Tumši sarkans sēklinieks

Aizsāka ulba 

Labdien! Rakstu uzreiz pēc matu apgriešanas! Bieži uz erogēno vietu neskatos, tāpēc šodien pēc "apmatojuma apcirpšanas" ieraudzīju, ka sēklinieki ir tumši sarkanā krāsā. Smuka kontūra, bez izplūdumiem..:) Nekas nesāp, jaunizveidojumus it kā nejūtu nekādus, urinēšana normāla. Iespējams tā jau ir kādu laiku, jo bez vajadzības uz sēkliniekiem cenšos neskatīties. :)
Varu piebilst, ka pirms darba uzsākšanas (gadu atpakaļ) ražošanā, brīdināja, ka dušā jamazgājas gumijas čībās, jo varot noķert sēnīti. Paralēli tam jau pusotru mēnesi ir apsārtums ap muti, problēmas ar apmatojumu un galvas āda laikam sāk lobīties, va arī tās ir blaugznas. Biju pie dermateloga, nosūtija uz ādas analīzēm, uz kurām eju nākamnedēļ.
Pirms 3 mēnešiem biju nodot analīzes par citu lietu un bija paaugstināts IgE-kopējais 98.7 no pieļaujamā <94. Ārsts tam nepievērsa uzmanību tāpēc pa tādu lietu tālāk nedomāju.
27gadi, 76kg.
Nu shodien nepaliek labaaak...
Re: Tumši sarkans sēklinieks
19.03.2018 16:46
Bez vajadzības neskatos....
Jautājums . Vai visu 27 gadu laikā uz sēklinieks nav bijušas šīs izmaiņas?Jo ir jāsaprot , vai tas ir iedzimts vai iegūts ādas veidojums.
Ja tā būtu sēnīte , tad vajadzētu būt niezei, kaut nelielai. Sīkām zvīņām.
Vai nav palielināti jūtīgi limfmezgli ? Vienpusēji, abpusēji?
Vai nav bijusi trauma kaut vismazākā? Jo alkohola ietekmē vai citu apstākļu d''eļ to varēja nemanīt.
Vai palpējot (taustot) oliņas nav sāpīgas? Palielinātas?
Vai apsērtums ir arī cirkšņu rajonā?
Paldies?
Jo ir tāda slimība Eritazma.
Pāris pēc 5-10 dienu apstrādes ar attiecīgu krēmu.Ja tas ir tas.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.03.2018 10:56 by Mazdakteris1.
Nu es tiešām reti kad aiztieku sēkliniekus bez vajadzības, tāpēc grūti man ko fiziski pateikt. Nu palielinātas oliņas it kā nav, nekas nesāp.. Nu es teiktu tā, ka paša "maisiņa" krāsa man vienmēr arī agrāk ir bijusi tāda tumšāka, atšķirīgākā krāsā no paša instrumenta, bet nu vakar iešāvās acīs tā konkrēti sarkanā krāsa. Un tikai uz maisiņa, uz cirkšņiem nav. Vispār man te kādu laiku sākas problēmas ar ādu un apmatojumu arī citās vietās.
Sveiki visiem! Biju šodien aizgājis nodot pilno asins ainu un vēl šo to.. Padalīšos ar rezultātiem kas it kā nav īsti okey. Varbūt kāds pieredzējis ārsts kaut ko noķer. Un par paldies uzrakstīs savas domas.
----------
Leikocīti 4.05 (REF: 4.0 - 9.8)

-=Leikocītu diferencēts skaits=-

Neitrofīlie % 40.5 (REF: 48-72) Pazemināts.
Neitrofīlie abs 1.64 (REF: 1.92-8.00) Pazemināts.
Limfocīti % 44.7 (REF: 18.0 - 42.0) Paaugstināts.

Albumīns 50.6 (REF 34.0 - 50.0) Paaugstināts.

Nu pierakstīšu vēl kas nepatika.
EGA 2 (REF: 1-15)
Brīvais testosterons 0.111 (REF: 0.09 - 0.3)
Kā arī nedaudz paaugstināts kortizols. Bet tas laikam man būs iedzimts.
Nu kādu pusotru nedeelju naak klaat arii taadas velkoshas saapes tajaa rajonaa. Vairaak juut kreiso pusi. Tikai man gruuti noteikt to vietu. Bet olinu arejaa puse taa noteikti nav. Laikam bez urologa neiztikt.
Re: Tumši sarkans sēklinieks
09.04.2018 13:30
Man patīk cilvēki kas var nedēļām aprunāt savas intīmās lietas. Bet pie speciālista neiet.
Es jau sen būtu pie urologa. ādas ārsta ,ģimenes ārsta vai ķirurga.
Lai saprāts.
Mazdakteri, vai mēs dzīvojam laikos, kad medicīna ir bezmaksas?
pareizs domu gājiens!!!medicīna maksas,tāpēc ārstējamies caur forumiem!!!droši vien kāds te forumā tev pateiks,kāpēc bumbas sarkanas!
Te pilns ar teemaam kur uz uzrakstiitajiem simptomiem uzreiz dabon atbildi kas par lietu. Pie aarstiem jaaiet, nestriidos, bet ne jau pie pirmaas reizes kad kkas apsaarst.
Varu vel pierakstiit to,ka Mazdakteri Jums bija taisniiiba, jo olinas kad saapeeja vinas bija diezgan pamanaami palielinaajushaas - abas. Tagad vairs nekas paaris dienas nesaap un olinas ir parastajos izmeeros. Bet apsaartums uz maisinja ir saglabaajies. Churaaashana normaala, viss staav, nekas nesaap.. taatad bija - nelielas, neregulaaras saapes abaas olinaas, abas olinas palielinaajaas izmeeros, un apsaartis seeklinieks. Tagad no taa visa ir tikai apsaartums
Re: Tumši sarkans sēklinieks
13.04.2018 10:31
Atbalstu situāciju, ka cilvēks uzdod jautājumus... jo... tad kad esi pie ārsta tad aiz durvīm mīņājās cilvēki un ārstam ir knapi 15 minūtes uz vienu pacientu, nu nekas daudz netiek pastāstīts, varētu pat pateikt ka nekas netiek izstāstīts, parasti ir tā ka atnāku mājās veru vaļā internetu un lasu ko nozīmē viens, otrais vai trešais rādītājs un kā tie savā starpā korelē un kādas ir iespējamās versijas un ko ar to visu var darīt...
Un galu galā šis forums ir par veselības tēmu, nejautā jau cilvēks kā tas motors tam auto strādā... :) :) :)
Šodien ar sāpošu vēdera lejasdaļu (laikam urīnpūslis) biju pie urologa. Apskatīja, aptaustīja, teica ka tas maisiņa apsārtums tur neesot nekas īpašs, aptaustīja arī- neko nenormālu nejuta.. Nosūtija uz urīnanalīzēm, un US. Uz lapiņas diognoze - hronisks prostatīts. Ieteica padzert Tēju vīriešu veselībai un svecītes. tā lūk
Nu pēc US uzrāda, ka esot kalcināts prostatā..
bulba
Re: Tumši sarkans sēklinieks
13.05.2018 16:28
man ar tāds kalcināts. ir kādi varianti kā ārā dabūt?
Re: Tumši sarkans sēklinieks
14.05.2018 15:13
Par kalcinātu prostatā jārunā ar urologu. Ķirurgu-urologu/
Hronisks prostatīts .
1) Uzzināt kā tas ir beidzies senčiem.
2) gadā vismaz 1x jāpārbauda uz PSA.
Ja urinēšana ir ik pēc 2-3 stundām un naktīm, tad labākais variants ir prostatas izņemšana.
Jas PSA rāditājs ir lielāks par 4, tad notekti ir jāveic punkcija, lai nenogulētu prostatas ļaundabīgo audzēju.Ja audzēju neatrod tad ir endoskopiska tipa prosatatas izņemšana. Ja atrod audzēju ,tad veic atvērto, totālo prostatas izņemšanu.
Ar sekojošu staru terāpiju.
Lai veicas.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.05.2018 19:40 by Mazdakteris1.
Dīvaini, ka internetā visur var izlasīt, ka kalcināts nav nekas baigi traks un par audzēju vispār nekur nekas nav minēts.
moljers
Re: Tumši sarkans sēklinieks
17.05.2018 20:09
kalcinātu izcelsme nav skaidri zināma
teorijas vairākas
- veci iekaisumi, pēc kuriem tādi veidojas
- akmeņi kā urīnceļos, jo ķīmiski viņi ir vienādi ar akmeņiem
Bet skaidri ir zināms, ka viņi nerada nekādas problēmas un ka viņus dabūt ārā no prostatas nav iespējams !
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 23?
Ziņa: