Ceļa locītava

Aizsāka Annija123456 

Ceļa locītava
11.04.2018 12:02
Sveiki, jau pusgadu mokos ar labā ceļa locītavas sāpēm. Pēc dzemdībām sāku just ik pa laikam sāpes locītavās. Kopš piedzima bērns jau pagājuši vairāk kā 3 gadi . Vienu dienu vienkārši biju nostaigājusi uz papēžiem un vakarā sāka sāpēt celis, kā jau iepriekš bija bijis bet parasti nākamajā dienā jau viss bija pārgājis. Pēdējo reizi vienkāši no rīta turpināja sāpēt tā pagāja apmēram 5 dienas un sāka krāties šķidrums locītavā. Aizgāju pie ķirurga Jelgavā R. Viestures viņa nepārbaudot analīzes tikai pēc skata izrakstīja pretiekaisuma antibiotikas. Pēc kurām labāk nepalika, tad aizsūtīja uz UVČ procedūrām pēc 5 reizēm palika daudz sliktāk, tad lika pārtraukt uz 3 dienām un atkal iet. Vēljoprojām šķidrums bija un sāpēja ļoti kāja. Pagājušas jau apmēram 5 nedēļas, nekas vēl nav mainījies. Ķirurģe nosūtīja uz slimnīcu punktēt celi. To izdarīju nākamajā dienā šķidrums un sāpes jau bija atpakaļ. Pēc 4 dienām nosūtīja uz slimnīcu, kur nokļuvu traumatoloģijā. Pārbaudīja antivielas uz borēliju un hlamīdiju infekciju, kuras neapstiprinājās. Tur vēlreiz izvilka šķidrumu ielaida zāles celī, ieģipsēja kāju, tad intravenozi laida antibotikas, klāt tam tavegils, tā piecas dienas nogulēju slimnīcā. Izlaida ārā ar ģipsi, bet vēl jutu sāpes kamēr kāja bija ģipsī piepampumu nenovēroju. Pēc nedēļas noņēmu ģipsi un sāku staigāt pie ārsta atrādīties. Celis vēljoprojām pamst,sāp un pie lielākas piepūles atkal šķidrums klāt. Pa to laiku dzēru DIXOCIKLĪNU , kopā apmēram izdzēru 4 kursus ar šīm zālēm. Nekas nemainījās vēlreiz izvilka šķidrumu ielaida zāles pāris nedēļas šķidruma nebija bet sāpēja tāpat. Griezos atkal pie ārsta slimnīcā, izrakstīja topašu dixociklīnu un lika staigāt ar ortozi. Tad lika pagaidīt 2 mēnešus, vajadzētu pāriet. Bet klāt jau februāris un kā bija tā ir. Biju gan uz rentgenu, gan ultrasonogrāfiju, gan magnētisko. Tagad 4 aprīl vēl joprojām uzrādās sinovīts, hondropātijas pazīmes, un meniska mugurējo ragu deģeneratīvas izmaiņas . Teica ka būtu jātaisa artroskopijas operācija bet esmu par jaunu tai un atkal izrakstīja pret iekaisumu dixociklinu un ZEEN tabletes un smēri. Un teica ka labāk nebūs pagaidām tā jādzīvo varbūt pēc gada pāriešot.
Gribētu zināt vai pēc apraksta ir saprotams kas tā varētu būt par kaiti un vai ir iespējams ārstēt kautkā savādāk netikai visu laiku antibiotikas nonstopā dzert no kurām labāk nepaliek. Kādēl tik ilgi turās iekaisums un locītava sāp jau pusgadu?
Man ir tikai 23 gadi, esmu 167cm gara un 67kg.
Re: Ceļa locītava
11.04.2018 15:28
Pie reimatologa.
Re: Ceļa locītava
21.05.2018 17:02
Es gan vispirms gribētu zināt, kas bija rakstīts RTG, USG un magnētiskās rezonanses aprakstā.
30
Re: Ceļa locītava
21.05.2018 20:33
Neviens no minētajiem nosaukumiem nav antibiotikas. Laikam tagad modē tā saukt jebkuras zāles?
Re: Ceļa locītava
22.05.2018 14:10
Doksaciklīns ir antibiotika.
Re: Ceļa locītava
22.05.2018 18:08
Arī es nepareizi beigās ierakstīju:) Doksiciklīns!
Re: Ceļa locītava
23.05.2018 17:47
Nezinu. Manā prakses laikā artroskopijas operācijas taisīja bieži 18-20 gadīgiem puišiem. Ar to nodarbojās Dzelzceļa slimnīcā. Labi rezultāti.
Jālūdz lai ģimenesārsts uztaisa antibiotiku jūtibas testu. No tāšķidruma, kas ir celī.
Tas uzrādīs kura a/b der.
Lai saprāts.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.05.2018 22:40 by Mazdakteris1.
Re: Ceļa locītava
23.05.2018 19:19
Dzelzceļa slimnīcā ortopēdu nav. Jums jāiet pie reimatologapēc normāla ortopēda konsultācijas. Iesaku, piemēram, Visamu Rafaelu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 21?
Ziņa: