Lāsts

Aizsāka Vāvere25 

Lāsts
26.02.2013 14:53
Sveiki!
Varbūt nav īstais temats šeit,bet varbūt kāds var palīdzet. Gan aju ir vēl cilvēki,kas saskārušies ar veselības problēmām un par daļēju iemeslu tam min lāstu. Un,līdz ar to zina,pie kā verētu griezties,lai to noskaidrotu. ļoti gibu atrast ļoti labu cilvēku,kurš var pateikt vai lašts ir uzlikts un varētu to arī noņemt.
paldies,ja kāds var palīdzēt!
bmw
Re: Lāsts
26.02.2013 15:09
Kaut kāda neredzamā pasaule ir ap mums,te gan domas var sadalīties ļoti krasi.Bet-Tu vari mierīgi arī pati teikt-es nepieņemu nevienu lāstu,ej prom pie tā kas tevi sūtījis.Es tā nezinu nevienu kas var noņemt,bet-ja nav pārliecības,ka viss sliktais tiešam ir prom,uzraksti savu e pastu............
Re: Lāsts
26.02.2013 15:14
Līdz šim tādām lietā neticēju,bet tagad nekas cits neatliek.

hinesite@inbox.lv
Re: Lāsts
26.02.2013 15:40
Es arī saku, ka tas lielā mērā ir atkarīgs no tā kā cilvēks pats sevi nostāda. Ja sāk baiļoties un meklēt vai tik pie vainas nav lāsts tad tā var īlgi vilkties, bet ja visi tie lāsti ir pofigs un Tu pats vēl kādu nolādi tad Tev nekas nebūs... Tas ir kā imunitāte...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Lāsts
26.02.2013 15:44
Es visu laiku tam neticēju,bet,tad sāku dmāt,ka kāds vnk sūta man sliktu enerģiju.
Citu lādēšanu neatzītu. Neveltu neko ļaunu pat lielākajam ''nedraugam''.
Re: Lāsts
02.03.2013 08:26
Es lāstiem ticu, un enerģijām, pie manas dzīves vietas ir Egles, tas neder. Jo lai cik grūti jums tam būtu noticēt, mēs esam 4 brāli un egles ir iestādītas tad, kad mēs piedzimām, kad es biju ārzemēs, mana Egle sāka birt nost, neaugt, sāka kalst, kā atgriezos pie mammas uz mājām, tā egle sāka atkopties, bet kroplīga viņa ira, nu tas arī asociējās ar manu psiholoģisko nestabilitāti. Un katram brālim tā egle aug tieši tā kā brālim iet!
Re: Lāsts
02.03.2013 08:28
Vot ko es gribēju prasīt arī kura paudze cieš lāstus un grēkus iepriekšējo vecāku grēku dēļ???? Kā lai to vispār tabūn gatavu?
Re: Lāsts
02.03.2013 15:59
laikam bezdarbs aug
Re: Lāsts
08.03.2013 13:35
Te neaug nekāds bezdarbs, es ar neticēju, bet tad saskāros ar cilvēku ( ne latvieti ), kuram šādas spējas pa tiešām ir, un ja viņa pateiks skaļi, piemēram, kaut tā anna nolādēta, tā ar būs, tas ir drausmīgi, bet ta ir.
Galvenais, ko vajaga, aiziet vienkārši uz baznīcu, nolikt svecīti, pasēdēt, padomāt.
ja galīgi viss vēlaizprojām iet čigrī, tad jāmeklē kādu,kurš nodarbojas ar šīm lietām.
Re: Lāsts
09.03.2013 06:41
Gan raganas, gan dziednieki ir pavisam reāla padarīšana, kas ir izplatīta visā pasaulē, to nudien es zinu.
Un arī domu spēks ir reāla padarīšana.
Katrs ganjau ir saķēris iesnas pēctam, kad mammai simulējis saaukstēšanos, lai neietu uz skolu. Ja mēs domājam, ka mums iet slikti, ka pie vainas ir lāsts u.t.t., tad lāsts neuzrodas. Vnk uzreiz neveicas un tiešām iestājas melnā svītra dzīvē. Tāpēc pirmā lieta, ko iesaku, ir domāt pozitīvi. Tiešām kādu laiku centies izmest no prāta slikto. Un padomā, kā tu domā. Nevis ''Man nav lāsta, man neiet slikti, es neslimoju'', bet gan ''man IR labi, es ESMU laimīgs/laimīga, es ESMU vesels/vesela''.
Ja nekas nemainās, tad ir jāmeklē dziednieks/vārdotājs. Viena lieta, ko par to varu teikt-tas noteikti ir cilvēks, kam mājās ir ikonas un kaklā krustiņš. Ja tā vietā ir ''kristāla'' lodes un tamlīdzīgas muļķības, tad atrodies nepareizajā adresē... Otra lieta-vīrieši ir spēcīgāki, tpc vecas tantiņas vietā iesaku meklēt vīrieti dziednieku. Gan vīrieši spēcīgāki, gan sievietes bīstamākas...
Un vēl-ne viss sliktais ir tieši lāsts. Ir arī tāda lieta kā ēdiena vārdošana. Vārdošana ir laba un ir slikta. Labā vārdošana notiek, svētot svēto ūdeni baznīcā, sāli u.tml. Sliktā notiek tad, kad vecas tantiņas ar spējām novārdo šokolādītes un tad dāvina veikalu kasierēm kā ''mazu prieciņu'' un patiesībā ar to savas kaites nodod jaunai sievietei. Tāpēc iesaku padomāt nopietni, pirms ēst to, ko devis svešinieks. Un vispār to mājās nenest. Izmest miskastē k.kur uz ielas, ne darbā, ne mājās.
Un vispār-ja nav zināms, kādas tev ir sūdzības, tad nevar noteikt, vai ir vispār jēga meklēt palīdzību pie dziednieka vai vnk neveicas.
Un jā, tādas lietas notiek visā pasaulē.
Re: Lāsts
12.03.2013 00:38
Vāvere25, es tev noņemšu visus lāstus! No probļem! 50ls. Skaiti man kontā, lāsti automātiski noņemsies. Bonusā ar garantiju vel arī uz nākamajiem 2 lāstiem, ko kādi nekrietneļi Tev uzdrīkstēsies uzlikt.

Varam noslēgt ilgtermiņa līgumu- 250ls gadā un visi lāsti tekošajā gadā tiks atvairīti. :)

(R)- originaL
asdsadf
Re: Lāsts
21.05.2013 22:59
Kas tu stulba, ka tici laastiem.

Tas viss ir bullshit, tadas lietas neeksiste
Re: Lāsts
23.07.2013 22:12
Sveicināti!
Par lāstu,negribās tam ticēt,bet tomēr pastāv kautkas.
Man ieteica iet uz baznīcu.Varbūt kāds var ieteikt patiešām baznīcu kurai ir liels spēks?
Jau iepriekš pateicos!!!
Re: Lāsts
10.08.2013 10:01
Man ir tieši tā pati problēma bet baznīcām negribas ticēt dēļ liekulīgiem mācītājiem un ekstrasensi ir tādi paši žuļiki kā čigānu burvju triki piem. Latvijā jau laikam godīgi un īsti neredzamās pasaules pārzinātaji nav kas varētu palīdzēt ar lāstiem piem.?
Re: Lāsts
10.08.2013 10:31
Haloperidols

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Lāsts
27.08.2013 12:51
tā saucamos lāstus sev uzliekam ar savām domām, negatīvām domām bieži piemīt apbrīnojams enerģētisks spēks. Pozitīvām apzinātām domām trūkst šī enerģētiskā spēka, bet vienas pozitīvās domas bez enerģētiskā spēka ir štrunts, tukša domāšana bez rezultāta.............kaut gan rezultāts ir- nav vietas sliktajām domām. Kad cilvēks saprot kā ir enerģētiski pozitīvi domāt, tad viņa dzīvē sāk notikt apbrīnojamas lietas.
Re: Lāsts
27.08.2013 13:10
un vēl - kāpēc depresija ir tik nejēdzīga lieta- tāpēc, ka cilvēks ir enerģētiski vājš, nespējīgs pats sevi sakārtot un atjaunot......tikai ņaudēt par lāstiem un melnajām strīpām savā dzīvē...
vārdu sakot, nebīsties lāstu, bīsties depresijas :), nocērt to saknē, redzot pirmos simptomus.
jumprava
Re: Lāsts
01.09.2013 10:40
ka jau teica BMW, tā ir neredzamā pasaule (ja gribat , varat to saukt par dievu, vai par kosmosa spēkiem) ....
Kad cilvēkam sāk "neiet", šie neredzamie spēki tevi brīdina, ka tu kaut ko dari nepareizi, ja tu nepieņem brīdinājuma signālus un nemainies, tad tev tiek sūtītas vēl lielākas nepatikšanas un kad tev atņem veselību vai kaut ko ļoti ļoti svarīgu, tu saki - tad jau labāk būtu pacietis to.... nevis.... bet ir jau par vēlu !
Re: Lāsts
01.09.2013 12:11
Vai jūs kaut ko mīlat vai neieredzat, tur nav nekādas atšķirības. Galvenais - ja domas ieciklējušās uz jūsu jūtu priekšmetu, domu enerģija fiksējas noteiktā frekvencē, tāpēc jūs nonākat svārsta gūstā un tiekat pārcelts uz atbilstošu dzīves līniju, kur fiksācijas priekšmets ir pārpilnībā.
Ja jūs kaut ko negribat, gluži vienkārši nedomājiet par to, vienaldzīgi paejiet garām, un tas no jūsu dzīves pazudīs. Izmest no dzīves nozīmē nevis izvairīties, bet ignorēt. Izvairīties - tas nozīmē ielaist savā dzīvē un aktīvi censties atbrīvoties. Turpretī ignorēt - tas nozīmē nekādi nereaģēt un tātad nesaskarties.
Iedomājieties, ka esat radiouztvērējs. Katru rītu jūs pamostaties un klausāties ienīsto raidstaciju - pasauli, kas ir apjums. Pārslēdzieties taču uz citu frekvenci! /V.Zelands/
Re: Lāsts
01.09.2013 12:13
Īsāk sakot, negribi lāstu - nedomā par to, ignorē!
Re: Lāsts
07.09.2013 17:59
Viegli teikt..tev nav apkārt sazvērējušies muļķi kurus pašus kāds čakarē. Kāds tiešām paveica labu darbu lai iegāztu tos kas ņipričom bet otrreiz pēc kārtas tas nenotiks..agrāk vai vēlāk īstā taisnība uzvarēs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 11?
Ziņa: