asiņošana starp mr

Aizsāka mīlulītis 

mīlulītis
asiņošana starp mr
29.06.2018 21:37
Domāju, varbūt man šeit ātrāk kāds atbildēs kā ginekoloģijas nodaļā...
Tātad, šodien pēc seksa (normāla, ne traka) sāka smērēties. Ir cikla 11 diena. Sākumā nedaudz brūni, tad jau kā asinis un tad atkal brūni un atkal asinis Aiztesu pie dr, apskatīja usg, tur viss normāli, dzemdes kakls arī tīrs. Ne čūlu, ne polipu. Kas tas var būt? It kā nemanu ovulācijai tipiskos izdalījumus.. Esmu stresā. Saprotu jau, ka vēzi " uz aci" nevar noteikt, bet, kā jūs dmājat, dr taču redz kopainu puslīdz?t
Vēl - es pat nezinu, vai tas bija saistīts ar seksu, jo pamanīju to kādu stundu pēc seksa. Un vēl, vakar nogāju karstumā ap 8 km. Tā man neierasta slodze, jo parasti braucu ar auto. Vai tas varēja ietekmēt tipa mēnešreizu sākšanos/atsākšanos?

Ceru, ka kāds dos kādu padomu
Gadi 35, augums 171, svars ap 76.
Re: asiņošana starp mr
29.06.2018 22:39
To var pateikt tikai ginekologs.
Karstums un slodzes pēc dzimumakta arī ir faktors ar ko vajag rēķināties. Miers, vēsums. Calcija glukonāta tabletes 1x3 d, vakara t* un plānot ginekologu.
Lai miers.
mīlulītis
Re: asiņošana starp mr
29.06.2018 23:07
Mazdakteris1, paldies par atbildi, bet šķita, ka neesat izlasījis vai arī es esmu haotiski sarakstijusi.

Slodze karstumā bija vakar. Sekss šodien, asiņošana šodien, ko pamanīju apmēram stundu velak, ārsts ginekologs šodien. Vai tā asiņošana varētu būt 10/11 cikla dienā dēļ vakardienas slodzes karstumā? To neiedomajos pajautāt ārstam šodien..paldies, ja komentesiet!
Re: asiņošana starp mr
02.07.2018 10:35
Piedodies neesmu ginekologs. Jautājiet speciālistam. To faktoru ir tik daudz.
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 16?
Ziņa: