Starojošs sēžas nervs?

Aizsāka Cīpsliņš 

Vīrietis 46 gadi, 174 cm, 63 kg. Pirms 2 mēnešiem taisīta asinsanalīze, gandrīz viss normu robežās.
Pēdējā laikā man bija normāls darba un garo pastaigu režīms. Kādā rītā, kad cēlos no gultas, no sāpēm atkritu atpakaļ - sāpēja kreisais gurns. Paspaidīju, likās ka tas nav konkrēts muskulis. Domāju, ka apsaldēts, bet nesapratu, kāpēc tik stipri.
Pa dienu sāpe pieauga un nostiprinājās. Tāda kņudoša, kā pirmais brīdis, kad laiž vaļā krampis. Kreiso kāju sāpju dēļ nevarēju ne pilnīgi iztaisnot, ne daudz pieliekt. Naktī izdevās atrast puslīdz nesāpīgu pozu un aizmigt.
Otrajā dienā pamanīju, ka sāpe klejo: no gurna ārmalas tā bija pārvietojusies vairāk uz iekšu (cirkšņa rajonu), uz leju līdz celim, kas kādu laiku smeldza. Otrā naktī nevarēju atrast nesāpīgu pozu, lai aizmigtu.
Trešajā dienā sadabūju pretsāpju zāles, puslīdz palīdzēja. Sāpe sāka atkāpties. Izspaidīju vēlreiz, nostiprinājās pārliecība, ka tas nav ne konkrēts muskulis, ne cīpsla, ne saite. Likās, ka pats sāpes centrs ir sēžas nerva rajonā. Trešajā naktī sākumā nevarēju aizmigt, pret nakts vidu ar papildus spilvena palīdzību atradu veiksmīgu pozu, aizmigu.
Ceturtajā dienā (šodien) jau varu puslīdz pastaigāt. Daudz staigāt laikam nedrīkst, lai neiestrādātu šķībumu gurnu joslā.
Jautājums zinātājiem: kāda diagnoze, kas notika?
Pirms 4 gadiem kreisā kāja bija smagi cietusi laima slimības artrītā, tad celis bija pavisam beigts.
Re: Starojošs sēžas nervs?
01.04.2018 19:52
Nekas nav mūžīgs. Diagnozi pēc apraksts var pateikt tika Dievs.
Jāiet pir ģimenes ārsta. Tas paņems asins analīzes. un nosūtīs pie neirologa. Labāk tūlīt pie P. Stradiņa speciālistiem.
Protams ar izrakstu no ambularorāskartes .Par Laimas slimību sīkāk kas ko, kā. UN asins analīzes uz t''as rādītājiem.
Es pats līdz tam laikam padzertu Paracetamolu un B gr. vitamīnus. Ārēji lietotu Diklofenaka zieds.
Arī veco labo Tab. Calcija glukonātu palietotu. Uz nakti Tavegila tableti pa virsu.
Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 11?
Ziņa: