vai sūdzēties? un kam?

Aizsāka avei 

vai sūdzēties? un kam?
06.06.2018 16:27
Īsumā stāsts ir tāds
Vairāk kā pirms gada man muguras jostas daļā konstatēja diska protrūziju. Bija dažāda terapija, zāles, blokādes, vingroju, bet sāpes pavisam nekad nepārgāja. Vingroju mājās un reizi nedēļā fizioterapeites vadītā grupā. Reiz fizioterapeite man saka, ka man mugurā, jostas daļā muskuļi ir tā savilkti, ka ar vingrošanu vien nevarot tos atbrīvot. Man vajagot aiziet uz mīksto audu tehnikas procedūru. Sev par nelaimi, es noticēju, ka man to vajag, lai gan zināju, ka masāžas un citas manuālas procedūras protrūzijas gadījumā nav vēlamas. Kaut kā paļāvos, ka fizioterapeits zina, ko var, ko ne. Masāža tiešām bija ļoti viegla, pirkstu galiem. Tikai daži punkti bija sāpīgāki. Taču nākamajā dienā man sāka sāpēt kreisā kāja (protrūzija man bija uz kreso pusi nobīdīta). Sāpes gluži neciešamas visas kājas garumā, stāvot un ejot. Protams, es teicu, ka tāds rezultāts, uz ko man atbildēja, ka tie ir atbrīvotie muskuļi, ka vajag stiept ar dažiem speciāliem vingrojumiem, ka pāries. Un ka galu galā agri vai vēlu man tā kāja būtu sākusi sāpēt, ja reiz visi muskuļi ir bijuši tik savilkti ilgu laiku... Kaut gan tagad, pēc vairāk kā mēneša ir skaidrs, ka uzreiz vajadzēja mani aizsūtīt pie neirologa. Jo jaunā MR parādīja, ka 5mm protrūzijas vietā man tagad ir 10mm trūce.... Nemaz nerunājot par to, ka vairāk kā mēnesi es knapi varu pārvietoties kājām., jo sāpes ir briesmīgas.
Protams, man nav nekādu dokumetālu pierādījumu, ka trūce radusies no tās masāžas. Arī kasīties man īsti negribās. Un priekš manis pašas tas noko arī nemainīs. Bet varbūt citi pacienti neiekritīs tādās lamatās. Kā rīkoties?
Re: vai sūdzēties? un kam?
06.06.2018 19:36
Ja gribat, varam rakstīt vēstuli nodaļas/klīnikas vadītājam, var sūdzību iesniegt arī veselības inspekcijai.
Re: vai sūdzēties? un kam?
07.06.2018 08:41
Varbūt var Ārstniecības riska fondam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 25?
Ziņa: