Salauzta sirds

Aizsāka Viņš- 

Viņš-
Salauzta sirds
24.10.2011 23:10
Ko darīt, ja salauzta sirds?
Re: Salauzta sirds
25.10.2011 02:37
Viskijs...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Salauzta sirds
25.10.2011 11:09
Vecums,augums,svars,dzimums. Iemesli? Sajūtas.Ko domā pats prasītājs , skatoties nākotnē?
pingvins
Re: Salauzta sirds
25.10.2011 14:06
Infarkts? :)
Re: Salauzta sirds
26.10.2011 16:41
------------------------------------------------------------------------Varianti----------------------------------------------------------------------------------------

1. Iedot pļauku pa seju.
2. Samierināties.
3. Salabot sirdi.
4. Padzert pāris dienas.
5. Attiet
6. Aizbraukt projām.
7 .Darīt kautko citu.

Manā gadījumā vis tas bij jāpārdzīvo un tas pēc 3 mēnešiem pats pārgāja. Darīju kautko citu un aizmirsu par to. Tās sāpes ar laiku samazināsies. Nēsmu bābietis, bet agrāk biju naivs un iemīlējos, līdz ausīm.
mja
Re: Salauzta sirds
29.10.2011 15:24
Gadās :( Salauzta sirds ir sēras, praktiski tādas pašas kā zaudējot kādu tuvu cilvēku. Būs vien jāizdzīvo visi sērošanas etapi(fāzes). Normāli tas prasa kādus 1-3mēnešus, ja ieciklējas kādā no etapiem vai sēras ilgst ilgāk par gadu tad būs jāmeklē speciālista palīdzība.

Kas tevi sagaida:

Sērošanas fāzes
- Šoks jeb sastingums. (nolieguma fāze)
Meklējumi. Noliedz zaudējumu un cer uz brīnumu. Var būt sajūta, ka satiks zaudēto cilvēku, ilgst apmēram piecas līdz 12 dienas.
-Dusmu fāze
-Komporomisu fāze.
Sērojot tiek meklēts arī kompromiss ar pagātni. To varētu salīdzināt ar tirgošanos – ja būtu izdarījis to, nebūtu noticis tas.
Asas sāpes. Parādās trauksme par sevi, saviem tuvajiem, bieži piedzīvo vainas sajūtu. Trūkst spēka, kas var ilgt līdz 40 dienām un pat ilgāk.
-depresijas fāze
Notrulinātas sajūtas, nejūt sāpes, nerealitātes sajūta, automātiskas darbības, kas var ilgt no dažām sekundēm līdz pat vairākām dienām.

-Reorganizācija(adaptācijas fāze). Bēdas pamazām pāriet skumjās. Šajā laikā cilvēks aktīvi darbojas, bet var atkārtoties iepriekšējo stadiju reakcija, īpaši svētkos. Daudz atceras par zudušo, sāk domāt par nākotni. Šī fāze var ilgt līdz vienam gadam.


http://www.saulriets.lv/test/index1.php?do=tree&id=283
mad smīkņādams
Re: Salauzta sirds
02.11.2011 17:25
...darīt???...da neko...ja ir luste, tad pieliet bieti vai analogi...noraut skrobu uz kādu???...stulbi...pats pāriet...kkādā mirklī visi sūdi izslēdzas pasi par sevi...
Re: Salauzta sirds
03.11.2011 00:15
Vispār sūdīga padarīšana. Ilgu laiku grūti koncentrēties un pilnvērtīgi strādāt, samazina darba ražību (nedomāju fizisko darbu). Bet laika gaitā viss paliek labi.
Kas visiem ir ar to dzeršanu?! :D neko nepalīdzēs tas. tikai laiks un viss. Vai arī jaunas jūtas.
Re: Salauzta sirds
03.11.2011 10:36
Saprast, ka iemīlējies mātē (mātes mīlestības idejā). Meklēt nākamo. Nekas nepalīdz tik labi tikt pāri ieprieksējām attiecībām, kā jaunas attiecības + iemeslu un cēloņu meklēšana visam.
Bet labi, jaunas attiecības ir kā tablete - nomāc simptomus..... jāpiekrīt Mazdakteris1. nav nevienas atbildes ne uz kā. :)
Re: Salauzta sirds
03.11.2011 11:56
Man jau šķiet, ka salauzta sirds ir kaut kas tāds, kas jāpiedzīvo un jāizdzīvo katram.
Nepalīdz nekas, un dažos gadījumos pat laiks nedziedina.
Mani mierināja ar Sālamana teicienu - un arī tas pāries, toreiz domāju, nekas nepāries, nekad , nemūžam un tā arī ir. Kaut kāda smeldze par - varēja būt, bet nebij - palikusi un tagad jau spriežu - uz šo mūžu noteikti.
Bet kā jau ar lūzumiem - tie mēdz būt dažādi - vieglāki un smagāki .... bet nu neapskaužami , kad tas gadās ....
Re: Salauzta sirds
03.03.2013 00:05
vari raudaat, sportot, dzert, sameklet uz neilgu laiku kadu citu? bet no ta nau nekadas jegas, jo nodariisi pari netikai sev, bet ari citiem, padomaa par savu riiciibu.vnk ir japaiet laikam lai sadziitu visas bruuces, taapat arii sirsninnai ir jaatpuussas un ar laiku vis atkal nostaasies savaas sliedees, un nevaig skatiities uz atpakalllu bet turpinaat dziivi jo dzive turpinas un arii katram dziivee bus savi jaukie mirklli. :* buccas visiem seerotaajiem esmu taads pats kaa juus un jaa ar laiku buus ok
Re: Salauzta sirds
03.03.2013 05:56
Gadās... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Salauzta sirds
04.03.2013 03:25
Da 3 mēneši un laiks izārstēs tici man!
Re: Salauzta sirds
05.03.2013 10:56
taspats Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> vari raudaat, sportot, dzert, sameklet uz neilgu
> laiku kadu citu? bet no ta nau nekadas jegas, jo
> nodariisi pari netikai sev, bet ari citiem,
> padomaa par savu riiciibu.vnk ir japaiet laikam
> lai sadziitu visas bruuces, taapat arii sirsninnai
> ir jaatpuussas un ar laiku vis atkal nostaasies
> savaas sliedees, un nevaig skatiities uz
> atpakalllu bet turpinaat dziivi jo dzive turpinas
> un arii katram dziivee bus savi jaukie mirklli. :*
> buccas visiem seerotaajiem esmu taads pats kaa
> juus un jaa ar laiku buus ok
____________________________________________________________________
Es sevi neuzskatu par dziļi izglītotu latviešu valodas gramatikā.Bet tik prastas lietas, kā lielo burtu,sākot teikumu vajadzētu ievērot.Ir jābūt minimālai cieņai pret otru lasītāju.Teikumus arī varētu lietot īsākus.Tad doma būtu skaidrāka.Uzrakstīto vajag pārlasīt.
Kaut gan, arī es pielaižu kļūdas
.Man patīk Dr.lv, ka uzrakstīto vienmēr var izlabot.
Re: Salauzta sirds
09.03.2013 06:52
Salauzta sirds vai neveiksmīga iemīlēšanās? Jo nudien atšķirība ir liela...
Neveiksmīga iemīlēšanās pāries pēc nedēļas, pēc 3 mēnešiem....
Salauzta sirds prasa daudz vairāk laika. Un daudz vairāk pūļu.
Pirmkārt, jaunas attiecības nepalīdzēs. Jo tu nevari nodoties citam cilvēkam, ja vēl esi nodevies iepriekšējam, tādā veidā gan tev būs grūti, gan tam otram cilvēciņam. Iziets ceļš, pusotru gadu domāju, ka cits palīdzēs, bet attiecības visu laiku vnk noveda pilnīgā strupceļā un lika justies vēl sliktāk.
Otrkārt, paķer popkornu, iekārtojies ērtāk un tiešām rēķinies ar ilgu laiku.
Treškārt, tev IR jātiek galā ar to, kāpēc tev ir salauzta sirds. Ja cilvēks tevi vsp nemīlēja, tad tev jāizvērtē tas, vai vaina bij tevī vai viņā. Ja bij attiecības, bet tās vnk tika pārtrauktas, jāmeklē iemesls, lai vairs nepieļautu kļūdu Un nedrīkst meklēt kļūdas tikai otrā cilvēkā. Ir jāieiet tam racionāli un jāsaprot, kas nogājis greizi. Varbūt rutīna, varbūt kādā plānā attieksme nebij tā labākā, varbūt bieži strīdi bez iemesla, varbūt darbahlisms, alkoholisms un sazin kas vēl.
Ceturtkārt, jāvelta laiku sev. Ir jāsaved sevi kārtībā. Tu vari veidot veiksmīgas un laimīgas attiecības tikai tad, kad esi pats veiksmīgs un laimīgs. Nododies darbam/mācībām, velti laiku saviem draugiem, atpūties, pameklē kādu jaunu hobiju, ceļo, gatavo, paplašini mūzikas bibliotēku, sporto, izveido sev kādu jaunu tradīciju (piemēram, katru 6dienu pavadi kopā ar vecākiem vai katru 7dienu velti laiku kādai jaunai izklaides vietai), tas palīdzēs tev atgriest sevī laimes hormonus. Tev ir jāatrod kas tāds, kas tevi padara laimīgu. Jākoncentrējas uz to. Un jāgaida, kad sāpes pametīs asinsriti.
Lai veicas. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 10?
Ziņa: