Sievietes monologs par seksu

Aizsāka lasîtâjs 

lasîtâjs
Sievietes monologs par seksu
03.07.2006 11:44
Nu, cûuuuka! Tâds cûuuuuuka! Nav citu vârdu kâ vien „cûuuuuuuuuka” un atstarpes. Ej taèu …! Es tev nekad nepiedoðu to, ko pateici, ij neceri! Varen biji man vajadzîgs, padomâ tik! Kas par to, ka kniebies labi – bariem tâdus atradîðu, ne jau tev vienîgajam krâniòð izaudzis! Cûuuuuuka!

Nedçïa bez seksa. Tâ. Viòð ir cûka, tas jâatceras. Un zvanît nevajag, tûlît liec klausuli nost ! Atceries tik, ko viòð tev pateica – aha, atcerçjies? Nu, un labi – uzreiz seksu gribas mazâk, bet slepkavot – vairâk. Maita, maita, maita! Bet kniebâs labi. Nç, slikti viss bija, slikti – galva vienmçr griezâs, tie nebeidzamie orgasmi tik nogurdinoði – nevajag man vairs to visu. Nevajag!

Divas nedçïas bez seksa. Vai tomçr vajag? Sâkuði mocît erotiskie sapòi, velns viòus râvis – drîz mâcçðu runât vâciski! Padomâ tik, kâ pierod pie labas dzîves… Bet – nç! Lîgt mieru ar tâdu lopu nozîmç zaudçt paðcieòu. Vajag savu neapmierinâto seksualitâti ievirzît radoðâ gultnç: iemâcîties japâòu valodu, savâkt simt buljona kubiòu ietinamos papîrîðus un vinnçt kalendârîti, nosûtît viòam simt èetrdesmit îsziòas: „Cûuuuuka!”, noindçt to draòíi un ar bçrnu lâpstiòu aprakt pilsçtas pludmalç aiz sievieðu ìçrbtuvçm.

Trîs nedçïas bez seksa. Cienîtais, pârsçdieties tâlâk, tas bûtu jûsu interesçs, citâdi es jûs tûdaï netikli izvaroðu pârsteigtâs sabiedrîbas acu priekðâ. Paskat, kâ izpleties – it kâ neredzçtu blakus sievieti, kura grib seksu! Draudzene teica, ka manas acis atgâdinot nçìerçnu no ANO plakâta par badacietçjiem - tikai mazliet pietrûkst, lai es sâktu lietusmçtelî staigât pa parku un íert vçlîniem vîriðíiem pie dupðiem! Jâsaòemas un jâiepazîstas ar kâdu – jâdod iespçja izredzçtajiem pacînîties par manu karalisko labvçlîbu. Vîrieði, esmu brîva – lidojiet ðurp!

Mçnesis bez seksa. Ehhh… Sâk bojâties raksturs.

Trîs mçneði bez seksa. Ehhh…Raksturs sabojâjies. Taèu ir savi plusiòi: nedçïâm ilgi var neskût kâjas, bet trîs dienas vecu rugâju glâstîðana tîkami nomierina nervus.

Ðonakt bija sekss. Ar Borisu Jeïcinu. Viòð bija baletdejotâja tçrpâ, solîja man dzîvokli Kremlî un zelta tenisa raketi, bet pçc tam pârvçrtâs pekinieðu kucçnâ un nozuda, nepildîjis solîto – ko gan visu var nosapòot!

Pusgads bez seksa. Ak, tu, izskatîgâ precçtâ maita, - ledu sûkâsi, kamçr dokumentu saskaòoðu! Pçc pusgada nâksi atkal. Un tu arî, sîkâ svilpaste, padomâ tik, kâ brunèus virs ceïgaliem uzrâvusi – kaunu vajag prasties! Jâ, man ir slikts garastâvoklis. Nedrîkst, vai?

Iepazinos tîklâ ar vîrieti. Viòð solîja mani nogremdçt kaisles okeânâ, stâstîja par 18 centimetriem kopâ ar bagâtîgu pieredzi un karstu kafiju gultâ. Aizgâju uz randiòu. Ir nu gan tipâþs! Lieliski iederçtos kâdâ bçrnu izrâdç sçnes lomâ. Attiecîgâ apgaismojumâ varçtu nospçlçt gan brîniðíu bçrzlapi, gan teicamu suòusçni. Pirmo reizi mûþâ gadîjies sastapt cilvçku ar seju kâ cepurîte. Pçc diezgan neilga laiciòa ðis sâka dîdîties, gribot nodemonstrçt man savu sçòotni. Laikam vçl neesmu pavisam izmisusi – aizgâju , nesagaidîjusi simbiozi.

Toties pârstâjuði râdîties sapòi par seksu, sâkuði râdîties par darbu. Acîmredzama sakarîba starp karjeras kâpnçm un traucçjoðo faktoru novçrðanu.

Septiòi mçneði bez seksa. Sâkuðies neatgriezeniski procesi. Sarkstu, vçrojot biroja bruòurupucîðus, kas flegmatiski pârojas savâ akvârijâ, visu darbinieku acu priekðâ. Vârds „orgasms” asociçjas nevis ar seksu, bet gan ar organizâciju. Domâju, ka esmu atguvusi nevainîbu – mani varçtu pârdot harçmam par dârgu naudu!

Esmu riebîga, atbaidoða, neviens mani nemîl, nevienam neesmu vajadzîga. Tikai cilvçks-sçne joprojâm maniakâli cenðas mani pievilinât ar saviem 18cm+kafiju. Vajadzçtu piekrist, bet doma par kopoðanos ar augu valsts pârstâvi rada instinktîvas ðausmas. Kâ vien ienâk prâtâ sporas…Brrrrr!
Interesanti – ja es palûgðu kolçìi vienkârði pagulçt man blakus, vai viòð nobîsies?

Gads bez seksa. Ðodien uzzinâju, ka padotie man devuði slepeno iesauku Nedabûjiens. Bçrni! Nevis „nedabûjiens”, bet pilnîgs izmisums ar komplikâcijâm uzmâcîga sçòveida pielûdzçja izskatâ.

Kâpçc gan visi tâ iespringst uz seksu? Cilvçkâ tomçr primârais ir intelekts, tikai pçc tam - instinkti. Es varu lepoties, ka esmu uzveikusi savus instinktus – varat no manis mâcîties! Es saglabâju paðcieòu jebkurâ situâcijâ, nevis kâ muïíîte zaudçju galvu, lîdzko ieraugu izskatîgu tçviòu. Ai! Sveiks, – vai tieðâm tu?...Jâ, veselu gadu neesam tikuðies – nemaz neesi mainîjies. Jâ, tik stulbi sastrîdçjâmies…Ilgojies? Es gan nç. Nu, varbût pavisam drusciò. Nu, labi –jâ! Es ilgojos un gremdçjos atmiòâs… Ko tu dari?! Kur tu lien?! Es taèu neesmu tâda… es esmu solîda sieviete, priekðniece…kas tad nu, tûlît izbeidz, visapkârt taèu cilvçki!... Mierâ!...Nç, nepârstâj! Nâc ðurp, te ir tik kupls gumijkoks…

Stunda bez seksa. Ellç intelektu, lai dzîvo instinkti!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 21?
Ziņa: