cīņassports un hormoni

Aizsāka Andža 

Sveiki!
Es gribētu palūgt, lai kāds ar zināšanām atraksta, vai maniem "novērojumiem" ir kaut kāda loģika, vai nav.

1. Pirms trīs gadiem, no rītiem, 2x nedēļā, 1 stundu garš treniņš, nodarbojos ar cīņassportu pie privātā trennera. Treniņi bija ļoti smagi un intensīvi. Šī viena stunda bija sadalīta apmēram tā - 1min vingrinājums - 1min atpūta.
Aizeju mājās, nāk lūziens- paguļu stundu-divas. Pēctam guļu naktī. Pēc aptuveni pārus mēnešus ilgiem šādiem treniņiem, novēroju, ka hormoni drausmīgi liek par sevi manīt. Domāju par seksu vienmēr un visur. Balss tembrs ļoti manāmi samazinājās, ko novēroja arī apkārtējie. Pats biju kkāds platāks un muskuļotāks. Tā notrennējos apmēram gadu un nācās treniņus likt malā. Zemais Balss tembrs un vēlme pēc seksa, protams, pazuda.

2. Tagad pēc diviem gadiem atsāku treniņus, atkal no rītiem, 2x nedēļā, šoreiz tas ir grupu treniņš pie cita trennera, kurš ilgst 2 stundas un ir daudz vieglāks. Parcik trenneris nestāv blakus, atpūsties starp vingrinājumiem var ilgāk un vingrinājuma izpilde ir švakāka, jo trenneris nestāv klāt un nedzen. Aizeju mājās, gribas pagulēt, bet aizmigt vairs kā kādreiz, nevar.

Jautājumi:
1.Internetā lasu, ka pēc vienas stundas gariem treniņiem, sāk izdalīties kortizols, kurš pie gadījuma vīrišķos hormonus samazina?
2. Hormoni pirmajā stāsta variantā varēja izdalīties lielos daudzumos tāpēc, ka pēc treniņa uzreiz varēju aizmigt un līdz ar to ļoti ātri atjaunoties? Pēctam vēl naktī otrreiz..
3. Hormoni pirmajā stāsta variantā varēja izdalīties lielos daudzumos tāpēc, ka vienkārši likos viņos ārā "uz pilnu banku" ?
Kļūda pēdējā teikumā: "3. Hormoni pirmajā stāsta variantā varēja izdalīties lielos daudzumos tāpēc, ka vienkārši treniņos izpumpējos "uz pilnu banku"?

p.s varu vēl piebilst, ka sveru sveru visu laiku vienādi un diētā arī nekas nav mainījies.
Re: cīņassports un hormoni
07.07.2018 09:53
Vai netika pastiprināti lietoti trenerera ieteiktie proetīni? Vai sevišķas proeīnu diētas?
Bieži firmas pievieni androgēnos hormonus ,lai pieradinātu (pierādītu) savus recepšu pārākumu.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.07.2018 20:51 by Mazdakteris1.
Nē, nekas uzturā savādāks nebija. Tikai treniņi noritēja savādāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 3?
Ziņa: