Parunâjam par sapòiem?..

Aizsāka Niks nav pieejams 

Niks nav pieejams
Parunâjam par sapòiem?..
10.07.2006 14:17
Kâ sapòojât?(Ko sapòojât?) Es labi!(Neatceros!) Katrs sapòo(tas ka tu neatceries vçl neko nenozîmç!), bet es vairâk par ko citu gribçju parunât..es gribçju parunât par sapòu veidoðanu jeb pasûtîðanu! Nû itkâ jau lielu daïu no sapòa sastâva mçs veidojam paði gan ar kontrolçjamâm gan nekontrolçjâm lietâm! Es par ðito vakar iedomâjos ka jâveido foruma topiks! Izklâstiet savas idejas kâ varçtu dienas laikâ izveidot nakts sapni jo sapòu pasûtîðana nav pagaidâm..
Par piemçru Es varu pateikt ka tas ka jûs sapnî redzçjât ka mâja nosvilst un nâkoðajâ rîtâ tâ arî ir nodegusi vai deg vçl neko neizsaka..varbût jûs vienkârði apciemojât nesen to paðu mâju vai garâm gâjât bet neievçrojât ka tai sabojâjies kautkas kas izraisîs ugunsgrçku, bet tas ka apziòa to momentu nenoíçra vçl neko neizsaka jo bezapziòâ visa informâcija ieiet un izpauþas miegâ kad guïam. Vçl joprojâm domâ ka baigais pareìis esi? Vçl sapòus ietekmç fiziskâs sajûtas(ja sapnî auksti liekas tad logs varçtu bût bjis vaïâ.. (utt.)) kâ arî sapòi bieþi veidojas un turpina dienâ nepadarîto. Ja piemçram dienâ ko nepaveica bet tas ir svarîgi tad sapnî tas ir paveikts! Tas pagaidâm viss ko atceros no sapòu teorijas un tâ atïauj sapòu veidoðanas ideju, bet kâ to realizçt? To nu es prasu jums! Pie reizes iemetat kâdu linku kur ar par sapòiem ko papçtît jo incç ðî tçma! Paldies!=)
Re: Parunâjam par sapòiem?..
10.07.2006 14:52
Es lasu DalaiLamu un naktî sapòoju, ka atnâk viena mûþveca sieviete, nâk aizvien tuvâk un tuvâk, lîdz skaidri redzu viòas seju un viòa man saka: èetras lietas no tâ atceries (viòa nosauca èetras). Es atbildçju, jâ , es atceros, likâs tik vienkârði tai brîdî...un tad es pamodos, gandrîz aizmirsusi, bet steigâ mçìinâju atsaukt atmiòâ (tagad atceros) un tad gulçju tâlâk bez sapòiem:)
Re: Parunâjam par sapòiem?..
10.07.2006 17:21
Man ir bijis vienreiz dziivee taa. nomira mans braleens. bija beeres, peec taam beereem nakti es redzju sapni, kur mans braaleens saka, ka vinam viss ir labi. un tiesi taadu pasu sapni redzeja vina tante, kur vins teica tiesi sos pasus vaardus. gan manaa, gan vina tantes sapnii situaacija bija liidziiga, vinu satikaam it kaa nejausi, uz ielas un kafejniicaa. ja sapni buutu redzeejusi tikai viena no mums, tad to vareetu dikti viegli izskaidrot, jo tas buutu tikai normaali, kaut ko taadu redzet peec beereem. Bet teksts sakrita vaards vaardaa, un veel vins abos muusu sapnos bija geerbies baltaas dreebees:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 17?
Ziņa: