sirds

Aizsāka bubu2 

sirds
19.01.2018 21:24
Labvakar,

Vecums 24, sieviete, augums 170, svars 65 kg.

Lieta tāda, ka pēdējā laikā sajutu dūrienus sirds apvidū, diezgan spēcīgus, ka grūti paelpot,pat liekas ka, elpa aizraujās.
Vēl viena lieta, kas parādījās nesen - brīžiem liekas, ka pa muguru ar elektrību sit - tieši pa muguras lejas daļu. Sāpes paliek specīgākas, ir kakla daļas spondiloze, jostas daļai - lordoze.
Stresu kā tādu nav, guļu labi, izguļos.

Mērot asinsspiedienu - rāda, ka asinsspiediens - 114/ 74 , pulss 101 + uzrāda neritmisku sirdsdarbību, kad biju ārsta, kādu laiciņu atpakaļ ārsts konstatēja, ka man ir neritmiska sirdsdarbība, bet man tajā laikā nebija nekādu sūdzību šajā sakarā, plānoju vizīti pie ārsta pirmdien, varbūt kāds varētu pateikt, šajā sakarā?
Re: sirds
19.01.2018 21:50
Gaidiet ārsta vizīti pirmdien.
Re: sirds
19.01.2018 22:28
Ja sāpošo vietu ieziedīsim ar pretsāpju ziedi un izdzersim Paracetamola tabl. Ja var pa virsu Tavegila tabl uz nakti.Un tas pēc 1-2 dienām palīdzēs,
Tad var domāt par starpribu nervu iekaisumu.
Jādomā.,kā augstāk teikts,par tikšanos ar nerologu. Palietot B gr.vitamīnus, noteikti.
"Taisīt" muskuļu korseti. Neskriet, nelēkāt. Staigāt visur ar soļošanas nūjām. Veikalos tikai ar iepirkšanas ratiņiem. Smagumus vest ar divriteni vai riteņsomu. Savrs liecina par .... Maz vielu,kas stiprina kaulus sistēmu.
C vit
Dvit
Kalcijs,
Fosfors'
Saule ēnā un bez apsārtuma devas."
Lai veicas.
iii
Re: sirds
19.01.2018 22:34
Nav teikts ka starpribu nervs, nedomāju ka labi būtu zāles tā dzert, varbūt sirds, varbūt anēmija utt... Vispirms tomēr vajag ārstu, kā teica Sabzira.
iii
Re: sirds
19.01.2018 23:07
Paracetomols var pastiprināt sirds problēmas, anēmiju, tātad var izsaukt vēl spiediena krišanos, tahikardiju, arī uzvilkt nervus .
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 17?
Ziņa: