Liekais svars

Aizsāka Mazaisss 

Mazaisss
Liekais svars
02.07.2018 11:51
Sveicināti,vēlējos uzzināt vai ir jēga lietot tos visādus eco slim u.t.t līdzekļus kas palīdz tikt vaļā no liekā svara, liekais svars ir tiešām jau tik liels ka ir grūtības staigāt,un ja ievēro kautkādu badošanos no viņas vēlāk nav nekādad jēgas, ienvārdsakot fiziskas aktivitātes ir mocības un neēst arī nevar,un vēlās tikt vaļā no liekā svara, liekais svars ir liels, ko jūs varētu ieteikt, bez kautkādām operācijām,jo kā pakusties tā ir viss slikti,un kā pievarēt vistrakāko lietu,tā ir apzināšanās ka ir ļoti liels svars un ir ļoti lieli kompleksi sakarā ar savu ķermeņa izskatu,raksta autors ir vīrietis 187 cm, svars no 125 līdz 135kg, 30 gadi.
Hmg
Re: Liekais svars
02.07.2018 23:04
Ja ar veselību visādi citādi viss kārtībā (nav par iemeslu liekajam svaram), tad tikai kustības, diēta un daudz ūdens (mazina izsakumu). Citreiz var palīdzēt labi paiholoģijas grāmatas, kur autori iesaka, kā izcīnīt cīņu ar sevi. Jāsāk kaut pa mazam kriksītim- kāpt pa kāpnēm, nevis braukt ar liftu utt. Ja vien finanses atļauj, ideāli ja procesā iesaistās dietologs un treneris.
Un pats galvenais- nolikt mērķi un saprast, kapēc to dari. Domāju, ka sintētiskie pulverīši svara samazināšanai ir krāpšana. Jāstrādāvar galvu, ar gribasspēku un paškontroli, tad viss izdosies. Un nav jābadojas, drīzāk jāēd bieži, bet mazām porcijām.
Re: Liekais svars
03.07.2018 00:14
Ja visi tie štrunti darbotos, pasaule nebūtu neviena resnuļa.
Mazaisss
Re: Liekais svars
03.07.2018 12:16
Paldies,gribētu uzzināt cik man izmaksātu dietologs un trenneris, vai ģimenes ārsts arī var kko ieteikt, itkā jau viss kas parasti,svīstu kā cūka,kā kko jāpakustās tā sāk no pieres tecēt sviedri aumaļām.aizdusa ātri parādās.vēders bieži pūšās.
Re: Liekais svars
03.07.2018 16:36
Jāparunā ar endokrinolpgu.Ja no viņa puses (vairogdziedzeris,oliņas) kārtībā,tad nesaudzīga cīņa ar diētu. Nekas cepts. treknās zivis un gaļu aizmirst. Badoties nedrīkst. Kā jau teica beižāk bet mazāk. Staiģāt viegli 'ģērbies/ Jāpārbauda testosterona līmenis.
Peldes. Divritenis, nūjošana. Bet , nē! skriešanai.
Oliņas vēsumā rāžo testosteronu labāk.Jāskatās, kā bija ar senčiem. Ja resni, tad tā jau ir problēma.

Lai veiksmme.
iii
Re: Liekais svars
03.07.2018 17:05
treknās zivis un gaļu aizmirst./c/ Es nu gan tā nedomātu par zivīm.....ļoti veselīgs omega 3 avots, sevišķi treknas zivis. Dažreiz tieši omega 3 deficits var radīt šo problēmu.
iii
Re: Liekais svars
03.07.2018 17:09
Par taukvielām vispār mediķi ir daudzus gadus ne gluži pareizi teikuši... lieko svaru veicina cukurs, ogļhidrāti, nevis tauki,īpaši jau ne augu eļļas, kādās pārsvarā cep arī zivis, ja gadījumā domātas bija eļļā ceptas zivis..Cukurs, ogļhidrāti ir tie no kā jāatturas.
iii
Re: Liekais svars
03.07.2018 17:20
Jā- es domāju ka cept, ja to vispār dara, tad labāk rafinētā olīveļļā, citi ir reabilitējuši dzīvnieku taukus, interesanti kādi ir viedokļi par to?
Re: Liekais svars
04.07.2018 11:23
Olīveļļā cept nedrīkstot.
Ogļhidrāti- piekrītu. Tos,ēst , neaizmirsīsim tie ir enerģijas avoti.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.07.2018 21:25 by Mazdakteris1.
iii
Re: Liekais svars
04.07.2018 11:26
Mazdakteri, tas itkā vairāk attiecas uz nerafinētu olīveļļu ko tieši ieteicams lietot salātos, bet jautājums bija par rafinētu..jā- tomēr citi iesaka cept dzīvnieku taukos, tos neuzskatot par tik kaitīgiem vairs..Interesētu pamatojums viedokļiem..
iii
Re: Liekais svars
04.07.2018 11:29
Tātad atšķirība ir tā ka nerafinēta eļļa ļoti ātri oksidējas kamēr rafinēta pavisam nedaudz, tāpēc šī atšķirība bet- vai rafinētā eļļa tomēr nav kaitīgāka par dzīvnieku taukiem?
Mazaisss
Re: Liekais svars
05.07.2018 06:46
Testesterons normāls biju pārbaudīties,kā arī spermu pārbaudīju,arī viss kārtībā,senči nav bijuši resni,arī vecvecāki nav bijuši resni,nu man dzīvesveids tāds nekustīgs,staigāt patīk,starpcitu ja cepu tad pašos taukos ko izdala gaļa, maza liesma un no gaļas sāk paši tauki tecēt, ja sāk piedegt tad ūdeni vnk pieleju nedaudz, ja kas tad tie eļļainie ēdieni nekad nav izraisījuši baigo patiku,ciest nevaru kad izcep ķiploku grauzdiņus eļļā, vai piem kādu gaļu labu sačakarē ar to eļļu, un nav starpības kādu eļļu pērc, vai pērc pa 10€ litrā vai optimas līnijas kautkādu herņu pa kapeikām, tās tik manas domas,varu ēst griķus, vai vnk pliku gurķi, nekādu problēmu,tik tas svars nāk klāt ja pirms kādiem gadiem 4 man bija 113 kg kkur, svārstijās no 107 līdz kādiem 117,118,tad tagad ir ap 130, itkā jau nav liela atšķirība bet tomēr... Nekas nav laikam izdomāts tā lai tiešām palīdzētu un nebūtu pēctam tā nokarājusies āda visur.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 9?
Ziņa: