Limfodrenāža

Aizsāka Kristīne217 

Kristīne217
Limfodrenāža
02.07.2018 08:57
Sveiki!
Sakiet, cik efektīva ir limfodrenāža, ja vēlas notievēt (protams, tiek apmeklēta sporta zāle 3-4x nedēļā un veikti kardiotreniņi) un cik bieži tā būtu jāveic? Paldies!
Re: Limfodrenāža
02.07.2018 10:30
Nezinu. Jo venas un li;dz ar to limfas masāža ,nepareizi , to darot var nodarīt kaitējumu. Faktiski tas ir pasīvais treniņš. Kas virza asinis, limfu, sakarsē ādu un līdz ar to adod enerģiju apkārtējai videi. tas domāts bagātiem un slinkiem cilvēkiem.
Visu nosaka kustības, uzturs, iedzimtība un iekšējo dziedzeru pareiza darbība.
iii
Re: Limfodrenāža
02.07.2018 10:35
Ļoti bieži lieko svaru sastāda nevis tauki bet tieši limfa un starpšūnu šķidrums kas slikti kustās sakarā ar ūdens maiņas traucējumiem, bet limfodrenāža to nevar atrisināt, ūdens maiņas traucējumi ir saistīti ar nepareizu bioķīmiju.
Kristīne217
Re: Limfodrenāža
03.07.2018 11:07
..Nevarētu teikt, ka esmu bagāta..bet šis tas pieder :D :D Slinka noteikti neesmu, tāpēc rakstīju, ka sporta zāli apmeklēju, kustēties kustos, ar velo braukāju šad tad.. Saldumus neēdu, jo negaršo (ja neskaita melno šokolādi)..
Par to limfodrenāžu jautāju kā par papildopciju figūras aprišu uzlabošanai (nevis kā glābiņu slinkajiem un bagātajiem) :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 4?
Ziņa: