pearly penile papules

Aizsāka Anonīms01 

Labdien! Esmu saskāries ar problēmu saucamu kā pearly penile papules, jeb tulkojumā pērļu pildspalvu papulas (daudz mazu pumpiņu zem locekļa galviņas).
14 gadi, 1,77 garš.
Nav bijis seksuāls kontakts.
Vai ir par ko uztraukties un kā var tikt no tām vaļā (ir jau pamatīgi ilgu laiku)?
Milzīgs kauns iet pie ārtsa ar šo problēmu :(
Re: pearly penile papules
05.01.2018 21:19
Dzimumbrieduma ( pubertātes laikā) diezgan plaša parādība. Tā ir iedzimta īpatnība. Vieniem vairāk, vieniem mazāk.
Aiziet pie dermatologa vajadzētu. Sevišķi, ja vecākiem ir nauda.
Strauji palielinās tauku un sviedru dziedzeri. Tas nozīmē arī, ka tu izstaro aicinājuma feromonus. Tātad būsi diezgan pieprasīts meiteņu vidū.
Lai saprāts un miers.
Nja..
Re: pearly penile papules
06.01.2018 03:17
Piebildīšu vien, ka noteikti nevajag atkārtot citu (tai skaitā manu) jaunības kļūdu, un mēģināt tās papulas likvidēt ar mājas metodēm (žileti vai piedzedzināt) - ļoti sāpīgi, bet šķietami palīdz vien uz dažiem mēnešiem. Pie ārsta gan ieteiktu aiziet - mūsdienās ir vairākas dažādas metodes, ar ko tās likvidēt - gan lāzers, gan kriogēnika. Vienīgi nav īpaši lēti - ja atmiņa neviļ, tad pirms pāris gadiem procedūra maksāja ap 250€, un cik esmu lasījis, tad tā jāatkārto ik pa pāris gadiem.

Kas attiecas uz kosmētisko tēmu - pa pēdējiem piecpadsmit gadiem jautājumu par šito tēmu esmu dabūjis tikai no vienas tramīgas meitenes. Tā ka tīri mierīgam prātam, un lai izvairītos no kādiem kompleksiem vai nepatīkamām situācijām uzsākot dzimumdzīvi, varbūt tomēr gan aizej pie daktera un nolikvidē tās papulas, vismaz kamēr neesi pastāvīgu partneri ieviesis...
Re: pearly penile papules
08.01.2018 10:56
Skaidrāk pateikt nevar.
Uz priekšu!
rumbulis
Re: pearly penile papules
09.01.2018 21:30
jābūt īpaši debilam, mēģinot tās likvidēt. tās neko nemaina un neko nebojā. pēc kāda laika (gadiem), pamazām pašas sāks pazust. personīgi gribētu, ka tādas vēl būtu, nekā nebūtu vairāk - sentiments par jaunību.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 10?
Ziņa: