Veders,nervi

Aizsāka samantaa 

Veders,nervi
22.03.2018 15:45
Sveiki. Man jau kadu laiku ir tada ka smaguma sajuta rikle,sajuta ka kautkas ir iesprudis.. sajuta nepazud jau pussotru menesi. Pa bridim ir labak,ir sliktak. un tad pie ta visa vel veders.. zem ribam gan kreisaja,gan reizem labaja puse tada kaa spiedosha sajuta.. ar vederu nesaprashanas ir jau ilgu laiku. jau vairakus gadus atpakl pamaniju ka nevaru gluzi est ko sagribas, jo veders sak puusties,burkskj,spiezh, radot lielu diskomfortu.. pagajusho gad bija lidzigas sajutas ka tagad tikai kakla nebij tadas sajutas un pie ta visa vel vedera izeja neregulara un ne tada kadai tai butu jabut.. man daktere izrakstija KREON.. pec kada laika pargaja un palika labak.. sogad ir kas lidzigs. Biju pie daktera te Anglija un nosutija mani taisit asins analizes uz Celiaki.. atnaca atpakal bez problemam.. nakam nedelj jaiet uz ultraskanjas sonografiju.. redzes ko teiks, gribas lai tas sajutas pazud un vari ka normals cilveks laimigi dzivot..
Ik pa laikam nak virsu vegitativaas distonijas nepatikamas sajutas-elpas trukumi,panikas lekmes,sirds sak klapet.. varbut ari tas viss ir saistits ar to kaklu un vederu? Nezinu. Lasu te visadas diskusijas un viedokljus un nezinu vairs ko domat.. Seit Anglija ari isti neuzticos dakteriem jo pashai pec pieredzes ir nacies sastapt tadus dakterus kuri tev paracetamolu izrakstis pat tad ja tev vinjsh palidzet nevaretu..
Varbut kadam ir bijushas lidzigas sajutas?
Re: Veders,nervi
22.03.2018 19:41
Lūgums dzimumu, gadus, svaru , augumu. Tās ir tikai pamatprasības.
Tad domāsim/
iii
Re: Veders,nervi
22.03.2018 20:06
Jā, man ir bijis līdzīgi, pie VD daudziem laikam ir līdzīgas sajūtas bet cilvēku ar ko parunāt te laikam ir visai maz...paracetamolu noteikti nevajag gan.Jā un organisma viss ir savstarpēji saistīts . Es no tā visa esmu ticis vaļā ar alternatīvam metodēm,Anglijā varu ieteikt dr.Beijing chinese medical centre- var pameklēt kur ir tuvakais bet nav tas lēti un ātri arī nē.
iii
Re: Veders,nervi
22.03.2018 20:20
Būtu vērts iepazīties ar dr.H.H Reckeweg homointoksikācijas teoriju, viņs arī piemin VD.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 25?
Ziņa: