paaugstināts asinsspiediens

Aizsāka Ceļotāja 

Ceļotāja
paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:26
Stresa rezultātā (tuva cillvēka nāve) saasinājušās kuņģa problēmas un un asinspiediens turas robežas 140/90 līdz 170/90. Tikai no rīta mostoties ir 125/80 (mans parastais). Rezultātā reibst galva, bet pēc pāris dienām jādodas ceļojumā. Ārste izrakstīja Korinfar, bet tas man nepalīdz.
Ko darīt? Pie ārstes vēl pirmdien varu paspēt aizskriet, lai izraksta kādas zāles, tikai jautājums, kuras? Jo viņa man arī uzdod jautājumu: kuras?
atbildiet ar pretjautājumu-kurš no mums tad ir dakteris!
Ceļotāja
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:39
filja, es jautāju kā pieredzes apmaiņai. Ja jau šeit ir forums.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:41
Man agrāk bija 200/130, ar alternatīvajām metodēm tiku pie 120/80 Kāda jēga no ārsta kurš prasa - kuras zāles rakstīt?
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:42
No zālēm tātad es neko neiesaku..
Ja asinspiediens augsts no pārdzīvojumiem,nu tad skaidrs,ka nervu ripas...bet Jūs prasat ,konkrētu nosaukumu...bet kurš nesīs atbildību par Jūsu veselību,daktreris vai kāds no foruma...kaut kā lomas ir sajauktas,ja doks prasa pacientam kādas zāles viņam vajag...kautkas tajā sistēmā ir nepareizs un par to vajadzētu sūdzēties!!!
Ceļotāja
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:53
Es esmu lietojusi visādas alternatīvas metodes, meditācijas un tml., bet šoreiz tas palīdz tikai uz laiciņu. Šobrīd man ir vajadzīgas kādas zāles, domas sakārtot nevaru paspēt.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:55
Filja, mēģini saprast ka cilvēks jautā pēc padoma veselībai nevis ies vēl sistēmu sakārtot ar reibstošu galvu un augstu asinsspiedienu, un tur nekā nav ko sakārtot...varbūt ka dakterei pirkts diploms?
Ceļotāja
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:56
filja, es neiešu sūdzēties, nepieprasīšu atbildību, bet izskatīšu visus piedāvājumus !
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 18:57
Ceļotāja, zāles palīdz uz laiciņu un ir jādzer visu mūžu, es lietoju to kas ir aprakstīts te un tas palīdz uz ilgu laiku
http://vesels.latvianforum.net/f5-veseliba
Ceļotāja
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 19:03
Forums interesants, ideja saprotama. Man mājās ir ph papīrīši siekalām, un ja pirms tam ph bija vismaz 7, tad šobrīd ir 6.5, neatkarīgi ko ēdu, jo šobrīd ēdu maz. Stress un nesakārtotas lietas man rada problēmas. Es to varu tikai pamazām atrisināt, bet kaut kas jādara tūlīt.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 19:05
Ātru risinājumu diemžēl man nav. Varbūt kalciju un magniju padzert palielinātas devas?
cik saprotu, paaugstināts asinspiediens Jums rodas no stresa...stress saistīts ar nervu sistēmu...dzert zāles,kas pazemina assinspiedienu ir tikai neliels ielāps sekām...nu pareizākais manuprāt ir ārstēt nervus,mūsdienu medicīnā to dara ,dzerot nervu zāles!bet arī tas ir tikai ielāps,bet toties jau nedaudz lielāks...izārstēt nervus nav vienkārš pasākums!

saproti,ja tu ej pie daktrera un pēc doka apmeklējuma forumā prasi kādas zāles vajag,tad nu iet otrreiz pie tāda doka, ir sevi necienīt,un parakstīties dzert zāles ko kāds ieteicis no foruma ir divtik sevi necienīt!!
Ceļotāja
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 19:32
filja, bet ko tu te forumā dari? Morāli lasi?
Tā mana ģimenes ārste, daudzas lietas mani viņā apmierina, Šis jautājums par zālēm gan ir saaktualizējies.
Tā kā man kaut kādas darīšanas ar ārstiem ir bijušas, tad es zinu, ka patiešām zinošu visās lietās atrast nav viegli un nenoņemos ar meklējumiem.
Nu ko pameklēšu netā zāļu nosaukumus un anotācijas.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 19:34
,un parakstīties dzert zāles ko kāds ieteicis no foruma ir divtik sevi necienīt!!/c/ Bet lietot to ko iesaka filja gan nozīmē cienīt sevi, cienīsim visi sevi!:))) Jā, loģiski....
varat uzskatīt par morāli...varat uzskatīt par cīnu pret neprātu ,absurdu...kā Jums labpatīk...jo nezinu kā var savādāk nosaukt to,ka pacients saka dokam ko viņam darīt...

iii...filja neiesaka ko konkrēti lietot un kuru vietu skalot...tikai nasaucu zāļu grupu,kuras virzienā vajadzētu skatīties...nevienu nosaukumu neesmu minējis...takš to marš dupsi skalot!
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 20:17
Nervu zāles nervus nevienam nav izārstējušas, varbūt ka tev tas ir jaunums. Un lietot tās lai pazeminātu asinsspiedienu- tie ir tavi, filja, murgi, tu neesi ārsts lai to ieteiktu.
tu vispār lasi ko es rakstu,vai tikai rej?es taču teicu,ka nervu zāles ir ielāps...ja pēc smaga psiholoģiska trieciena paceļas asinsspiediens uz nervu pamata(lasi-pēc tuvinieka zaudējuma)...tad ko darīt,lai nerviņi atlaistu???...atceries ari to ,ka tu arī neesi ārsts,bet atšķirībā no tevis,es nekādas konkrētas zāles(zāļu nosaukumus) neiesaku,bet parasti mudinu iet pie doka...
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 20:30
Vispār es nelasu ko tu saki jo tur nekā sakarīga nav, nestreso.
tas ir labi!progress no tavas puses!!!
bet ,lai tavi vārdi saskanētu ar tavu rīcību,pacenties turpmāk necitēt manus komentārus un neslēpties zem mana nika!
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 20:41
Man neliekas ka es padomu tev prasīju jo neko vairāk par psihoterapeitu tu taču nezini, tā liekas.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 20:42
Lai gan autorei pat varbūt noderētu psihoterapeits....
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 20:43
Kā Tev, filja, liekas?
Izlasi autores problēmu...
šodien ir sestdienas vakars,rīt ir svētdiena!pareizi???-pareizi!!!tātad ,cik saprotu,autorei ir tikai viena diena(pirmdiena)lai kautkā mēģinātu risināt problēmu(cilvēka zaudējumu)!un tad viņa dodas ceļojumā!!!par kādu psihoterapiju šajā dadijumā var būt runa...kā variants šajā gadījumā vai nu mēģināt izturēt ceļojuma laiku un risināt problēmu vēlāk,vai arī kautkas nomierinošs,lai uz šo laiku dvēseles pārdzīvojumus biščit pieklusinātu...

kopumā jā, psihoterapija varētu būt ļoti noderīga,bet tas nav pāris dienu jautājums...

iii tas nebija padoms,bet laipns lūgums,kuru tu atkal,sev nemanot,esi pārkāpis...

labi,šovakaram pietiks!

Jā,aizmirsu pašu galveno-līdzjūtība Jums tuva cilvēka zaudējumā!
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 21:56
tas nebija padoms,bet laipns lūgums/c/ laipnību Tev vispār derētu ievērot drusku regulārāk, ja par to ir runa, bet ja par zālēm, tad ceļojumam psihotropās vielas nederēs jo tām ir visai stingri pārvadāšanas noteikumi un tur tas nav vienkāŗši, tā ka tas būs garām. Un pie psihiatra uzreiz arī nevar tikt pāris dienu laikā. Es pamēģinātu pamatīgas devas kalciju+ magniju, spiedienu mierīgi tā var nomest pa 20 vienībām sevišķi ja tas ir no stresa, tas no manas pieredzes. Bet devas 3-5 kārtīgas ko 3 dienas mierīgi var lietot.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 21:58
Ja Calcia 800 tableti izšķīdina ūdenī un iedzer tad spiediens var kristies 5 minūšu laikā, labāk vairākas tabletes, saprotams.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
17.03.2018 22:07
Jā- vēl ļoti var noderēt omega 3 jeb zivju eļļa, dažkārt palīdz nomest spiedienu labi. Ja trūkst omega3 tad var būt augsts.
mana
Re: paaugstināts asinsspiediens
18.03.2018 10:03
Ai da labi!

Celotaja - man grutniecibas laika ari no nerviem lekaja spiediens - te normals, bet, kad arsta asistente merija, vienmer kosmisks. Tadel man parakstija zales Aldomet, pasai paraleli monitorejot, lai spiediens nav konstanti zems, jo tas nenak par labu mazulim. Nekadu blaknju man nebija. Tiesa, lietoju ari samera isu laiku - kadas 2-3 nedelas, lidz viss atrisinajas.
Re: paaugstināts asinsspiediens
19.03.2018 16:59
Izsaku dziļu līdzjūtību. Bet izlasīju tikai tagad vakarā.
Zāles pret asins spiedienu ir daudz. Ir ar urīn dzenošu efektu, kas ceļojuma laikā neder.
Pēc psihoemocionāla stresa paralēli jau izrakstītām zālēm būtu labi kādas nomierinošas. Sevišķi uz nakti.

Ja nav paspēts pie ārsta, kurš zinātu kādas zāles izrakstīt, tad iet uz aptieku un palūgt antistress. Tās ir bez receptes.Ir diva veida iepakojumu . Lielais un mazais. Kuru ņemt domāsim paši.Vēl Magnijs B6. Tikai atcerēsimies, ka kalcijs ir Magnija antagonists.
Cerēsim, ka tomēr jautājums ir laimīgi nokārtojies.
Lai veiksme un miers.
iii
Re: paaugstināts asinsspiediens
19.03.2018 17:14
Tikai atcerēsimies, ka kalcijs ir Magnija antagonists/c/
Tas ir visai sarežģīts jautājums parastam lietotājam par to antagonismu, ja abus lieto samērīgās devās- teiksim 2 reiz vairāk kā parastā dienas deva, tad nav antagonisti bet sinerģisti, t.i, viens otra efektu pastiprina, antagonisti ir tad ja viens no tiem ir daudz vairāk kā otrs, tātad ja lieto piemēram Calcia 800 kur kalcijs un magnijs ir pareizās proporcijās tad antagonisms neizpaudīsies bet būs zināms asinsspiedienu pazeminošs efekts .
Tas tā drusku vienkāršoti un aptuveni.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 25?
Ziņa: