Spiedīga, velkoša sajūta vēdera rajonā, pleķaina mēle

Aizsāka Raitis 1986 

Svars 90 , augums 186, vecums 32
Pirms 3 mēnešiem man kļuva slikti iekšēji(griezās galva, bezspēks, sausa mute, bieža urinēšana,trauksmes sajūta), pa 1.5 mēneši nokritos svarā par 10 kg, asins analīzes visas ko ģimenes ārsts lika veikt viss ok! Pa laikam uznāca nelabumi , bet arvien retāk atkartojās...
Šobrīd ir velkošas sāpes zem apakšējām ribām vairak uz labo pusi itkā, un kādi 3 cm no nabas uz labo pusi ari izteiktas velkošas sajūtas,kad apguļas mazāk jūtas kad kustos tad izteiktāk! Vēdera izeja ķepīga kā špaktelis un vairak sausa nekā mitra, vēdera izeja nav regulāra!Un pie saules pinuma pa reizei itka kaut kas "noraustas" vai "uzmet kūleni" vai kaut kas apstājas tā ka ar klepošanu tikai normalizējas!Ļoti nepatīkama sajūta!Pluss kad man ir nelabumi tad uz mēles izsitas aplveida pleķi ar sarkanām malām, kas izplešas lielāki ar laiku, mēles galiņš ir ar izteikti sarkanām kārpiņām un mēle pie rīkles ar biezu baltu aplikumu!
Ir taisītas asins analīzes organiem , fēcēm uz asini,urīna analīzes viss ok
Kardiologs viss ok,
usg vairogdziedzerim ,aknam, nierēm, vedera dobumam viss ok,
gastroskopija bija viss ok,
Plaušas viss ok
Gastroentorologs pat sāka smieties kapēc esmu pie viņa atnacis , jo visas analīzes ok!
Pie ģimenes ārsta negribu vairs iet jo viņai jau liekas ka kaut ko izdomāju!
Mēle pleķaina,velkošas sāpes vedera rajonā, nogurums un nespēks, uz darbu jāiet katru dienu , labāk nepaliek,sākas depresija ...
Varbūt varētu palīdzēt ar kādu ieteikumu,priekšlikumu....
Ceru uz kādu atbildi!
Ja ārsti neko nepalīdz tad alternatīvās metodes..balts aplikums ir konkrēts simptoms kas liecina ka nav kartībā rumpis.
Bet analīzes bieži neko neuzrāda, jā.
Re: Spiedīga, velkoša sajūta vēdera rajonā, pleķaina mēle
19.04.2018 17:53
Jāpārbauda muguras-kakla skriemeļi. Konkrēti neirologs.. Jāizlēdz dizbakterioze., Laimas slimības rādītāji.
Ja mēle aplikta tas ie kakls vai zarnas. Turpināt meklēt.Lai apskatās labs ķirurgs un bruku.
Jā, nu ir iekaisums bet analīzes taču neko neuzrāda, ja jau ĢA saka ka cilvēks izdomā, tad- kas tad palīdzēs?
Iii : ko nozīmē rumpis nav kartībā? Par alternatīvajām lietām....piemēram kādas? Esmu bijis pie "tantiņas ar spējām" teica aizkunģa dziedzeris,biju kur ar elektribu parbauda cilvēkam svarīgos kaut kadus punktus un tur teica pavisam ko citu...aknas ....plaušas.... ! Osteopats saka ka nieres!pa dakteriem esmu izterējis 400 eiro bet nekādas jēgas pagaidām tikai zāļu kalni mājās jo saka "nu pamēģini šitos, paskaties varbūt labāk paliks"...

Mazdakteris : pirms apmēram 7 gadiem man tika konstatēta muguras diska trūce (tikai precīzi nepateikšu kurš, kaut kur apakšpusē) ! Esmu profesionāls metinātājs un ilglaicīgas neērtas pozas man ir ikdiena, citreiz jāmetina stunda no vietas ka pēc tam grūti atliekties atpakaļ! Pirms 5 gadiem bija erce iekodusi,bija apsārtums 2 eiro lielumā, pārbaudīju sevi infektoloģijas centrā teica ka vis ir kartibā!

Pašā sākumā Ģ.Ā. domāja kad man sliktumi un reiboņi un nespēks ir dēļ apaukstēta starpribu nerva, izlēma caur vēnu ielaist magniju,na cl, un kaut ko vel...pēc 3 stundām mājās man palikās ļoti slikti,galva ļoti griezās, asinspiediens uzkāpa uz 150/120 ( ikdienā man ir nedaudz pazemināts ) urinēju ik pēc 10 min...! Domāju ātrie jāsauc,bet neizsaucu!
Balta mēle norāda uz to ka ir ļoti daudz patogēnās mikrofloras kas ir kaitīga un tur varētu arī slikti strādāt aknas un nieres.
Var palasīt te kas ir rakstīts http://vesels.latvianforum.net/f5-veseliba. Visi raksti no augšgala.
Par to pēdējo efektu- varētu būt ka strauji palielinajās žults produkcija bet daļēji bija nosprostoti žultsvadi, ja tā ir producējusies maz- tad ar holesterīnu....nav labs efekts...pārāk ātri salaida vēnā varbūt.
Bez iemesla jau ārsts neieteica tos minerālus laist vēnā, droši vien ka trūka, bet tad nevar labi strādāt aknas.. agrāk bija tāds Karlsbades sāls kas to visu saturēja, tagad laikam Krievijā var nopirkt,pie mums laikam nē, loti labs.
Iii noteikti palasīšu,paldies par ieteikumiem....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 25?
Ziņa: