Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?

Aizsāka meitens 

Nupatas man plika 22 gadi un jau saku saubities vai esmu normala, tas ir, vai ar mani viss kartiba, ja vel esmu nevainiga?
Kaut kâda masu psihoze :(
Tu esi loti normala
nu ja man ar ta likas, bet musdienas liela dala cilveku to uztver ka kaut ko nepareizu
rets gadijums
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
06.03.2006 20:30
to par nenormalu uztver tikai pacmitgadiigi jauniesi, kuri pasi nav vairs nevainiigi.
nju es ar 20 g esmu nevainiiga, bet taa lieta tieshaam uztrauc peedeejaa laikaa... ilgu laiku likaas - tas ir norm, bet tad saac domaat, ko tas pirmais padomaas, kapeec man taa utt... nez, taa jociigi, bet laikam jaamaacaas atshkjirt masas ietekmi no taa, kaa pats domaa un ko juut un kas ir tieshaam svariigs...
nu zel ka man nav sanacis satikt tadu meiteni, tad tulit butu gatavs noprecet:)nopietni
Vai domâ, ka maz ir puiðu, kuri gribçtu sev nevainîgu meiteni? Ja es bûtu vîrietis, palaistuvi un nopelniem bagâto mâkslinieci mîlas jomâ jau nu neprecçtu! Viss ir normâli.
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
06.03.2006 21:34
meitene ar pieredzi vîrieti prot novçrtçt un paliek ar viòu, ja ir saskaòa (arî seksuâlâ ziòâ). bet nevainîgo apprecçjot, vari bût droðs, ka pçc kâda laika viòu sâks mâkt ziòkârîba, kâ tad ir ar citiem? ;)
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
06.03.2006 21:34
es domaaju visam jaabuuut taa kaa jaabuut...nevajag no taa iztaisiit taadu probleemu!!!
Dziivo un dari kaa liek tava sirds!!!
Plus vel neaizmirsti,ka daudzi tie, kas visskalak blauj, saka, ja sen jau sexoju (padsmitnieki, piemeram), iespejams pat bucccojusies vel nav, kur nu vel sex!
Bet atkal no otras puses - nekad nesapratisu tos, kas apprecas piiiiirms milejas!! Ok, parasti tas "pateicoties" religijai, ok, ari audzinasana varbut, bet nu, piedodiet, neticu un nekad neticesu, ka sapas ar visam sievietem vai visiem viriesiem. Pat skupstities ir dazadi!
Nûûû... cik man gadîjies runât par tâdâm tçmâm (ar virieðiem), vienmçr kautkâ izkristalizçjusies doma, ka nevainîgâs meklç (nevis vnk draudzçjas un viss notiek paðplûsmâ, bet tieði meklç) tâdi, kas nav par sevi pârliecinâti. Tâ kâ nevainîgai meitenei nav praktiskas pieredzes tâdâs lietâs, tad viòai jebkurð partneris sâkumâ bûs labs, jo viòa nezin kâds ir labs - nav ar ko salîdzinât.
Kas attiecas uz 20 gadiem - nu un kas? Tu domâ ka esi kautkâdâ ziòâ nepilnvçrtîga? Taèu neesi. Atradîsi sev îsto, un notiks kam jânotiek, un kad jânotiek - nevajag stresot par tâdâm lietâm. Un pilnîgi piekrîtu a- (abiem pçdçjiem komentiem).
Ja tas Tevi mierina, tad man pirmais sekss bija 22,5 gados. Un ne reizi vçl savos nu jau 30 neesmu to noþçlojusi vai uzskatîjusi, ka esmu ko nokavçjusi.
Hmz... es domaaju, ka neviens taa speciaali nemeklee nevainiigas/vainiigas...
ir ir tâdi "manjaki"
Ja meklçtu speciâli, tad tas varçtu bût Noelas aprakstîtais gadîjums.
A citâdi- kâ no spitâlîgâm jau ar neraustâs ;-)
es ar nevainiiga. driiz buus 20. Vienkaarshi jau kopsh beerniibas, lai gan neko no taadaam lietaam daudz nesapratu, uzskatiiju ka gultaa guleeshu tikai ar cilveeku ko miileeshu. Esmu noleemusi to dariit ar puisi ko tieshaam miileeshu, nezinu varbuut naivi vai kaa citaadi, bet nu taa esmu izdomaajusi, esmu taa audzinaata un man taa gribas. ir kaut kaadi savi principi un priekshtats par tikumiibu. Dazhreiz arii uznaak domas, ka varbuut tas nav normaali, bet zinu ka tas IR normaali. ceru, ka pirmaa reize buus ok, un nebuus velti izsapnjota taa tik pareiza:)
Ir jau arii pushi kas shajaa vecumaa nevainiigi, pietiekami daudz. Patiesiibaa es sev pirmo arii gribeetu nevainiigu puisi. ceru, ka taads briliants man atradiisies:D
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
06.03.2006 23:20
Nez kâpçc atcerçjos filmu Cruel Intentions....
ar nevainîgajâm praktiski vienmçr èakars.. un vçl tas laiks kamçr apmâca visâm normâlajâm mîlas lietâm... uhhh... un tâdas vçl ir maksimâli puritâniskas.. ekh.
bet ir jau arî ne tik samaitâti vîrieði :)
pukje

Tas, ko Tu raksti ir baigi forði, bet bauda?
Domaaju,ka tas ir normaali,ka 22.gados esi nevainiiga,jo nekur nav jaasteidzas un pienaaks taa diena.....
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
07.03.2006 13:36
Manupraat, tagad atkal bezmaz vai ir modee nevainiiba. Un taa tagad ir normaala paraadiba, arii aarsti to pienjem kaa normaalu paraadiibu.
Nevainiiba bij nelaime, 80.g.beigaas. It seviskji taam, kuras straadaaja sabiedriskaas eedinaashanas uznjeemumos, kuraam bij jaaveic regulaaras ginekol.paarbaudes. Ja bija jau 18.gadi un biji nevainiiga - aarstu attieksme bij drausmiiga.
Tas naw nekads brinums....Man ir 23 gadi,,esmu pilniba normals cilveks un ari esmu nevainigs,,,,:)
Normāls un cel augšā 6 gadus vecu tēmu? Ok.
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
11.10.2012 11:25
Cilvēki jau savus trūkumus neredz... Kā tajā anekdotē - Es bērnībā izkritu no gultiņas un atsitos ar galvu bet man nekas... bet man nekas... bet man nekas... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
To gan nezināju. Kas par diskrimināciju...Kaut gan man arī vēl tagad 30 gados ginekoloģes brīnās un prasa, vai tiešām nekad, nekad? Kāda viņām darīšana? Man ir augstas morāles prasības un seksu atzīstu tikai laulības ietvaros.
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
27.04.2013 00:25
Ok, ok, Lai ir seks laulības ietvaros. Tikai kāpēc nav tās... laulības? Sanāk, ka augstās morales prasības ir visu aveni sačakarējušas... Tātad sanāk, ka par augstu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vai vel kads musdienas mekle nevainigas meitenes?
28.04.2013 05:36
Nea, nevienam vairs nevajaga tās nevainīgās. :)



Edited 2 time(s). Last edit at 30.04.2013 22:25 by existential fool.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 17?
Ziņa: