Sāp kāja-bez iemesla

Aizsāka marita .kl 

Sieveite,52,167,75,vienīgais ar ko slimoju ir hipertonija,bet lietoju zāles un ir labi.Vairs nekādas veselības problēmas nav bijušas tapēc nesaprotu kas pašlaik notiek ar labo kāju.Apmēram pirms četriem mēnešiem pēkšņi uznāca ļoti stipras sāpes apakšstilbā,nākošā diena bija apsārtums un sāpes sāka izplatīties pa visu kāju.Biju pie flebologa,uz rentgenu,ar vēnām viss ir kārtībā,driz iešu pie neirologa.Kāja sāpēja visos iespējamos veidos,lauza,vilka,stiepa,tirpa,urba un sāpes ,,staigāja ,,pa visu kāju šo mēnešu laikā,bet pēdējās nedēļas ir it kā lokalizējušās tikai ap celi un otrā pusē aiz ceļa,tur kur locītava.sāp katru dienu,citreiz mazāk,citreiz jāklibo.Vienīgais ko domaju,ka pirms gadiem trim paslīdēju baseinā un bija tumši zila svītra uz apakštilba,laikam bija plīsusi vēna.Kas vel varētu būt?
Re: Sāp kāja-bez iemesla
03.01.2018 20:55
Kurš cipars ir vecums? :)

Vecas traumas dažkārt piesakās, te drīzāk traumatologs varētu būt nākamais apmeklējamais ārsts.
marita .kl
Re: Sāp kāja-bez iemesla
04.01.2018 04:56
Re: Sāp kāja-bez iemesla
05.01.2018 21:31
Piekrītu.
Ģimenes ārsts, ,analīzes un rentgens muguras-jostas daļai. Tad domāt traumatologs, vetebrologs vai neirologs.To izlemsiet kopā ar ģimenes ārstu. Brīnos, ka rentgens vēl nav veikts.
Lai veiksme un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 22?
Ziņa: