajiem jastaigā, ka ir svarīgs skarbā veča tēls.
Re: viriskiga seja vs puiciska
26.06.2013 17:25
Visu laiku ar rugajiem jastaigā, ka ir svarīgs skarbā veča tēls.
Man patīk:)
Re: viriskiga seja vs puiciska
27.06.2013 00:43
tam pat ir definējums - ņebrežnyi sķiļ :D
Autors2
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 15:36
Esmu studējis sejas estētiku vairākus gadus un pateikšu galvenās iezīmes, kas padara seju vīrišķīgu. Īsumā - jo Tava seja ir vairāk līdzīga sievietes sejai, jo androgīnāks/puiciskāks tu izskaties. Tu vari būt pievilcīgs ar puicisku seju, bet Tu nekad nebūsi pārāk seksīgs. Sievietes vēlas vīrieti, kas izskatās vīrišķīgi.

Tātad.

Vīrišķīgi sejas vaibsti:
1) Plats žoklis (platāks par kaklu)
2) Spēcīgs un izteikts zods
3) Stiprs, spēcīgs deguns
4) Zems pieres kauls (horizontāli slīpas, nevis apaļas acis)
5) Horizontāli taisnas, biezas uzacis.
6) Izteikti vaigu kauli.
7) Tumsnēja āda
8) Tumsnēji mati
9) Pilna bārda (dzīta, bet lai redzami rugāji).
10) Plata piere un galvaskauss.

Steroīdi tik tiešām var palīdzēt. It īpaši testosterons tiņa vecumā (pubertātē). Testosterons palīdzēs attīstīties sejas muskuļiem, it īpaši žokļa muskuļiem, padarot žokli platāku un vīrišķīgāku. Visiem kačākiem, kas lieto steroīdus, ir ļoti plati un spēcīgi žokļi. Var palīdzēt arī plastiskā ķirurģija.

Sievišķīgi (puiciski) sejas vaibsti:
1) Apaļas acis (platas acis)
2) Liektas, šauras uzacis
3) Mazs deguns
4) Apaļš žoklis
5) Vājš zods, iespējams pārkodiens
6) Bāla āda
7) Gaiši mati, uzacis
8) Nepilnīga bārda vai bārdas neesamība
9) Apaļa seja un apaļš galvaskauss (izteikts slāviem)

Principā ir daudz lietas, ieskaitot plastisko ķirurģiju, kā cilvēks var tuvināt sevi vienam vai otram tipam.

Vislabāk protams ir kontrolēt hormonus pubertātes laikā un darī maksimālo, lai vīrietim būtu pietiekošs testosterona daudzums un ēst cietu, pilnvērtīgu barību, lai žoklis augtu horizontāli, nevis vertikāli.

Mūsdienās ķīmija plastikātos ietekmē vīriešu hormonus, padarot jaunāas paaudzes vīriešu vairāk sievišķīgus.
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 15:44
"Visiem kačākiem, kas lieto steroīdus, ir ļoti plati un spēcīgi žokļi. " Ar to nu Tu pierādīji, ka ne štruntīgi esi izstudējis. Tas platais šoklis nav no steroīdiem. Neteikšu no kā. Pastudē vēl ;) ...bet atkartošos, no steroīdiem, žoklis un neviens cits kauls nemainās.

Un par to fasēto paiku... kur Tu rāvi tādus datus? :) Ar ko tieši ietekmē hormonus? Kāds ir mijiedarbības mehānisms? Kadēļ visi par to klusē, ja jau sanāk, ka dēļ ta mēs izmirsim - mazāk testo, mazāk vairoties spējīgu vīriešu aka cilvēku pēc definīcijas.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Aaaadvxf
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 15:50
Mateus, pasaki, no kā ir platais žoklis. No augšanas hormona vai ne tā? Tie paši steroīdi jau ir. Un es neteicu, ka kauls mainās. NĒ! Žokļā muskulis paliek lielāks tāpat kā visi citi muskuļi ķermenī. Es pats īstenībā domāju bišku špricēt testosteronu tieši žokļa muskuļos, lai notiktu to pastiprināta attīstība. Es arī veicu žokļu/sakodiena vingrinājumus, lai panāktu šo efektu. Bet bez steroīdiem tas ir grūti.

Par paiku runājot. Apskaties, kādi žokļi un sejas kaulu struktūra ir primitīvajām ciltīm Amazonē, kuri rij tikai cieto pāŗtiku un izmanto savus žokļus, nevis pārtiek no putriņām. Visiem viņiem ir perfektas modeļu sejas. Mūsdienāš ir iekritušas sejas, garas sejas un tizlas sejas, jo daudz bērnu ēd mīkstu pārtiku un elpo ar atvērtu muti, kas piešķir neglītus sejas vaibstus pēc pubertātes.

Par plastikātiem lasi šeit:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8361863.stm
http://health.usnews.com/health-news/family-health/brain-and-behavior/articles/2009/11/17/could-plastics-chemicals-feminize-boys-play
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 15:59
Tu augšanas hormonu noliec vienā plauktā ar steroīdiem?
Pat nemēģināšu Tev neko stāstīt. bet nu nav jau brīnums... ir cilvēki, kas arī insulīnu sauc par steroīdu...nu ja... visi hormoni taču sastāv no aminoskābēm :) Pateikšu priekšā...steroīdie hormoni dalās 5 grupās un nevienā no tām nav HGH, bet tas ko lieto sportisti (tālu ne tikai kačaki) ir tikai viena no steroīdu grupām.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 29.06.2013 16:01 by Mateus.
asdgasdgasd
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 16:03
Ja tu esi šajā forumā, tad neredzu, kāpēc lai tu nepastāstītu. Labi, es nezinu tik daudz par steroīdiem, bet es zinu ĻOTI daudz par sejas estētiku.

Tāpēc varbūt vienkārši pasaki, kas jāšpricē, lai žokļa muskuļu hipetrofija būtu.

Es tad izmēģināšu.
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 16:08
Par HGH Tu pareizi pateici, tas tiešām VAR (be ne vienmēr izraisa) to ko Tu nosauci par žokļa muskuļu hipertrofiju, bet patiesībā sāk augt žokļa kauls. Tiem kuriem tas tiek novērots, aug arī plaukstas, pēdas... Muskuļu hipertrofiju izraisīt ir elementāri - daudz košļā :D Nopietni. Smagu treniņu ietekmē, arī sejas muskuļi tiek pamatīgi nodarbināti.

Lietot HGH lai tiktu pie masīva žokļa ir spēle ar ugunu. Sāks augt arī iekšējie orgāni. Bet ne visi ir pakļauti šādām izmaiņām. katrā ziņā...tas ir pamatīgs risks. Var arī nosēdināt aizkunģa dziedzeri, jo lai hgh labi sancētu, arī insulīnu vajag, bet to lietot vispār japrot, jo var arī pie dieviem aiziet.

Par steroīdiem - tas ir medicīnisks termins. Starp citu... holesterīns (nepieciešams testosterona sintēzei) arī ir steroīds. Bet tas ko sauc par steroīdiem hormoniem ir steroīdi, kuri darbojas kā hormoni. kaut ka tā īsumā...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
asdgasdgasd
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 16:15
Skaidrs. Tad principā uztaisot tādu milzīgu košļeni un gremojot uz abiem žokļiem regulāri vajadzētu panākt žokļa muskuļu palielināšanos? Man zobārste teica, ka žokļa muskulis ir visspēcīgākais muskulis ķermenī.

Interesanti, vai citus sejas muskuļus arī var "uztrenēt" ar atevišķiem sejas vingrinājumiem? It kā esmu par to lasījis, bet tādu pierādījumu īsti nav. Tieši interesē vidus sejas daļa.
Re: viriskiga seja vs puiciska
29.06.2013 16:23
Pirmo reizi dzirdu par tādiem.
Bet kaut kādas mega košļenes gan jau palīdz... nezinu. Nekad to neesmu praktizējis

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 6?
Ziņa: